Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει και οτ τίτλος θέλω κάποιον cpu (μέχρι πρότεινος είχα τον 8320 όπου με κάλυπτε σε ότι και αν έκανα αλλά το πούλησα γιατί βρήκα να τον δώσω καλά)
Δεν έχω σκοπό να του κάνω ovelclock άλλωστε δεν θα παίξω από πλευράς gaming και κάτι πολύ βαρύ, το ίδιο επίσης και με το video editing. Μητρική δεν έχω επιλέξει ακόμα γιατί δεν ξέρω ποιον cpu θα πάρω.
Το bugdet είναι μέχρι 220 ευρώ.

Δημοσ.

Ότι λέει και οτ τίτλος θέλω κάποιον cpu (μέχρι πρότεινος είχα τον 8320 όπου με κάλυπτε σε ότι και αν έκανα αλλά το πούλησα γιατί βρήκα να τον δώσω καλά)

Δεν έχω σκοπό να του κάνω ovelclock άλλωστε δεν θα παίξω από πλευράς gaming και κάτι πολύ βαρύ, το ίδιο επίσης και με το video editing. Μητρική δεν έχω επιλέξει ακόμα γιατί δεν ξέρω ποιον cpu θα πάρω.

Το bugdet είναι μέχρι 220 ευρώ.

220ε για μητρικη επεξεργαστη και ραμ δλδ ? 

Δημοσ.

Δώσε μας μια εικόνα των εξαρτημάτων-κομματιών που έχεις αυτή τη στιγμή, και το ολικό bugdet της αναβάθμισης και μην κάνεις διακρίσεις π.χ. για CPU δίνω 50€, για μητρική 100€ κλπ. Είναι λανθασμένος τρόπος σκέψης.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή έχω μόνο 1 ssd 250άρι της kingston.
Αυτή τη φορά σκέφτομαι να πάω σε intel μεριά με κάποιον i5 και 8gb ram.
Το ποσό το οποιό μπορώ να διαθέσω σε cpu είναι μέχρι 220 και σε μητρική μέχρι 120.

Δημοσ.

Ρε άνθρωπέ μου. Πες μας αν έχεις κρατήσει τίποτα από το σύστημά σου αναλυτικά. Μνήμες π.χ. δεν κράτησες?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή έχω μόνο 1 ssd 250άρι της kingston.

Αυτή τη φορά σκέφτομαι να πάω σε intel μεριά με κάποιον i5 και 8gb ram.

Το ποσό το οποιό μπορώ να διαθέσω σε cpu είναι μέχρι 220 και σε μητρική μέχρι 120.

Δώσε μας μια εικόνα των εξαρτημάτων-κομματιών που έχεις αυτή τη στιγμή, και το ολικό bugdet της αναβάθμισης και μην κάνεις διακρίσεις π.χ. για CPU δίνω 50€, για μητρική 100€ κλπ. Είναι λανθασμένος τρόπος σκέψης.

Δεν υπάρχει σωτηρία...

Δημοσ.

Φιλε θεματοθετη, οταν δεν εισαι σε θεση να απαντησεις μονος σου ποιος επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος μεχρι 220ευρω για την χρηση που κανεις τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν εισαι σε θεση να ορισεις μπατζετ ξεχωριστα για μητρικη μνημες και επεξεργαστη.
Για να εισαι σε θεση να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να ξερεις τι και γιατι για καθε ενα απο αυτα τα επι μερους εξαρτηματα και να εχεις πληρη επιγνωση των δυνατοτητων αυτων. Και οταν αυτο ισχυει απλα δεν ρωτας. Ξερεις ηδη.
Διαφορετικα παραθετεις τις αναγκες σου, τη χρηση που θα κανεις και το συνολικο μπατζετ για ολες τις αγορες που εχεις προγραμματισει που αφορουν την συνθεση του υπολογιστη και περιμενεις να παρεις απαντησεις.
Δεν ειναι 100% βεβαιο οτι ολες οι απαντησεις θα ειναι σωστες η θα ειναι αυτο που χρειαζεσαι αλλα αυτος ειναι μονος τροπος για να παρεις καποιες σωστες απαντησεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...