Προς το περιεχόμενο

MantisTek™ Mbox USB 3.0 SATA HDD and SSD External 2.5" Case €6.34 @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο δικό μου τουλάχιστον και σε μερικούς εδώ μέσα είναι καλώδιο (και νομίζω σε όλα είναι καλώδιο , αντίστοιχα σε original xiaomi 10400 powerbank το πρώτο που χάλασε ήταν το καλώδιο μετά απο 2 χρήσεις)

προσωπικά τώρα μέχρι να βρω κανένα καλώδιο της προκοπής είμαι με δικό μου microusb 2 καλώδιο  και προφανώς πιο αργές ταχύτητες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

......(και νομίζω σε όλα είναι καλώδιο , αντίστοιχα σε original xiaomi 10400 powerbank το πρώτο που χάλασε ήταν το καλώδιο μετά απο 2 χρήσεις)...... εμένα δεν βγάλε και 2 φόρτισης :)

Πόσω πανε τα καλώδια usb3? και αν αξίζει να φέρουμε από έξω;

Δημοσ.

Παιδιά κάποιες ερωτήσεις γιατί δεν εχω αγοράσει κάτι από αυτά τα δύο μαγαζιά ,baggood & gearbest.

1ον : χρόνοι παράδοσης

2ον : κόστος μεταφοράς

3ον : από που γίνεται η παραλαβή

4ον : με προπληρωμενη μπορώ να αγοράσω ή θα πρέπει να φτιάξω PayPal?

Τώρα αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεσαι να αγοράσει μια τέτοια θήκη αν δεν του είναι δύσκολο ας πάρει και για εμένα μια. Από Αθήνα είμαι και ας μου στείλει ένα πμ. Θα το εκτιμούσα.

Έχω μια προτίμηση για το orico

Δημοσ.

1 υπολόγισε από 12-25 ημέρες εργάσιμες ημέρες

2 Της περισσότερες φορές δωρεάν (εκτός από ευρωπαϊκη αποθήκη )

3 Σπίτι σου ή πας ταχυδρομείο ...

4 baggood με προπληρωμενη αλλιώς gearbest με paypal

Βρίσκομαι Λαρισα και δεν μπορώ να σε εξυπηρέτησω

• Like 1
Δημοσ.

1 υπολόγισε από 12-25 ημέρες εργάσιμες ημέρες

2 Της περισσότερες φορές δωρεάν (εκτός από ευρωπαϊκη αποθήκη )

3 Σπίτι σου ή πας ταχυδρομείο ...

4 baggood με προπληρωμενη αλλιώς gearbest με paypal

Βρίσκομαι Λαρισα και δεν μπορώ να σε εξυπηρέτησω

Σ ευχαριστώ πολύ , ήσουν κατατοπιστικότατος και με βοήθησες ως εκει που μπορούσες.  

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα 3 θήκες και αμέσως δόκιμοι με έναν 250gb που είχα στο συρτάρι.

Αξογος - ταχύτατος και κανένα πρόβλημα με το καλώδιο. Σύνδεση ένα usb 2.0 και μεταφορά ένα αρχείο (900mb)από τον σκληρο στο pc μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μόνο σε usb3.0 το εχω δει αυτό

Ευχαριστώ τον Ts

Δημοσ.

Καλημερα,τους εστειλα mail για το προβλημα με το καλωδιο και μου ζητησαν να τους στειλω video και φωτογραφιες...το εκανα και μου επεστρεψαν 2 euro στο paypal...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, πηρα 2 απο αυτα (αργησαν αρκετα να ερθουν) και ως τωρα εχω δοκιμαση το 1ο.
Με το καλώδιο του βλέπω καποιες καθυστερήσεις (πιο σωστα σταματαει να read και μετα απο 2 sec ξαναread) ενω με αλλο καλώδιο ειναι ολα οκ (και λιγο πιο γρηγορο) οπότε πρεπει να υπαρχει θεμα με το καλοδιο. οι ταχύτητες δεν ειδα αυτες που περιμενα δλδ μαχ 300mb/s read (στο Hdd sentinel) και write 90mb/s.

Το δοκιμασα με εναν samsung 830 64gb και την αλλη εβδομαδα θα ανεβάσω με εναν 850 pro 256gb για δοκιμη.
Δεν του εχω βαλει καποιον αλλον hdd (που θα περνει πιο πολυ ρευμα) αλλα αν βρω καποιον θα ανεβασω benchmark.

http://imgur.com/a/O2E7l (1η με το δικο του καλώδιο, 2η και 3η με το δικο μου καλώδιο)
http://imgur.com/a/Drh4l (Σε 2ο pc. 1η και 3η με original καλωδιο, 2η και 4η με δικο μου καλωδιο)

Σε σας τι ταχυτητες εχει και τι ειδους προβλημα σας κανει με το καλώδιο?

Επεξ/σία από Zerieon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...