Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Προσφατα εχασα το κιν μου…βρηκα καινουργιο smartphone….οι επαφες μου ηταν ολες περασμενες και στο viber του pc…..σε καποια φαση μου ζητηθηκε να συγχρονισω το νεο κιν με το viber του pc και τοτε χαθηκαν ολες οι επαφες!! (μιλαμε για καταστροφη!!)…δεν ειχα φροντισει να εχω αρχειο backup….υπαρχει τροπος να ξαναβρω τις παλιες επαφες μου???
Ευχαριστω Ανδρεας.

Δημοσ.

το viber ειναι γενικα πολυ καλο στο να καταστρεφει τα παντα οταν το διαγραψεις ποσο μαλλον οταν του περασεις καινουρια δεδομενα.Σε μια παρομοια περιπτωση μου δεν καταφερα να κανω τιποτα,πιστευω δυσκολα θα βγαλεις ακρη...

Δημοσ.

Για αρχή τσέκαρε τίποτα μην έχει μπει κανένα φίλτρο στην εμφάνιση επαφών,αν το κινητό δεν το έχασες και στο πήρε κάποιο χέρι και είχες το μαιλ και αυτός απλά έσβησε τις επαφές χωρίς να σβήσει το μαιλ εε τότε έγινε ζημιά.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Προσφατα εχασα το κιν μου…βρηκα καινουργιο smartphone….οι επαφες μου ηταν ολες περασμενες και στο viber του pc…..σε καποια φαση μου ζητηθηκε να συγχρονισω το νεο κιν με το viber του pc και τοτε χαθηκαν ολες οι επαφες!! (μιλαμε για καταστροφη!!)…δεν ειχα φροντισει να εχω αρχειο backup….υπαρχει τροπος να ξαναβρω τις παλιες επαφες μου???

Ευχαριστω Ανδρεας.

το viber ως γνωστον δεν κραταει επαφές, αλλα βλεπει αυτές του καταλόγου του κινητού. 

Οπότε... θα ρωτησω... τις επαφές του κινητού, που ακριβως τις έσωζες? Στην Google ή στην μνημη του κινητου?

Αν τις έσωζες στο κινητο, κακώς γιατι έχουμε 2016. Αν τις έσωζες στην Google και έχεις πρόσβαση, μπορεις να πας να κάνεις undo αμα εχουν διαγραφει απο λάθος ή μη, και να τις επαναφέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...