Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S6 Edge Plus+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά σκέφτομαι να το πάρω αυτό το κινητό τηλέφωνο εδώ από την Cyta της Κύπρου με δώσεις φυσικά χωρίς κόστος αρχικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ακόμη κάποιος να το αγοράσει. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας ; Σίγουρα οι καλύτερες ε; Μου αρέσει η οθόνη του που είναι λωξη που γυρνει και στις δυο πλευρές. Επίσης ακούω και άλλες προτάσεις το νέο τι σας λέει ;

Δημοσ.

Κατσε ρε συ.739ευρω εχει απο οτι βλεπω τιμη χωρις δοσεις.

Δηλαδη το S7 και S7 edge ποσο βγαινουν σε τιμες??

Εννοειται οτι το κινητο αυτο δεν αξιζει στα 740ευρω.

Δημοσ.

Κατσε ρε συ.739ευρω εχει απο οτι βλεπω τιμη χωρις δοσεις.

Δηλαδη το S7 και S7 edge ποσο βγαινουν σε τιμες??

Εννοειται οτι το κινητο αυτο δεν αξιζει στα 740ευρω.

Ναι φιλε μου εγώ μιλάω για δώσεις όμως. πάνω από 800

Δημοσ.

Ε εννοειται οτι δεν αξιζει στα χρηματα αυτα. S7 και S7 edge κοιτα αν σε ενδιαφερει μονο Samsung. Ποσο βγαινουν τα δυο αυτα μοντελα??

• Like 1
Δημοσ.

Ε εννοειται οτι δεν αξιζει στα χρηματα αυτα. S7 και S7 edge κοιτα αν σε ενδιαφερει μονο Samsung. Ποσο βγαινουν τα δυο αυτα μοντελα??

Αν δεις στην ίδια σελίδα 849 το s7 edge και 749 το S7.

Κι εγώ προσωπικά αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά για τηλέφωνο θα έδινα τα 100 παραπάνω να πάρω το s7 edge. Όχι ότι τα αξίζει, ή ότι το προτείνω σε αυτήν την τιμή βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βγαινει 800+ευρω το S6 edge+ και 850 το S7 edge εννοειται οτι αξιζει το δευτερο λογω επεξεργαστη και μπαταριας.Αλλιως σε φθηνοτερο και μικροτερο το S7.

Ακομα και στο skroutz σε μας πχ που το S6 edge plus εχει κοντα 495ευρω δεν αξιζει οταν με λιγα παραπανω ευρω παιρνεις το S7.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Κύπρο τους κοροϊδεύουν κανονικά πάντως. Για να μην σχολιάσω τα πακέτα data... που το 1,5gb 15 ευρώ ήταν... προσφορά διαφορετικά ήταν 15 ευρώ τα 500mb.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βγαινει 800+ευρω το S6 edge+ και 850 το S7 edge εννοειται οτι αξιζει το δευτερο λογω επεξεργαστη και μπαταριας.Αλλιως σε φθηνοτερο και μικροτερο το S7.

Ακομα και στο skroutz σε μας πχ που το S6 edge plus εχει κοντα 495ευρω δεν αξιζει οταν με λιγα παραπανω ευρω παιρνεις το S7.

s6edgeplus.png

s7edge.png

Ρε παιδια δεν εχω τοσα χρηματα εγω θελω να το παρω χωρις κοστο αρχικα και να πληρωνεται με τραπεζικη εντολη αντε να δωσω 200ευρω για να μην τα χρωσταω μετα. Το S7 δεν μου γεμιζει το ματι δεν ξερω πιο πολυ με τραβαει το S6 EDGE PLUS+

Στην Κύπρο τους κοροϊδεύουν κανονικά πάντως. Για να μην σχολιάσω τα πακέτα data... που το 1,5gb 15 ευρώ ήταν... προσφορά διαφορετικά ήταν 15 ευρώ τα 500mb.

Δηλαδη φιλε μου τι εννοεις ; Γινε πιο σαφης. Παντου τα ιδια ειναι πιστευω με μονη διαφορα οτι η Cyta σου δινει συσκευη με νεο νουμερο ενω οι αλλες εταιριες θελουν μεταφορα αριθμου. Αλλα πες για τα πακετα δεδομενων τι εννοεις ;

Δημοσ.

s6edgeplus.png

s7edge.png

Ρε παιδια δεν εχω τοσα χρηματα εγω θελω να το παρω χωρις κοστο αρχικα και να πληρωνεται με τραπεζικη εντολη αντε να δωσω 200ευρω για να μην τα χρωσταω μετα. Το S7 δεν μου γεμιζει το ματι δεν ξερω πιο πολυ με τραβαει το S6 EDGE PLUS+

Επιτελους. Αφου λοιπον ρε μαστορα χρηματα δεν εχεις για να διαθεσεις για τα εν λογω κινητα για ποιο λογο κοιτας σε τοσο ακριβα μοντελα και οχι σε κατι φθηνοτερο???

Δηλαδη τι θες να σου προτεινουμε το S6 edge plus το οποιο στην Ελλαδα παιζει στα 490ευρω???Ειναι κοροιδια και η τιμη του στο παραπανω site που δεν εχει πεσει καθολου για παλιο κινητο, και το γεγονος οτι αφου δεν εχεις χρηματα κοιτας σε τοσο ακριβα κινητα. Η πλακα εδω ειναι οτι μιλαμε και για το 32Gb S6 edge+

Επισης τι εννοεις δεν σου γεμιζει το ματι το S7 ιδιο design εχουν και πανω κατω ιδια specs αλλα το S7 edge φοραει πιο καινουργιο επεξεργαστη,εχει πολυ καλυτερη αυτονομια,παιρνει καρτες μνημης sd και ειναι και 5.5 ιντσες(δηλαδη καλυτερη λειτουργια με το ενα χερι).Ειναι σε ολα καλυτερο κοινως.

• Like 2
Δημοσ.

κινητό με δάνειο μας πήγες σε άλλες εποχες...... πάρε μια συσκευή οποία μπορείς με μετρητά μια χαρά θα κάνεις την δουλεία σου

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους. Αφου λοιπον ρε μαστορα χρηματα δεν εχεις για να διαθεσεις για τα εν λογω κινητα για ποιο λογο κοιτας σε τοσο ακριβα μοντελα και οχι σε κατι φθηνοτερο???

Δηλαδη τι θες να σου προτεινουμε το S6 edge plus το οποιο στην Ελλαδα παιζει στα 490ευρω???Ειναι κοροιδια και η τιμη του στο παραπανω site που δεν εχει πεσει καθολου για παλιο κινητο, και το γεγονος οτι αφου δεν εχεις χρηματα κοιτας σε τοσο ακριβα κινητα. Η πλακα εδω ειναι οτι μιλαμε και για το 32Gb S6 edge+

Επισης τι εννοεις δεν σου γεμιζει το ματι το S7 ιδιο design εχουν και πανω κατω ιδια specs αλλα το S7 edge φοραει πιο καινουργιο επεξεργαστη,εχει πολυ καλυτερη αυτονομια,παιρνει καρτες μνημης sd και ειναι και 5.5 ιντσες(δηλαδη καλυτερη λειτουργια με το ενα χερι).Ειναι σε ολα καλυτερο κοινως.

Είπα φιλε μου ότι δεν διαθέτω τόσα χρήματα για να το αγοράσω άμεσα αλλα με δώσεις μπορώ θα πληρώνεται αυτόματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ; 24μηνες 2 χρονάκια είναι θα περάσουν. Δεν θα ξανά αλλάξω κινητό αμάν πάρω το S6 EDGE PLUS + είναι νεότερο κινητό και αν δεν πουλούσα το LG G4 και το S6 το βασικό δεν θα ήθελα να ξανά πήγαινα σε Ανδροιδ επειδή θα είχα κινητά δυο καλα αλλα έκοψα μεσα και τα πούλησα. 

Δημοσ.

Για αγορα νεου κινητου (με ή χωρις δοσεις)το S7 edge ειναι καλυτερο σε ολα απο το προηγουμενο S6+. Αν σου εχει κολλησει το S6 edge plus παρτο(και εν μερη κακως ανοιξες το θεμα αν ισχυει αυτο)αλλα το S7 edge ειναι το μονο που αξιζει τα χρηματα του,ειδικα με τιμες Κυπρου που αναφερεις.

Δημοσ.

Είπα φιλε μου ότι δεν διαθέτω τόσα χρήματα για να το αγοράσω άμεσα αλλα με δώσεις μπορώ θα πληρώνεται αυτόματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ; 24μηνες 2 χρονάκια είναι θα περάσουν. Δεν θα ξανά αλλάξω κινητό αμάν πάρω το S6 EDGE PLUS + είναι νεότερο κινητό και αν δεν πουλούσα το LG G4 και το S6 το βασικό δεν θα ήθελα να ξανά πήγαινα σε Ανδροιδ επειδή θα είχα κινητά δυο καλα αλλα έκοψα μεσα και τα πούλησα. 

Για ποιο λόγο τότε δεν παίρνεις το S7 edge που είναι και πιο καινούριο? 

Δημοσ.

Για ποιο λόγο τότε δεν παίρνεις το S7 edge που είναι και πιο καινούριο? 

Θα το ξανά κοιτάζω αύριο από κοντα και θα αποφαφησω παιδιά. Σας ευχαριστώ παντός παρα πολύ. Δεν μου αρέσει το σκοτινο μαυρο που έχει από μπροστά και πίσω αυτό με χαλάει. 

Δημοσ.

Θα το ξανά κοιτάζω αύριο από κοντα και θα αποφαφησω παιδιά. Σας ευχαριστώ παντός παρα πολύ. Δεν μου αρέσει το σκοτινο μαυρο που έχει από μπροστά και πίσω αυτό με χαλάει. 

Βγαινει και σε αλλα χρωματα ασε που το πιο πιθανο ουτως ή αλλως για τοσο ακριβο κινητο να παρεις και μια θηκη μαζι.

Ο λογος που εκτως των αλλων επιμενουμε στο S7 edge ειναι γιατι εχει ιδια τιμη με τις αλυσιδες σε μας εδω αν δεις 

https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...