cloud13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπερες! Στο συστημα της υπογραφης μου ειχα θεμα στα win7 με τους πιο προσφατους οδηγους της GTX950 (αρκετα κοινο προβλημα με τον windows desktop manager failure) που λυθηκε με συγκεκριμενους περσινους οδηγους (4-5 εκδοσεις πριν). Βεβαια εχω αναβαθμισει στα windows 10 απο τοτε αλλα δεν εβαλα ποτε τους πιο πρσφατους λογω βαρεμαρας και ψιλο-αγχους μην εχω παλι θεματα αν και δεν νομιζω. Η ερωτηση μου ειναι ποσο επηρεαζουν πραγματικα την αποδοση της καρτας μου οι πιο προσφατοι οδηγοι? Ειναι ''νομος'' οτι οσο πιο updated τοσο καλυτερα, ή υπαρχουν καποιες εκδοσεις που ''τρεχουν'' καλύτερα? Ευχαριστω!
soteras Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γενικά άμα δεν έχεις καθόλου είναι πολύ κακό γιατί δεν δουλεέυει σωστά.Τώρα άμα έχεις κάποιο οδηγό και δεν τον έχεις αναβαθμήσει δεν είναι τόσο κακό κακό αλλά όχι να έχεις να τον αναβαθμήσεις και 200 χρόνια.Για το τελευταίο ναι υπάρχουν εκδόσεις που είναι πιο σταθερές καθώς όταν βγαίνει ένας νεός οδηγός σε κάποιους κάνει νερά σε κάποιους όχι
Ailuros Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ΄Οχι δεν υπάρχει ούτε έμμεσος νόμος ούτε εγγύηση ότι οι νεότεροι οδηγοί θα είναι οπωσδήποτε καλύτεροι. Εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή ασυμβατότητα με το hw/υλικό σου και δεν έχει φτιαχτεί από Χ περασμένη έκδοση οδηγών δεν αλλάζει κάτι σε αυτό μέχρι να επιστήσει κάποιος την προσοχή στο driver team ότι εδώ υπάρχει ένα θεματάκι για να το διορθώσουν. Αυτό ισχύει φυσικά ανεξάρτητα από εταιρεία και αν συνυπολογίσεις πόσες χιλιάδες πιθανοί συνδυασμοί hw & sw θα μπορούσαν να υπάρξουν είναι φύση αδύνατο να μπορούν οι εταιρείες να τα καλύψουν πάντα όλα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τους πιο πρόσφατους (επίσημους πάντα) οδηγούς και αν και εδώ δεν δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα επιστρέφεις πάλι στην τελευταία πιο σταθερή έκδοση των οδηγών. 4
cloud13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αυτο θα κανω, δεν ειναι οτι εχω προβλημα με τους παλιοτερους αλλα ηθελα να μαθω αν πχ με οδηγους ενα χρονο μετα τους δικους μου θα εχω εμφανη βελτιωση στα παιχνιδια πχ. Παντα εξαλλου βαζω οδηγους που ειναι επισημοι και τσεκαρισμενοι (trusted η recommended δεν θυμαμαι πως το γραφει στο site). Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα