Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι πολύ καλό (κατά τη γνώμη μου πάντα) καθώς αν θελήσεις να τα κατεβάσεις, θα κατέβουν στη ποιότητα που τα ανέβασες και όχι σε αυτή που ήταν αρχικά. 

σε συσκευες με 16αρα καμερα και κατω που δεν υποστηρίζουν 2κ βιντεο δεν υπαρχει καμια διαφορα

Το google photos δινει 15gb χωρο χωρις να σου αλλαζει την ποιοτητα των φωτογραφιων,ενω αν θελεις παραπανω, σου δινει απεριοριστα(χωρις εξτρα χρεωση), αλλα μειωνει τις φωτο σε 16mp και τα video σε 1080p.

http://www.iphonehellas.gr/56801/google-photos-ios-app/

Η δωρεάν υπηρεσία Google Photos αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε μέγιστη ανάλυση 16MP και τα βίντεο σε μέγιστη ανάλυση 1080P. Διαθέσιμη σε iOS, Android και φυσικά μέσω Web:

• High Quality: takes advantage of unlimited storage but downscales photos to 16MP and re-encodes videos to 1080p.
  • Original Quality: Stores all your photos and videos exactly as you captured them.

The trade off: no longer do you get unlimited free storage but only 15GB of free storage available in your Google Account and shared with other services like Drive and Gmail.

1080p με 30fps και κατω με 720p και 120fps τα κατεβαζει στα 480ρ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα όσα διαβάζεις ισχύουν, το κινητό είναι απίστευτο. Το μόνο παράπονο που έχω είναι η έλλειψη ράδιο, το ηχείο και ο μικρός αποθηκευτικός χώρος (αν και μια χαρά με έχει φτάσει, απλά τις φωτογραφίες θα τις μεταφέρω στον υπολογιστή όταν μαζεύονται μπόλικες, δεν είναι ιδιαίτερος κόπος).

Ακόμα και η μπαταρία που λένε ότι είναι πολύ μικρή εμένα μου φαίνεται average (ήμουν από s3 mini βέβαια :P) και σε συνδυασμό με το quick charge είναι τέλεια!

Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο λες. Εννοείται ότι από λογισμικό πετάει, δεν έχω δει ούτε μισό lag.

Δημοσ.

Lg flex 2 : καλυτερη καμερα και οθονη και επεκτασιμος χωρος αποθηκευσης και ποιοτητα κατασκευης.

Δεν κανει ρε παιδια το flex τα έχουμε ξαναπει. Μην το προτείνεται. Ολα ειναι σα να εχουν χαλασμένη οθονη. Περιμένω το xiaomi note 3 pro της γυναίκας μου που παράγγειλα απο vickmall και θα δω μήπως πάρω κι εγω.

Δημοσ.

Κινητό με 16gb αποθηκευτικό χωρο δεν θα έπαιρνα πότε. Καλο το cloud άλλα τα 16gb είναι λίγα (προφανώς δεν είναι τόσα τα ελεύθερα). Πρέπει να κάνεις πολλες υποχωρήσεις τόσο σε εφαρμογές παιχνίδια μουσική όσο και σε Φώτο βίντεο φυσικά.

Για κάποιον πάντως που δεν παίζει παιχνίδια τα 16GB είναι ακόμα αρκετά. Μπορείς να αποθηκεύσεις ένα καλό μέγεθος τραγουδιών, φώτο και άλλων σχετικά μικρών δεδομένων και να τη βγάλεις άνετα. Τώρα αν θες να παίζεις παιχνίδια ή/και να τραβάς και βίντεο ναι εννοείται, τα 32GB είναι το μίνιμουμ που χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Και ουκ ολίγα προβλήματα και θα πάρει αναβάθμιση φέτος του χρόνου κάποτε και αν ναι θα δουλεύει ή γύρω γύρω όλοι και όλοι στην Προκόρντια και χωράει στο χέρι αν δεν είσαι ο Χόντορ; Άσε, να λείπει. 

Ολα τα κινητα εχουν προβληματα μικρα η μεγαλα... Το αν χωραει στο χερι ειναι αλλο θεμα. Η συσκευη ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος στα 230€ απο ελλαδα επιπεδου flagship. Το μονο θεμα που εχω διαπιστωσει εγω ειναι οτι οντως ανεβαζει θερμοκρασια ευκολα.

Δεν κανει ρε παιδια το flex τα έχουμε ξαναπει. Μην το προτείνεται. Ολα ειναι σα να εχουν χαλασμένη οθονη. Περιμένω το xiaomi note 3 pro της γυναίκας μου που παράγγειλα απο vickmall και θα δω μήπως πάρω κι εγω.

Μα δεν το προτεινα σε κανεναν, απλα αναιρεσα αυτο που ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει καλύτερο στα 240€. Μαλλον επεσες σε προβληματικη συσκευη αν θεωρεις την οθονη του χαλασμενη η απλα αναπαραγεις οτι διαβαζεις στο ιντερνετ. Εχω δει 2 συσκευες και η οθονη ειναι κρυσταλλινης ποιοτητας... Το μονο αρνητικο που επιβεβαιωνω ειναι οτι ανεβαζει ευκολα θερμοκρασια, χωρις να επιμενω οτι ειναι μονο αυτο, απλα γραφω την εμπειρια μου σε 2 συσκευες που επεσαν στα χερια μου.

Δημοσ.

Lg flex 2 : καλυτερη καμερα και οθονη και επεκτασιμος χωρος αποθηκευσης και ποιοτητα κατασκευης.

Το 5x έχει ίδια κάμερα με το 6p και είναι στα καλύτερα κινητά σε αυτον τον τομέα.

Το flex2 είναι υποδεέστερο σε κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Και τα 2 έχουν πολύ ικανούς επεξεργαστές όποιο και να πάρεις δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο multitasking.

• Like 1
Δημοσ.

Το 5x έχει ίδια κάμερα με το 6p και είναι στα καλύτερα κινητά σε αυτον τον τομέα.

Το flex2 είναι υποδεέστερο σε κάμερα.

To flex2 ναι μεν εχει μικροτερο αισθητηρα αλλα εχει οπτικο σταθεροποιητη aka καλυτερες φωτογραφιες εαν ειναι χαμηλος ο φωτισμος(μαλλων θα προτιμουσα να εχω αυτο το feature παρα να εχω δυο κλικ καλυτερες φωτογραφιες ενω εχει φως).

Δημοσ.

To flex2 ναι μεν εχει μικροτερο αισθητηρα αλλα εχει οπτικο σταθεροποιητη aka καλυτερες φωτογραφιες εαν ειναι χαμηλος ο φωτισμος(μαλλων θα προτιμουσα να εχω αυτο το feature παρα να εχω δυο κλικ καλυτερες φωτογραφιες ενω εχει φως).

Έχεις δει δείγματα από τις φωτογραφίες; Έχεις δει πως δουλεύει το hdr+ και πιστεύεις ότι στα σκοτεινά μέρη θα είναι υποδεέστερο το nexus;

Υπολόγισε ότι η κάμερα των nexus έχει μεγαλύτερα pixel.....

Άλλο τι λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μόνα τους και άλλο τι τελικά γίνεται στην πράξη.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δει δείγματα από τις φωτογραφίες; Έχεις δει πως δουλεύει το hdr+ και πιστεύεις ότι στα σκοτεινά μέρη θα είναι υποδεέστερο το nexus;

Υπολόγισε ότι η κάμερα των nexus έχει μεγαλύτερα pixel.....

Άλλο τι λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μόνα τους και άλλο τι τελικά γίνεται στην πράξη.

Ισχύει, ίσα ίσα που στο σκοτάδι αποδίδει πολύ καλά η κάμερα του nexus...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το nexus 5x εδώ και 2 μήνες. Ήμουν από τους "τυχερούς" που βρήκαν τα 32GB στα 270κάτι ευρώ. Πρίν είχα το nexus 5. Οι εντυπώσεις μου είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλες. Σχετικά με την κιτρινίλα δεν εχω παρατηρήσει κάτι , ίσως όταν το κοιτάς από μεγάλη γωνία αλλά και πάλι ψειρίζουμε την ψείρα. Η κάμερα είναι πολύ καλύτερη του nexus 5 , ειδικά στις βραδινές λήψεις και κόντρα στον ήλιο. Το HDR κάνει δουλειά , αλλά δεν μπορείς να τραβήξεις κατευθείαν την επόμενη φώτο αφού επεξεργάζεται την προηγούμενη για 5-10 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία είναι πολύ καλή , βγάζει άνετα μια μέρα με κανονική χρήση και τα πάντα ανοιχτά (07:00 εως 24:00) δίχως να έχει πέσει κάτω από 20%. Σαν πιάσιμο , δεν γλιστράει καθόλου και η αίσθηση του πλαστικού δεν είναι άσχημη (βέβαια δεν συγκρίνεται με τα αλουμινένια και τζαμένια premium). Ο αισθητήρας του δακτυλικού αποτυπώματος είναι άριστος και έχει άμεση απόκριση (σαν να πατάς το power button). Ο φορτιστής είναι ταχύτατος , αλλά εάν ξεμείνεις (δεν μου έχει τύχει) , δεν βρίσκεις κανέναν με αντίστοιχο βυζματάκι..

Το αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι μερικές (λίγες..) φορές ένα ψιλοlaggάρισμα , όχι κάτι το ιδιαίτερο , αλλά αρκετό να σε βάλει σε σκέψεις ειδικά όταν το nexus 5 (τεχνολογία 2013) δεν εμφάνισε ποτέ κάτι παρόμοιο...  Α , επίσης αρνητικό είναι το ηχείο , όταν το βάλεις στο max volume κάνει σαν ντουντούκα παλιατζή..

Γενικά δεν το έχω μετανιώσει αλλά κάνω και δεύτερες σκέψεις μήπως έπαιρνα premium κινεζοκινητο , με καλύτερα χαρακτηριστικά στα ~200 ευρώ.. Δίχως να είμαι ειδικός, έχω την αίσθηση ότι αρχίζει και μικραίνει η ψαλίδα...

• Like 2
Δημοσ.

Ολα τα κινητα εχουν προβληματα μικρα η μεγαλα... Το αν χωραει στο χερι ειναι αλλο θεμα. Η συσκευη ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος στα 230€ απο ελλαδα επιπεδου flagship. Το μονο θεμα που εχω διαπιστωσει εγω ειναι οτι οντως ανεβαζει θερμοκρασια ευκολα.

Μα δεν το προτεινα σε κανεναν, απλα αναιρεσα αυτο που ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει καλύτερο στα 240€. Μαλλον επεσες σε προβληματικη συσκευη αν θεωρεις την οθονη του χαλασμενη η απλα αναπαραγεις οτι διαβαζεις στο ιντερνετ. Εχω δει 2 συσκευες και η οθονη ειναι κρυσταλλινης ποιοτητας... Το μονο αρνητικο που επιβεβαιωνω ειναι οτι ανεβαζει ευκολα θερμοκρασια, χωρις να επιμενω οτι ειναι μονο αυτο, απλα γραφω την εμπειρια μου σε 2 συσκευες που επεσαν στα χερια μου.

Εχω μιλήσει με κανα 10 παιδια απτο φόρουμ και κανα 2 παιδια που δουλεύουν σε public kai media mark ολοι μου ειπαν οτι ειχαν αυτο το θέμα με την οθόνη σε χαμηλό φωτισμό να εχει σαν κοκους σκονης και κανα 2 ειχαν και κίτρινες γραμμές. Τι να σας πω... Εμενα το βράδυ μου σπάει τα νεύρα. Κατα ταλλα πετάει το κινητό. Ποιο γρήγορο δεν εχω πιάσει στα χέρια μου. Και οσο για την κάμερα μην τρελαίνεστε, απλα καλη.
Δημοσ.

Παιδιά, LG/Samsung/ΗΤC κτλ κινητά ούτε κάν. Με το 99% των κατόχων που έχω μιλήσει ακόμα και Note κτλ βγάζουν κολλήματα μετά απο 2-3 χρόνια φούλ χρήσης και updates. Nexus μονόδρομος για μένα αλλιώς μετά κατευθείαν iPhone. Απ' όσα διαβάζω για το 16gb το πολύ-πολύ να πάρω το 32άρι.

έχω το nexus 5x εδώ και 5 μέρες. το προηγούμενο κινητό μου ήταν κι εμένα iphone, το 4 για την ακρίβεια. Το μόνο θέμα που ενδέχεται να έχεις είναι ο χώρος. Βέβαια σου δίνει άλλα 16 gb στο google drive. Το λογισμικό είναι αψεγάδιαστο, το fingerprint εντυπωσιακά γρήγορο, με την κάμερα δε θα έχεις παράπονο. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, ρώτα

Η απουσία OIS επηρεάζει στις φωτό; Επίσης ισχύει οτι με το update Μαϊου έγινε ακόμη πιο γρήγορο το κινητό και εξαφανίστηκαν τα όποια ψιλοκολλήματα;

Δημοσ.

Παιδιά, LG/Samsung/ΗΤC κτλ κινητά ούτε κάν. Με το 99% των κατόχων που έχω μιλήσει ακόμα και Note κτλ βγάζουν κολλήματα μετά απο 2-3 χρόνια φούλ χρήσης και updates. Nexus μονόδρομος για μένα αλλιώς μετά κατευθείαν iPhone. Απ' όσα διαβάζω για το 16gb το πολύ-πολύ να πάρω το 32άρι.

Η απουσία OIS επηρεάζει στις φωτό; Επίσης ισχύει οτι με το update Μαϊου έγινε ακόμη πιο γρήγορο το κινητό και εξαφανίστηκαν τα όποια ψιλοκολλήματα;

Εγώ πρόβλημα κουνήματος στις φώτο δεν βλέπω κανένα, ίσως όμως με OIS να ήταν ακόμα καλύτερες, δεν ξέρω. Είναι ήδη εξαιρετικές πάντως, δεν έχει νόημα η σύγκριση μόνο του OIS όταν συνολικά βγάζει τρομερές φωτογραφίες.

Πριν το update μαΐου δεν το είχα το κινητό, εδώ και μια βδομάδα πάντως που το έχω δεν έχει εμφανίσει ούτε μισό λαγκ και το έχω φορτώσει αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...