Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την τηλεόραση TV 47LA660S-ZA από τον Ιούνιο του 2014. Πίσω από την τηλεόραση σε καρτέλα γράφει κατασκευή του Απριλίου του 2014.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάποια προβλήματα με την τηλεόρασή μου.

Έχει περασμένο σαν πρόγραμμα-εφαρμογή το Spotify Premium  το οποίο δεν το θέλω γιατί είναι με πληρωμή-κοστίζει. Κατέβασα-τοποθέτησα ως εφαρμογή το Spotify (λέει ότι είναι δωρεάν) από το Smart World της LG και το πέρασα στην τηλεόρασή μου. Όταν το ανοίγω για να ακούσω τραγούδια μου ζητάει να έχω Premium έκδοση, που δεν το θέλω, παρόλο που πέρασα την free.

Έχω στο pc το Spotify free χωρίς πληρωμή, από το οποίο, με τους κωδικούς που έχω κάνει, ακούω μουσική. (Έχω και δεύτερους κωδικούς.)

Με τον ίδιο κωδικό καθώς και με έναν άλλο ειδικά για την τηλεόραση, στην τηλεόραση δεν παίζει, ούτε ακούω μουσική. (Το δίκτυο δεν έχει πρόβλημα αφού με το pc ακούω).

1) Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Spotify Premium, ώστε να ακούω από το Spotify free;

2) Γιατί δεν ακούω από το Spotify free;

3) Χωρίς να βάλω κωδικούς στο Spotify, πάλι δεν ακούω μουσική από το Web Player του Spotify (αυτό γίνεται αν δεν θέλεις να έχεις την εφαρμογή στην συσκευή σου). Εδώ δεν ζητάει Premium, απλά δεν παίζει μουσική.

4) Πού είναι το πρόβλημα; Πώς θα ακούσω μουσική;

Επικοινώνησα με την LG και μου είπαν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα, τους απάντησα όμως ότι όταν αγόρασα την τηλεόραση είχαν αυτοί εγκαταστήσει το Spotify Premium, και τους ζητώ ότι στο 1), δηλαδή, πώς να απεγκαταστήσω την Premium έκδοση.

Αη γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας γράψει κάτι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορεις να το χρησιμοποιησεις πλεον αν δεν εχεις premium account. Εμενα μου εκανε το ιδιο ακριβως στον ενισχυτη μου, οσο ειχα premium δουλευε κανονικα, τωρα στο free δεν δουλευει καθολου.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορεις να το χρησιμοποιησεις πλεον αν δεν εχεις premium account. Εμενα μου εκανε το ιδιο ακριβως στον ενισχυτη μου, οσο ειχα premium δουλευε κανονικα, τωρα στο free δεν δουλευει καθολου.

Στο pc πώς παίζει ως free;

Κι αν κάνω νέο λογαριασμό;(σε αυτή την περίπτωση με βγαλμένη την εφαρμογή premium θα πρέπει να παίζει το free.)

Δημοσ.

Γιατι καθε πλατφορμα τρεχει διαφορετικο λειτουργικο αρα και η εφαρμογη δουλευει αλλιως. Αν κανεις νεο λογαρισμο και ενεργοποιησεις το premium για 7 μερες πιστευω θα δουλευει κανονικα ειτε βαλεις την free εκδοση της εφαρμογης ειτε την premium. Αλλα τσεκαρε και ξενα φορουμ, θεωρητικα μιλαω εγω δεν εχω δοκιμασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...