tyxodioktis100 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα Έβαλα έναν δευτερο σκληρό στο μηχάνημα μου ο οποίος είχε WIN98 kai WINNT mazi.Εγω τρεχω σαν λειτουργικό ΧΡ. Το θέμα ειναι οτι θέλω να κάνω φορματ τον δευτερο σκληρό. Απο το Ο υπολογιστης μου παταω δεξι κλικ στον δευτερο σκληρό επιλέγω φορματ αλλα διακοπτετε γιατι΄λέει οτι δεν μπορει να συνεχιστει η διαδικασια γιατί ο σκληρός χρησιμοποιειται. Τι κάνω? Ποια εναλακτική έχω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Πιθανοτατα θα έχεις κάποιο monitoring utility για τους δισκους σου(όπως αυτό των Norton Utilities).Μπες σε Safe Mode στα Windows και κανε την διαδικασια που περιγραφεις κ θα γινει η δουλειά. Τα σέβη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOSTRADAMOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Akou megale. mporeis na kaneis format ton disko apo to DOS me startup disk. Na eisai omos SIGOUROS oti svhneis to sosto partition, allios 8a vretheis xoris leitourgiko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOSTRADAMOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 GT1807, pou vrikes to logo pou exeis sto profile sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxodioktis100 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 mmmm....paw na faw kati kai meta tha kanw auta pou eipate.. thanks poli...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 GT1807[/b'], pou vrikes to logo pou exeis sto profile sou? kane dexi klik panw sto logo kai 8a vreis polla!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 pare run command kai kane format apo ekei einai ok alla prosexe to partion pou 8a morfopoihseis.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxodioktis100 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 euxaristw poli pedes.!ola ok sas euxaristw!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.