Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με RGB led strips.

reborn010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχωντας πλεον αλλαξει και controller διοτι πιστευα πως ισως αυτο να προκαλει το προβλημα εχω ξεμινει απο ιδεες. Εχω μια ledοταινια RGB και το κοντρολακι με τα 44 κουμπια. Εχω κανει μοντα για να τραβαω 12V απο το τροφοδοτικο κατευθιαν με μολεχ. Το προβλημα ειναι οτι ειναι σαν να μην δινει σημα το χειριστηριο η ολος o controller μηχανισμος. Εχω κολησει και ξεκολησει τα καλοδια πανω απο 4-5 φορες και δεν εχω βγαλει καμια ακρη. Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο η ξερει τι κανω λαθος, ας βοηθησει.

post-371524-0-07726600-1464028129_thumb.jpg

post-371524-0-51197800-1464028131_thumb.jpg

post-371524-0-94610000-1464032280_thumb.jpg

post-371524-0-93633300-1464032282_thumb.jpg

Επεξ/σία από reborn010
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοψε το φισακι και κανε σωστα τις κολλήσεις πανω στην ταινια με τα καλωδια ργβ και 12βολτ στα αντιστοιχα της ταινιας....δες αν οντος περνει 12βολτ το κοντρολερ.θελεις κιτρινο μαυρο απο το μολεξ.

Αν κοψω το φισακι και δεν ειναι αυτο δεν θα μπορω να παω το controller πισω. Εισαι σιγουρος? Btw δεν υπαρχει λογος να ανησυχω για το πατενταρισμενο molex διοτι και με εναν 12volt μετασχηματιστη που εχω κανει παλι τα ιδια.

γιατι τωρα με τις κολησεις θα το παρουν;;; εχει ειδικο ανταπτορακι για να βαζεις στην ταινια που κουμπωμένη πανω στο τροφοδοτικο.

μετρα με πολυμετρο αν βγαζεις 12βολτ στην εξοδο.

σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τα καλωδια σωστα πχ r - r  g - g  b - b απο τροφοδοτικο στην ταινια.

μην το κοψεις το φισακη τοτε για να δεις αν εχει προβλημα να το πας πισω.ελπιζω να μην το εχεις καψει μονο.

Επισκέπτης

Κάνε ένα κόπο και βγάλε photo όλο το  σετ. Είσαι σίγουρος οτι δίνεις σωστά στο controller και απο εκεί ταινία;

Σε αυτές που ήδη έχεις δεν βλέπω τροφοδοσία στο controller

Κάνε ένα κόπο και βγάλε photo όλο το  σετ. Είσαι σίγουρος οτι δίνεις σωστά στο controller και απο εκεί ταινία;

Σε αυτές που ήδη έχεις δεν βλέπω τροφοδοσία στο controller

Αν δεν εδινα τροφοδοσια πως θα ελεγα οτι αναβουν? Ειπαμε ειμαι ζωον αλλα οχι και τοσο. :P

Επισκέπτης

Αν δεν εδινα τροφοδοσια πως θα ελεγα οτι αναβουν? Ειπαμε ειμαι ζωον αλλα οχι και τοσο. :P

δεν είπα οτι είσαι ζώον ρε'συ απλά δεν γράφεις πουθενά οτι ανάβουν. Εσύ το ξέρεις εμείς που να το ξέρουμε; :)

δεν είπα οτι είσαι ζώον ρε'συ απλά δεν γράφεις πουθενά οτι ανάβουν. Εσύ το ξέρεις εμείς που να το ξέρουμε; :)

Ooops, sorry. Συμβαινει συχνα αυτο οταν γραφω σε threads. Γραφω τα μισα απ οσα εχω στο κεφαλι μου. Ναι λοιπον αναβουν αλλα μονο πρασινο και με το κοντρολακι δεν κανουν τιποτα, ουτε καν σβηνουν. Για το "ζωον" εκανα πλακα =p . Ανεβηκαν 2 ακομα φωτο που διχνουν το μολεξ και τις νεες κολησεις. Δεν νομιζω πως θα βρω ακρη. Επρεπε να πεταξω τα λεφτα μου σε ενα NZXT HUE+ να μην ειχα να φαω τωρα...

Επισκέπτης

Ερώτηση! Aπο το molex φεύγει controller, απο εκεί σε μία τριάδα και μετά στην υπόλοιπη ταινία;

Εφόσον δεν μπορεί να επιστραφεί το controller άνοιξέ το και δες μήπως μέσα έχει λάθος συνδέσεις συμβαίνει καμμιά φορά. Το άλλο όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω σιγουρέψου οτι παίρνει 12v

Επισκέπτης

Molex->Controller->4αδα( 12v+R+G+B )->ταινια

τριάδα led εννοούσα, το κομματάκι που έχεις στη photo μετά απο αυτό πάει στην ταινία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...