BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως μπορώ να μικρύνω σε ύψος το slider απ το livemagazine free theme? https://templatic.com/magazine-themes/livemagazine-wordpress-magazine-theme Μέσω κώδικα πρέπει να το κάνω αλλά δε ξέρω που να το βρώ ,έχω χαθεί
dominotrix Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δε το κανεις μεσω κωδικα. Περνει την τιμη ειτε δυναμικα αναλογως την εικονα που εχεις εισαγει, ειτε δηλωνεις fixed height μεσα απο τις ρυθμισεις του slider στο διαχειριστικο του template. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μόνο αυτές τις ρυθμίσεις στην φώτο παρακάτω έχει.Δεν βρίσκω κάτι σε fixed height .μονο απο το widget έχει ρυθμίσεις.Δεν έχει απο κάπου να ρυθμίσω το slider
dominotrix Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ουτε μεσα στο Theme Settings ετσι; Χμμ πολυ παραξενο. Αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει οντως να το κανεις μεσω κωδικα. Ξαναριξε μια ματια, δεν εχω δει templates να μη δινουν height ρυθμιση για το slider.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κοίταξα διεξοδικά δεν έχει τέτοια ρύθμιση.διαβασα και το documentation ουτε εκει εχει τετοια ρύθμιση.Είναι επειδή είναι δωρεάν είναι λίγο περιορισμένο
marilena6 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γενικότερα εμένα το εργαλείο inspector στους browser με έχει βοηθήσει αρκετές φορές. Πήγαινε πάνω στο slider και πάτα δεξί κλικ-> Inspect Element. Θα σου βγάλει τα properties του, λογικά το css κομμάτι που το αφορά. Αν σου βγάζει width και height με τιμές, δες ποιο αρχείο καλείται για να δεις ποιες γραμμές και πού μπορείς να τα αλλάξεις. 1
dominotrix Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αν βαλεις ενα image με 200px height το slider δεν θα ειναι στα 200px; Δες λιγο πως συμπεριφερεται το slider. Αν σου τις stretchαρει ή αν περνει το υψος αναλογως του image που εχεις βαλει.
simpro Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Στο Theme-styles.css αλλαξε το .img height απο Auto στα pixels που θες. img { max-width: 100%; /* height: auto; / height: 100px; }
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σε ποιο σημείο το βρήσκω κ το αλλάζω αυτο?
angmar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Και μετά όλα τα images θα έχουν forced height 100px, δε το λες και καλή ιδέα. 1
testtesttest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σε ποιο σημείο το βρήσκω κ το αλλάζω αυτο? σορρυ, αλλα δεν επαγγελεσαι web developer; με εχεις μπερδεψει λιγο.
rafinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 σορρυ, αλλα δεν επαγγελεσαι web developer; με εχεις μπερδεψει λιγο. Είπε πουθενά ότι το επάγγελμά του είναι web developer;
dominotrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι αμε, και εδω μεσα αλλα και στο Fb Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι το κανει ερασιτεχνικα. Εχει ηδη κατασκευασει κ αλλες ιστοσελιδες, απλα κολλησε καπου. Το θεμα ειναι να βρουμε λυση στο προβλημα του. Οχι να κρινουμε τις γνωσεις του. 1
testtesttest Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1. αλλο βοηθαω να βρει καποιος λυση στο προβλημα του, αλλο του κανω εγω την υλοποιηση γιατι δεν θελει-δεν μπορει. 2. οταν κανεις κατι ερασιτεχνικα δεν το χρεωνεις 350 ευρω 3. οσο στον κλαδο υπαρχουν ερασιτεχνες που ζητανε 350 ευρω για να στησουν ενα wordpress, δεν θα δουμε χαιρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα