Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με RGB led strips.

reborn010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

στη photo σωστά φαίνονται. Παίζει να έχει θέμα και το controller ας το ανοίξει μία να δει τι γίνεται γιατί αλλιώς θα δούλευε μόνο που όταν θα πατούσε πράσινο και θα άναβε κόκκινο πχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τριάδα led εννοούσα, το κομματάκι που έχεις στη photo μετά απο αυτό πάει στην ταινία;

Απλα εχω κοψει ενα μικρο κοματι ταινιας για να καταλαβω τι εχω κανει λαθος αλλα δεν φενεται να βοηθαει.

Επισκέπτης

δοκίμασε σε όλη την ταινία αδερφέ και άν θες κάνε αυτό που σου είπα.

Απλα εχω κοψει ενα μικρο κοματι ταινιας για να καταλαβω τι εχω κανει λαθος αλλα δεν φενεται να βοηθαει.

οπα..την ταινια την κοβεις ανα 10 ποντους περιπου.θα σου εχει καποιο σηματάκι με ψαλιδη.αν δεν το εχεις κοψει εκει λογικο ειναι να μην αναβει.δεν ξερω τι ταινια ειναι αλλα συνήθως 5 με 10 ποντους μπορεις να κοψεις.

δοκίμασε σε όλη την ταινία αδερφέ και άν θες κάνε αυτό που σου είπα.

Ολη η ταινια αναβει πρασινο. =p Μαλλον επρεπε να παρω σετακι των 20 ευρω να ειναι ολα ετοιμα. Καθομαι και μπλεκω κι εγω...

Επισκέπτης

Είπες οτι άλλαξες και controller στην αρχή άρα είναι το δεύτερο που σου κάνει τα ίδια έτσι; Δώσε άν έχεις κωδικούς απο ταινία και contr.

καλα εκανες και το εκανες ετσι ποιο φτεινα ειναι.και παλη αν πας να παρεις ποιο φτινα θα βγει.απλα πες του να την αναψεται εκει να εισαι οκ οτι δεν φταίει το τροφοδοτικο.

http://www.lightingexpert.gr/ecs/gr/products/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-Led-RGB-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-pin.aspx

θελεις σε θηλυκό εσυ αντη αφτου την φωτο ..θα το βρεις αν ρωτησης.

Καλησπερα,

αγορασα την συγκεκριμενη Σετ Αδιάβροχη Ταινία LED και εχω 2 θεματακια

http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html

1o)Ενω αναβουν ολα τα χρωματα,συμβαινει το εξής οταν παταω το κιτρινο αναβει πρασινο,

πορτοκαλι κιτρινο,

λαχανι γαλαζιο

Με τα κουμπια R G B αναβουν τα σωστα χρωματα

2ο) (και σημαντικοτερο)Την λεντοταινια την εχω βαλει πισω απο την tv (εκοψα την 5μετρη και εβαλα περιπου 2 μετρα).Το προβλημα ειναι οτι το Controller της LG tv παρεμβαλει αυτο της ledoταινιας,σε φαση αυξάνω την ενταση σβήνει η λεντοταινια,μειωνω αναβει,με τα νουμερα αλλαζει χρωμα...τι μπορω να κανω; 

Η tv ειναι η LG 32LF5610.

Καλησπερα,

αγορασα την συγκεκριμενη Σετ Αδιάβροχη Ταινία LED και εχω 2 θεματακια

http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html

1o)Ενω αναβουν ολα τα χρωματα,συμβαινει το εξής οταν παταω το κιτρινο αναβει πρασινο,

πορτοκαλι κιτρινο,

λαχανι γαλαζιο

Με τα κουμπια R G B αναβουν τα σωστα χρωματα

2ο) (και σημαντικοτερο)Την λεντοταινια την εχω βαλει πισω απο την tv (εκοψα την 5μετρη και εβαλα περιπου 2 μετρα).Το προβλημα ειναι οτι το Controller της LG tv παρεμβαλει αυτο της ledoταινιας,σε φαση αυξάνω την ενταση σβήνει η λεντοταινια,μειωνω αναβει,με τα νουμερα αλλαζει χρωμα...τι μπορω να κανω; 

Η tv ειναι η LG 32LF5610.

μηπως εβαλες αναποδα το 4πινο? 

μηπως εβαλες αναποδα το 4πινο? 

Τα βελακια ειναι στην ιδια ευθεία,οποτε απο οτι καταλαβαινω οχι..

Το 2ο) Με την παρεμβολη καποια ιδεα; γινεται να αλλαξει η συχνοτητα του controller;

Το 2ο) Με την παρεμβολη καποια ιδεα; γινεται να αλλαξει η συχνοτητα του controller;

το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με την τβ και την rgb.. εκρυψε αυτο που διαβαζει το κοντρολ της rgb σε σημειο που δεν πιανει το κοντρολ της τβ..

Επισκέπτης

Βάλ'το αντίθετα και αν δεν, στείλ'τη πίσω.

Πηρα ολη την ledoταινια με το controller στην σχολη μου να το κοιταξουμε (Τεχνικος Η/Υ) καθως εχουμε ενα μαθημα που κανουμε πρακτικη πανω σε χαλασμενες πλακετες. Απ οσο φανηκε, ξε*****νιασα το controller με εναν μετασχηματιστη ο οποιος ενω ελεγε 12volt 5A, οταν μετρησα ποσα δινει εδινε 23v+ (Μαλλον οι κινεζοι χρησιμοποιουν αλλιως τους αριθμους :P ) . To controllaki μεσα ειχε 3 mosfet 20v 5A και στα specs του εγραφε 6A MAX. Πηγα πηρα 3 παρομοια mosfet στα 60v 20A αν δεν κανω λαθος, τα κολησα αλλα δεν γουσταρε να δουλεωψει. Τελικα επειδη απορισε και ο καθηγητης και με χρεωσε στο να παω να αγορασω καινουργια mosfets ειπε πως θα μου φερει ενα δικο του controller τσαμπε. Αυτα.

Επισκέπτης

Απο περιέργεια άν θέλεις δώσε τους κωδικούς απο αυτά που πήρες άν είναι απο Skroutzoμάγαζο.

το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με την τβ και την rgb.. εκρυψε αυτο που διαβαζει το κοντρολ της rgb σε σημειο που δεν πιανει το κοντρολ της τβ..

Το ειχα κατα τα νου,αλλα ως τελευταια λυση..

Βάλ'το αντίθετα και αν δεν, στείλ'τη πίσω.

δεν..μικρο το κακο,εφοσον αναβουν ολα τα χρωματα και την εχω κοψει-τοποθετισει δεν εχω διαθεση να μπλεξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...