Προς το περιεχόμενο

X800 vs X621

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φίλος αναζητά κινητό για μέτρια καθημερινή χρήση (τηλέφωνα/messaging/browsing και περιστασιακό gaming) και για τους δικούς του λόγους είναι ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα :

LeTV Le1 Pro X800

LeEco Le 2 X621

Υπάρχει κάτι που να προκρίνει έντονα το ένα από δύο έναντι του άλλου;

Δημοσ.

Εγω θα πηγαινα στο Χ800 μιας και εχει 4gb ram+64gb rom(σημαντικοτατο για συσκευη που δεν παιρνει microsd)

Δημοσ.

Nαι συμφωνώ. 

Αν υποθέσουμε όμως ότι με τα 32 καλύπτεται και η διαφορά στη RAM στην πλειονότητα των ενεργειών δεν γίνεται καν αισθητή?

Σαν συνδυασμός επεξεργαστή+γραφικά δηλαδή τι θα προτείνατε; Διαβάζοντας, μάλλον το ένα υπερτερεί σε cpu και το άλλο σε gpu, οπότε σαν σύνολο δε καταλαβαίνω τι θα ήταν πιο αξιόλογο...

Δημοσ.

Οχι δεν ισχυουν αυτα. Το πρωτο υπερτερει σε αυτονομια(λογικα)μπαταριας λογω χαμηλοτερης αναλυσης και πιο αδυναμου/οικονομικου επεξεργαστη.

Τα γραφικα adreno ειναι οτι καλυτερο στην αγορα smartphone.

Σαν συνολο το x800 ειναι σχεδον σε ολα καλυτερο.

Δεν ξερω αν πασχει και αυτο απο τα γνωστα θεματα υπερθερμανσης του Snap810 βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαίνεις στο x621 μόνο αν σε ενδιαφέρουν τα εξής:

1) Λεπτότερο πάχος και μικρότερο βάρος

2) Δαχτυλικό αποτύπωμα

3) Θεωρητικά καλύτερη κάμερα.

Το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Snap8110 δεν υπάρχει σε αυτή την συσκευή. Εχει αναφερθεί πρόβλημα στο wi fi που ήταν μονο στις πρώτες παρτίδες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το Χ800 θελω να παρω και εγω αλλα δεν εχω αγορασει ποτε στην ζωη μου απο εξωτερικο ειμαι και σκραπας στα Αγγλικα και δεν ξερω πως θα το κανω.

Δημοσ.

Χθες μου ήρθε το χ800,το έχω ερωτευτεί το κιν.πάει σφαίρα σε όλα είναι καταπληκτικό, αυτά πού λένε για υπερθέρμανση δεν έχει θέμα.

Δεν παίρνεις καλύτερο στα 170€.

Πάρτε το με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

για υπερθέρμανση λένε αυτοί που δεν το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους, αλλά επειδή έτσι διάβασαν κάπου για τον 810

Χθες μου ήρθε το χ800,το έχω ερωτευτεί το κιν.πάει σφαίρα σε όλα είναι καταπληκτικό, αυτά πού λένε για υπερθέρμανση δεν έχει θέμα.
Δεν παίρνεις καλύτερο στα 170€.
Πάρτε το με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

με το wifi ομως υπαρχει οντος θεμα διπλα στο ρουτερ και μια το πιανει μια το χανει , ψαχνω πως μπορει να διορθωθει το wifi , αν γνωριζει καποιος ή εχει καποια rom που δεν εχει θεμα με το wifi ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...