kmarios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ξανά διαθέσιμο στα 6.7 Ε http://www.banggood.com/MantisTek-Mbox2_5-Tool-Free-USB-3_0-SATA-HDD-and-SSD-Enclosure-HDD-External-2_5-Case-with-USB-3_0-Cable-p-1021994.html Πρόλαβε να έρθει σε κάποιον να μας πει εντυπώσεις ? 1
skoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εμενα ακομα ειναι καπου στην Κινα (το πηρα με tracking...)
skoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Λοιπον εφτασε στις 20 ημερες...σφραγισμενο στο κουτακι του,δειχνει αρκετα καλη η ποιοτητα κατασκευης ΑΛΛΑ εχω ενα θεμα...ο δισκος συνδεεται κανονικα (σε usb 3.0 μπλε χρωμα,σε usb 2.0 ασπρο), βλεπω/ανοιγω κανονικα ολα τα αρχεια μπορω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΑΠΟ τον δισκο ΑΛΛΑ οταν πανω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΣΤΟ δισκο κολλαει...δοκιμασα με καλωδιο απο εναν εξωτερικο WD και δουλευει μια χαρα...τι με συμβουλευετε να κανω; τωρα μου ζηταει να κανω διαμορφωση και ειναι σε μορφη raw στη διαχειρηση...Σωζεται η μπορω να τον επαναφερω;
shattered Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Λοιπον εφτασε στις 20 ημερες...σφραγισμενο στο κουτακι του,δειχνει αρκετα καλη η ποιοτητα κατασκευης ΑΛΛΑ εχω ενα θεμα...ο δισκος συνδεεται κανονικα (σε usb 3.0 μπλε χρωμα,σε usb 2.0 ασπρο), βλεπω/ανοιγω κανονικα ολα τα αρχεια μπορω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΑΠΟ τον δισκο ΑΛΛΑ οταν πανω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΣΤΟ δισκο κολλαει...δοκιμασα με καλωδιο απο εναν εξωτερικο WD και δουλευει μια χαρα...τι με συμβουλευετε να κανω; τωρα μου ζηταει να κανω διαμορφωση και ειναι σε μορφη raw στη διαχειρηση...Σωζεται η μπορω να τον επαναφερω; για τον δίσκο δοκίμασε με άλλο καλώδιο(γενικά με καλό καλώδιο) ή βάλε απευθείας εσωτερικά (αν έχεις desktop) τον δίσκο και κάνε ένα chkdsk (γραμμα δίσκου): /f (repair απο cmd, λογικά θα είσαι οκ) τώρα στείλε κανένα e-mail στο support μπας και είτε στείλουν άλλο καλώδιο είτε κάνουν κάποιο refund
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το έπαθα και εγώ αυτό που λες.Έβαλα καλώδιο από άλλο σκληρό και όλα κομπλέ. Το original καλώδιο που ήρθε μαζί με το case βρίσκεται ήδη στα σκουπίδια...
skoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Κανω πρωτα recover (αν και τα σημαντικα αρχεια τα εχω σε αλλα 2 backup...) και στη συνεχεια θα προσπαθησω με το cmd... Θα στειλω να δω τι θα μου πουν...οπως και να εχει θα ενημερωσω... update δουλεψε τελεια το cmd 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από skoulas
dproductionz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πηρα και εγω ενα απο την ευρωπαικη αποθηκη τους...ευχαριστω τον ts
gkarabid Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τωρα ειδα το θεμα και τσιμπισα και εγω 3 τεμαχια απο την ευρωπαικη αποθηκη τους.... Ποσες ημερες παιδια να υπολογιζω ? ευχαριστω τον TS
Gana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 το εβαλα και εγω και μου γαμησε το partition table των windows. τωρα μου δειχνει μηνυμα οτι ο δισκος θελει format. καμμια ιδεα? cmd θα τον δει το δισκο ή test disk?
shattered Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αν τον δίσκο τον βλέπεις στην διαχείρηση δίσκωναπο cmdchkdsk (γραμμα δίσκου): /fκαι πιθανά να την γλιτώσεις99% έχουν στείλει σκάρτα καλώδια σε όλουςκαλύτερα να το κάνεις με καλώδιο απο άλλο σκληρό (ή έστω με micro usb2 σαν του κινητού)
Gana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αν τον δίσκο τον βλέπεις στην διαχείρηση δίσκων απο cmd chkdsk (γραμμα δίσκου): /f και πιθανά να την γλιτώσεις 99% έχουν στείλει σκάρτα καλώδια σε όλους καλύτερα να το κάνεις με καλώδιο απο άλλο σκληρό (ή έστω με micro usb2 σαν του κινητού) thnaks, θα το βαλω στο desktop το απογευμα σαν drive τον βλεπει αλλα unformated
skoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εμενα μεσω cmd "συνηλθε" και δεν χρειαστηκε recover...εβαλα ενα καλωδιο usb 3.0 που ειχα παρει απο e-bay και δουλευει μια χαρα οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι ποιοτητα καλωδιων εστειλαν...Τους ειπα για το προβλημα και μου απαντησαν να τους στειλω video...θα το κανω μεσα στο Σ-Κ και θα ενημερωσω για την εξελιξη... 1
Gana Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 το εβαλα στο destop και του εκανα μονα τους chkdsk τα win και εφτιαξε, σκουπιδια τα MantisTek, το καλωδιο να φταιει η ο κοντρολερ π εχουν μεσα?
shattered Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 σχεδόν σε όλους καλώδιο είναι αν έχει κάποιο "καλό" (πχ απο άλλο εξωτερικό σκληρό) κάνε δοκιμή
gkarabid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τελικά ποιο είναι μάπα παιδιά το καλώδιο ή το υπόλοιπο σώμα? Παράγγειλαν και 3 τεμάχια γαμ@@@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα