Προς το περιεχόμενο

toyota yaris 1.3 vvt-i vs mitsubishi colt 1.3 cz3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι σε ανάμεσα σε αυτά τα 2 αυτοκίνητα..και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.. είναι στην ιδία κατηγορία για να μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε ;

Δεν εχω μεγάλη πείρα πάνω στα αυτοκίνητα από τα λίγα που ξέρω πιστεύω ότι είναι στην ιδία κατηγορία..

Το yaris είναι σαφώς πιο οικονομικό σε θεμα καταναλώσεις και το colt έχει καλύτερες επιδώσεις.

Τι έχετε να πείτε για αυτά τα 2 αυτοκίνητα ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Yaris "δαγκωτο" χωρις να μην ειναι καλο και το colt.

ολοι μου λετε το ιδιο yaris yaris yaris κανεις ομως δεν μου εξηγει γιατι

Δημοσ.
tala1pwros, on 23 May 2016 - 12:31 PM, said:

ολοι μου λετε το ιδιο yaris yaris yaris κανεις ομως δεν μου εξηγει γιατι

Το ονομα του και οτι σχεδον ολα τα εκπαιδευτικα ειναι yaris λεει πολλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ονομα του και οτι σχεδον ολα τα εκπαιδευτικα ειναι yaris λεει πολλα.

και παλι δεν με καλυπτει η απαντηση

Δημοσ.

Εντάξει δεν έχει άδικο...κι εγώ ακούω πολλούς να λένε πάρε Yaris και δε λένε γιατί. Βέβαια αν το δεις ψάξει, κι έχεις συζητήσει το θέμα, καταλαβαίνεις τους λόγους.

Το προτείνουν λοιπόν ως ένα διαχρονικό αυτοκίνητο, αξιόπιστο, καλό μηχανικά , ευκολοδήγητο.. Αν θέλει κάποιος ας προσθέσει και κάτι άλλο.

Σε μένα , όπως λέει και ο Δημήτρης, φαίνεται βαρετό αμάξι, μέσα έξω και οδηγικά. Επίσης έχω ακούσει για κάμποσα να εμφανίζουν τριγμούς, να σπάνε κουμπάκια κλπ Από ποιότητα δηλαδή δε το λες και τοπ...

Δημοσ.

Γιατί προτείνουν όλοι γιαρις? για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πολύ απλά σαν αμάξια όποτε είναι και υπερβολικά αξιόπιστα. Τι ακριβώς μπορεί να χαλάσει σε αυτό το αμάξι?

• Like 1
Δημοσ.

Στα + του yaris ότι όσο θα περνούν τα χρόνια ανταλλακτικά θα μπορεί να αγοράζει και από το περίπτερο της γειτονιάς του. Με φίλο πήγαμε σε ανακύκλωση γιατί ήθελε φτερό και στην αλάνα μετρήσαμε 18 ίδιο μοντέλο με το δικό του.

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια...λίγο το θέμα με τα μτχ ανταλλακτικά θέλει λίγο σκέψη... Γιατί παραπονιόμαστε για τις κλοπές, αλλά όλοι βλέπω μεταχειρισμένα ψάχνουν....λέω εγώ τωρα

Δημοσ.

Βέβαια...λίγο το θέμα με τα μτχ ανταλλακτικά θέλει λίγο σκέψη... Γιατί παραπονιόμαστε για τις κλοπές, αλλά όλοι βλέπω μεταχειρισμένα ψάχνουν....λέω εγώ τωρα

Για εξήγησε λίγο αν θες γιατί δεν κατάλαβα το post σου.

Δημοσ.

Για εξήγησε λίγο αν θες γιατί δεν κατάλαβα το post σου.

Τι να πω, λέω απλά ότι πολλά από τα μεταχειρισμένα εξαρτήματα/ανταλλακτικα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι "καθαρά"

Απλά πήρα αφορμή από το πόστο σου περί ανταλλακτικών.

Δημοσ.

Τι να πω, λέω απλά ότι πολλά από τα μεταχειρισμένα εξαρτήματα/ανταλλακτικα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι "καθαρά"

Απλά πήρα αφορμή από το πόστο σου περί ανταλλακτικών.

Καλά ισχύει αυτό απλά εγώ έκανα αναφορά σε μάντρα - ανακύκλωσης - απόσυρσης - ανταλλακτικών που δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητεςνα για stolen cars - parts.

Εγώ ένα από τα πρώτα που εξετάζω στην αγορά αυτοκινήτου είναι το κόστος και η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών. Ίσως γιατί κρατώ αρκετά χρόνια το αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...