Errik Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είμαι μέσα παιδιά! Είμαι χρήστης απο την αρχή και δε γουστάρω μια να πληρώνω την κωλοκοσμοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τελικά επειδή έκλεισαν οι θέσεις στο παραπάνω γκρουπ, έφιαξα δικό μου. 2 θέσεις έχουν μείνει, 24Ε για ένα χρόνο Spotify! Στείλτε μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μια θέση έχει μείνει! Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει γρήγορα να το κλείσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Για 4 ατομα δηλαδη ποσο κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έκλεισαν οι θέσεις στο γκρουπάκι μου! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 οτι δηλαδη στην εποχη του mp3 και του youtube θα πληρωσω μηνιαια συνδρομη για να ακουω στριμινγκ μουσικη?? σωπα καημενε.... Και η εποχή του pirate bay και του gamato καλά κρατεί ακόμα κι όμως πόσοι είναι που έχουν πακετα Nova και πακέτα OTE my TV...επειδή με το κατιτις παραπάνω αγοραζεις πολυτέλεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Autoplaylist έχει κάλυτερες το Google Music.Το βασικό πρόβλημα με το Google Music είναι ότι δεν μπορείς να χειριστείς remotely από το κινητό σου τον υπολογιστή και να παίξεις μουσική, ενώ με το spotify αυτό είναι εξαιρετικά υλοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εάν ξαναφτιαχτεί γκρουπάκι ειμαι μέσα για έναν χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fontastrelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εάν ξαναφτιαχτεί γκρουπάκι ειμαι μέσα για έναν χρονοΠαιδια αν βρεθεί κάποιο γκρουπακι για ενα χρόνο είμαι και εγω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Και εγώ μέσα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδια αν βρεθεί κάποιο γκρουπακι για ενα χρόνο είμαι και εγω μεσα. Και εγώ μέσα είμαι. αντε αλλα 3 ατομα και το κλεινουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 αντε αλλα 3 ατομα και το κλεινουμεΒαλτε κ εμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Βαλτε κ εμενα αντε αλλη 2 και το βραδυ ακουμε απο premium εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εμεινε αλλη μια θεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ο λογαριασμος έχει ενεργοποιηθεί ,όσοι θέλετε επικοινωνήστε με μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα