Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 liakinen, on 23 May 2016 - 4:32 PM, said: Καλά ισχύει αυτό απλά εγώ έκανα αναφορά σε μάντρα - ανακύκλωσης - απόσυρσης - ανταλλακτικών που δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητεςνα για stolen cars - parts. Εγώ ένα από τα πρώτα που εξετάζω στην αγορά αυτοκινήτου είναι το κόστος και η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών. Ίσως γιατί κρατώ αρκετά χρόνια το αμάξι. Φιλε μου ενα Yaris και οχι μονο αλλα γενικα Toyta , Honda λπ καλοσυντηρημενο εκτος τα αναλωσιμα δεν εχει προβλημα για πολλες εκατονταδες χιλιομετρα.
liakinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ναι και εγώ θεωρώ ότι ισχύει αυτό. Απλά όταν μιλάω για ανταλλακτικά δεν αναφέρομαι μόνο σε μηχανολογικά - ηλεκτρολογικά αλλά πχ σε "λαμαρίνες" - "πλαστικά" κτλ. Μου έχει τύχει για Volvo s40 να ψάχνουμε και οι τιμές να είναι λες και ήταν από χρυσό με επικάλυψη διαμαντιών 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω οτι τα ανταλακτικα φανοποιοιας ειναι πιο ακριβα σε ενα Ιαπωνικο αυτοκινητο απο ενα Ευρωπαικο .
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εγω παλι νομιζω οτι και το colt θα βγει το ιδιο σκυλι. Mitsubishi ειναι, δεν ειναι ουτε fiat ουτε daewoo ουτε κατι αλλο. Το yaris ολοι ξερουμε/εχουμε ακουσει οτι ειναι ενα τερας αξιοπιστιας, προσωπικα δε θα το επελεγα ποτε γιατι ειναι βαρετο, αν και τα καινουρια μοντελα ειναι αρκετα ομορφα. Το colt πρσωπικα μου αρεσει το διπορτο (δεν ξερω ακριβες μοντελο) γιατι ειναι αρκετα σπορτ για τη κατηγορια του και αρκετα ομορφο. Δε νομιζω να εχεις παραπονα απο κανενα απο τα δυο. Αλλα υπαρχει και το youtube και ξενα forum πιο εξειδικευμενα οποτε ριξε μια ματια πρωτου αποφασισεις..
dimitrisOP Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) υπάρχει και το 1.5 turbo mivec, γενικά σαν αυτοκίνητο καλό είναι , άλλα στην ελλαδα έχουν περάσει απαρατήρητα (σαρακακης γαρ) Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από dimitrisOP
d_gkal Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 δύσκολη επιλογή. θα προτιμούσα του yaris, γιατι το γνωρίζω το αμάξι! υπάρχει στην οικογένεια. έχω γράψει πολλά χλμ στο τιμόνι του. είναι τέρας αξιοπιστίας. δε ζητάει πολλά. κατανάλωση καυσίμου μέτρια(2006 μοντελο, 1.33cc). ΒΙΔΩΜΕΝΟ στον δρόμο και τέρμα ασφαλές! άπειροι εσωτερικοί χώροι! άνετο μέσα για 4 ατομα. με 5 είναι σχεδόν οκ. (μιλάω για 5θυρο). επίσης το colt με την στρογγυλεμένη μούρη δε μαρεσει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Με καλύψατε σε μεγάλο βαθμό για το yaris αλλά επειδή είμαι 23 χρονών και το yaris του λείπει μονό το baby on board και το παιδικό καθισματακι λέω να παω για το colt
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 κυκλοφορούν και ποιο λίγα colt όποτε είναι και αυτό ένα + ( δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο αυτοκίνητο παντού)
NickTG Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν μιλάμε για το τελευταίο Yaris δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τομέα που να είναι καλύτερο το Colt.
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Φιλε μου ενα Yaris και οχι μονο αλλα γενικα Toyta , Honda λπ καλοσυντηρημενο εκτος τα αναλωσιμα δεν εχει προβλημα για πολλες εκατονταδες χιλιομετρα. Ξέχασες το χιλιάδες νομίζω
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν μιλάμε για το τελευταίο Yaris δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τομέα που να είναι καλύτερο το Colt. μιλάμε για ίδιας χρονολογίας, μιας και το colt δεν υπάρχει ποια από το '10
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 και παλι δεν με καλυπτει η απαντηση Γιατί το Yaris τα έχει όλα και συμφέρει. Εχει αξιοπιστία, χαμηλά κόστα σε όλα, πλουσιότερος εξοπλισμός (ναι ακόμα και βασικός όπως stability control), ανετότερο στην οδήγηση, στριφτερό και σβέλτο και ας είναι κάπως βαρετό, άνετο στο ταξίδι κτλ κτλ. Σε κάλυψα; Είναι γενικά καλύτερη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα