Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

320 δεν ειναι πολλα για τα 32 γιγα? δε το βρισκω πουθενα φτηνοτερο. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 3 pro..  100+ euro διαφορά όμως ε..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως απογοητευση δε μπορώ να βρω κινητό που να με ικανοποιεί. 

nexus 5x μου αρέσει αλλά δυστυχως δεν υπάρχει εστω στα 270 με 32gb. Αν υπηρχε θα το έπαιρνα.

LG G4 bootloops, G5 ακριβό μεν αλλά ισως οχι τοσο VFM από οτι λενε λογω μπαταρίας και άλλων θεμάτων.

Δημοσ.

nexus 5x μου αρέσει αλλά δυστυχως δεν υπάρχει εστω στα 270 με 32gb. Αν υπηρχε θα το έπαιρνα.

LG G4 bootloops, G5 ακριβό μεν αλλά ισως οχι τοσο VFM από οτι λενε λογω μπαταρίας και άλλων θεμάτων.

Απο amazon.de, το nexus 5x θα σου ερθει στα ~315€.

https://www.amazon.de/Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher-anthrazit/dp/B015Y5398A/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1464633440&sr=1-1&keywords=nexus+5x

Δημοσ.

Oneplus 2?

Δημοσ.

Γιατι σε πολλα ξενα review αναφερουν προβληματα με κολληματα, οτι ειναι αργο σε ανοιγμα εφαρμογων ειδικα στην καμερα κλπ  μετα απο καποια χρηση? 

Πολλα παραπονα κ σε πολλα φορουμ.

Αληθεουν αυτα απο αυτους που το εχουν?

Δημοσ.

Γιατι σε πολλα ξενα review αναφερουν προβληματα με κολληματα, οτι ειναι αργο σε ανοιγμα εφαρμογων ειδικα στην καμερα κλπ  μετα απο καποια χρηση? 

Εγώ δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα μέχρι σήμερα, έχω εντυπωσιαστεί. Και το έχω γεμίσει με εφαρμογές τύπου facebook, snapchat, messenger, twillight, που μόλις τις άνοιγα στο s3 mini η ραμ φούλαρε στο δευτερόλεπτο :P, το nexus με έχει εντυπωσιάσει. Διάβαζα κι εγώ κάτι τέτοια πριν το πάρω αλλά ήταν παλιά ποστ, απ'ότι διάβασα με τα καινούρια update έχει λυθεί αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα μέχρι σήμερα, έχω εντυπωσιαστεί. Και το έχω γεμίσει με εφαρμογές τύπου facebook, snapchat, messenger, twillight, που μόλις τις άνοιγα στο s3 mini η ραμ φούλαρε στο δευτερόλεπτο :P, το nexus με έχει εντυπωσιάσει. Διάβαζα κι εγώ κάτι τέτοια πριν το πάρω αλλά ήταν παλιά ποστ, απ'ότι διάβασα με τα καινούρια update έχει λυθεί αυτό το θέμα.

Καλά το s3 και μάλιστα το mini δεν αποτελεί και μέτρο σύγκρισης...Για την ακρίβεια την ταχύτητα την κρίνουν στην περίπτωση των nexus είτε με τα παλαιότερα nexus είτε με νεότερες ναυαρχίδες από htc κοκ....

Από εκεί και πέρα υπάρχει κόσμος που έχει πει ότι με την ίδια έκδοση λογισμικού το 5Χ δεν είχε μεγάλες διαφορές από το 5 παρά τον καλύτερο επεξεργαστή. Έχει όμως το encryption by default ενεργοποιημένο πράγμα που οι άλλοι δεν έχουν οπότε κάποιες διαφορές ίσως βρίσκονται εκεί.

Δημοσ.

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα απο αυτά. Το μόνο θέμα είναι το μετριότατο ηχείο και τίποτα άλλο. Nexus είναι, ό,τι software θέμα και να έχει, λύνεται με μελλοντικές εκδόσεις λογισμικού όπως αυτό με την κάμερα που το είχαν παλαιότερες παρτίδες.

Δημοσ.

Αξιζει κ με τοα παραπανω, το πηρα σημερα θα γραψω εντυπωσεις.

Συμβατα ακουστικα εχετε να προτεινετε?

Το έψαχνα κι εγώ το θέμα και τελικά παρήγγειλα σήμερα τα xiaomi piston 3, πολύ καλά για τα χρήματά τους και απ'ότι λένε είναι πλήρως συμβατά.

https://www.reddit.com/r/nexus5x/comments/3t18ga/reading_mixed_results_of_the_xiaomi_piston_3_with/

Δημοσ.

Γιατι σε πολλα ξενα review αναφερουν προβληματα με κολληματα, οτι ειναι αργο σε ανοιγμα εφαρμογων ειδικα στην καμερα κλπ μετα απο καποια χρηση?

Ισχύουν σε ένα βαθμό. Προσωπικά μου παρουσιάστηκαν όταν γέμισε η μνήμη του κινητού και μάλλον δεν είχε χώρο για swap.

Βέβαια τώρα με Custom Rom, δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρο.

Δημοσ.

Το έψαχνα κι εγώ το θέμα και τελικά παρήγγειλα σήμερα τα xiaomi piston 3, πολύ καλά για τα χρήματά τους και απ'ότι λένε είναι πλήρως συμβατά.

https://www.reddit.com/r/nexus5x/comments/3t18ga/reading_mixed_results_of_the_xiaomi_piston_3_with/

+1 για τα Piston 3.Τα έχω ένα 5μηνο και είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...