dominotrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1) Δε ζητησε να του κανει καποιος την υλοποιηση. Απλα δεν γνωριζει κατι που για σενα ειναι πολυ απλο. 2) Ο καθενας ζηταει οσα θεωρει οτι αξιζει η δουλεια του. Δε συμφωνω με την τακτικη του αλλα ποιος ειμαι εγω για να του πω οτι κανει λαθος; 3) Αυτο ειναι ασχετο με το θεμα. Μπορεις να προτεινεις μια λυση στο προβλημα που εχει. Ολα τα υπολοιπα νομιζω δεν εχουν ουσια. 1
testtesttest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1) οταν σου δινουν ενα κομματι css και ρωτας πού πρεπει να το βαλεις ουσιαστικά ζητας να σου κανουν τη δουλεια. 2) προφανως ο καθενας ζηταει ο,τι θελει. εγω απλα τονιζω οτι δεν το κανει ερασιτεχνικα 3) δεν το συνεχιζω
dominotrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, απλα νομιζω πως σπαταλαμε χρονο συζητωντας κατι τετοιο εδω μεσα. Ο καθενας θα κανει οτι θελει ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Αστον να λεει οτι θελει σαμπως τη δουλεια σου κλεβει; Η ιδια δουλεια που κανει ενας developer στην Ινδια με 15 ευρω κοστιζει 300 στην Ελλαδα και 1000 στην Σουηδια. Ο ιδιος ακριβως κωδικας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα