billstamaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 οι γνωστοί άγωνωστοι όπως πάντα αμα το ειχε κανει καμια άλλη εταιρεια θα είχαμε σχολια του τυπου σεβεται τους πελατες της, τους ακουει κτλ 1
vasilisbasil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εσεις ολοι που λετε για τα δεδομενα που συλλεγει κλπ για δειτε λιγο εδω https://www.yahoo.com/tech/huge-study-shows-google-watching-everywhere-181909786.html Και μην μου πειτε οτι δεν χρησιμοποιετε το......... ιντερνετ; οπως επισης και εδω https://iguru.gr/2016/05/22/58798/audio-fingerprinting/
macios Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τα windows 10 πηγαν άπατα όπως και ολα τα windows. Πάρτε mac να σωθείτε.
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τα windows 10 πηγαν άπατα όπως και ολα τα windows. Πάρτε mac να σωθείτε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Δεν θυμάμαι πότε γέλασα τελευταία φορά τόσο πολύ. Και 2 αστεία μαζί. Μας πέθανες! 11
ii_die_4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αυτό με την συλλογή δεδομένων τον Win10 έχει παραγίνει. ΟΛΕΣ οι εταιρίες πιάνουν telemetry data. Και οι περισσότερες απλά βάζουν μια γενική αναφορά στο Licensed Agreement τους και τα αλλα όλα κρυφά. Απλά η MS πήγε το έβαλε στο δικό τις Licensed Agreement αναλυτικά για να γίνει transparent. Και πέσαν όλοι να την φάνε. A ρε MS. Δεν το άφηνες και εσύ στα κρυφά να μην ακούμε όλες αυτές τις p@p@ries gmt. 1
giotis7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αυτό με την συλλογή δεδομένων τον Win10 έχει παραγίνει. ΟΛΕΣ οι εταιρίες πιάνουν telemetry data. Και οι περισσότερες απλά βάζουν μια γενική αναφορά στο Licensed Agreement τους και τα αλλα όλα κρυφά. Απλά η MS πήγε το έβαλε στο δικό τις Licensed Agreement αναλυτικά για να γίνει transparent. Και πέσαν όλοι να την φάνε. A ρε MS. Δεν το άφηνες και εσύ στα κρυφά να μην ακούμε όλες αυτές τις p@p@ries gmt. Άμα το άφηνε κρυφό πως θα έβγαιναν όλοι αυτοί λένε "μας κλέβουν δεδομένα ου σιξ χαντρετ σιξ σιξ σιξ"? 1
agg_man Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Δεν θυμάμαι πότε γέλασα τελευταία φορά τόσο πολύ. Και 2 αστεία μαζί. Μας πέθανες! Έλα ντέ...από την μία μ@ στην άλλη...
baskon Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δε παιζομαστε πουθενα.. Μια θετική είδηση και την κάνουμε όπως να ναι.. Οι περισσότεροι χρηστες των 10 μόνο καλά λόγια έχουν να πουν..Αν η Ms ακουει και τους χρηστες θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.. Ενταξει..Για Mac που θα μας σωσουν...παραλίγο να μας πεθανει από τα γελια ο φίλος..Είπαμε αστεία αλλά όχι και έτσι.. Αν η Ms δε παει καλα ποια μενει; Η αθώα Google Που δε μαζευει καθόλου δεδομένα και δε μας παρακολουθει; Γιατί για linux αν και το γουστάρω δε το βλέπω να μαζευει ποσοστά με την καμία..
sakekosan Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το μοναδικό παράπονο που έχω απο τα win 10 είναι ότι μου τα έχουν κάνει τσουρέκια. Δουλεύω τα 7 και κάθε μέρα εχω υπενθύμιση για αναβάθμιση στα 10 ενώ επανειλημμένα έχω πει όχι. Microsoft σταματά να παρακαλάς σα το γύφτο ξεφτίλα κατάντησες.
avpap Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το μοναδικό παράπονο που έχω απο τα win 10 είναι ότι μου τα έχουν κάνει τσουρέκια. Δουλεύω τα 7 και κάθε μέρα εχω υπενθύμιση για αναβάθμιση στα 10 ενώ επανειλημμένα έχω πει όχι. Microsoft σταματά να παρακαλάς σα το γύφτο ξεφτίλα κατάντησες. Για δες εδώ και εδώ.
sdevil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 [OT]Μετά από ένα χρόνο Mint, πιστεύω αξίζει να περάσεις σε Arch.[/OT] Αξίζει φίλε μου αλλα δεν εχω τον χρονο τωρα.. φυσικα ειναι κατι που αργα ή γρηγορα θελω να δοκιμάσω!
Nimda075 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 την σχεση που εχουν τα xp με τις συγχρονες διανομες linux μονο εσυ την ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα