Προς το περιεχόμενο

MantisTek™ Mbox USB 3.0 SATA HDD and SSD External 2.5" Case €6.34 @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον εφτασε στις 20 ημερες...σφραγισμενο στο κουτακι του,δειχνει αρκετα καλη η ποιοτητα κατασκευης ΑΛΛΑ εχω ενα θεμα...ο δισκος συνδεεται κανονικα (σε usb 3.0 μπλε χρωμα,σε usb 2.0 ασπρο), βλεπω/ανοιγω κανονικα ολα τα αρχεια μπορω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΑΠΟ τον δισκο ΑΛΛΑ οταν πανω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΣΤΟ δισκο κολλαει...δοκιμασα με καλωδιο απο εναν εξωτερικο WD και δουλευει μια χαρα...τι με συμβουλευετε να κανω;

τωρα μου ζηταει να κανω διαμορφωση και ειναι σε μορφη raw στη διαχειρηση...Σωζεται η μπορω να τον επαναφερω;

Δημοσ.

Λοιπον εφτασε στις 20 ημερες...σφραγισμενο στο κουτακι του,δειχνει αρκετα καλη η ποιοτητα κατασκευης ΑΛΛΑ εχω ενα θεμα...ο δισκος συνδεεται κανονικα (σε usb 3.0 μπλε χρωμα,σε usb 2.0 ασπρο), βλεπω/ανοιγω κανονικα ολα τα αρχεια μπορω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΑΠΟ τον δισκο ΑΛΛΑ οταν πανω να κανω αντιγραφη-επικολληση ΣΤΟ δισκο κολλαει...δοκιμασα με καλωδιο απο εναν εξωτερικο WD και δουλευει μια χαρα...τι με συμβουλευετε να κανω;

τωρα μου ζηταει να κανω διαμορφωση και ειναι σε μορφη raw στη διαχειρηση...Σωζεται η μπορω να τον επαναφερω;

για τον δίσκο δοκίμασε με άλλο καλώδιο(γενικά με καλό καλώδιο) ή βάλε απευθείας εσωτερικά (αν έχεις desktop) τον δίσκο

και κάνε ένα chkdsk (γραμμα δίσκου): /f (repair απο cmd, λογικά θα είσαι οκ)

τώρα στείλε κανένα e-mail στο support μπας και είτε στείλουν άλλο καλώδιο είτε κάνουν κάποιο refund

Δημοσ.

Το έπαθα και εγώ αυτό που λες.
Έβαλα καλώδιο από άλλο σκληρό και όλα κομπλέ.

Το original καλώδιο που ήρθε μαζί με το case βρίσκεται ήδη στα σκουπίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω πρωτα recover (αν και τα σημαντικα αρχεια τα εχω σε αλλα 2 backup...) και στη συνεχεια θα προσπαθησω με το cmd...

Θα στειλω να δω τι θα μου πουν...οπως και να εχει θα ενημερωσω...

update δουλεψε τελεια το cmd

1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από skoulas
Δημοσ.

Τωρα ειδα το θεμα και τσιμπισα και εγω 3 τεμαχια απο την ευρωπαικη αποθηκη τους....

Ποσες ημερες παιδια να υπολογιζω ?

ευχαριστω τον TS

Δημοσ.

το εβαλα και εγω και μου γαμησε το partition table των windows.

τωρα μου δειχνει μηνυμα οτι ο δισκος θελει format.

καμμια ιδεα? cmd θα τον δει το δισκο ή test disk?

Δημοσ.

αν τον δίσκο τον βλέπεις στην διαχείρηση δίσκων
απο cmd

chkdsk (γραμμα δίσκου): /f

και πιθανά να την γλιτώσεις

99% έχουν στείλει σκάρτα καλώδια σε όλους
καλύτερα να το κάνεις με καλώδιο απο άλλο σκληρό (ή έστω με micro usb2 σαν του κινητού)

Δημοσ.

αν τον δίσκο τον βλέπεις στην διαχείρηση δίσκων

απο cmd

chkdsk (γραμμα δίσκου): /f

και πιθανά να την γλιτώσεις

99% έχουν στείλει σκάρτα καλώδια σε όλους

καλύτερα να το κάνεις με καλώδιο απο άλλο σκληρό (ή έστω με micro usb2 σαν του κινητού)

thnaks, θα το βαλω στο desktop το απογευμα

σαν drive τον βλεπει αλλα unformated

Δημοσ.

Εμενα μεσω cmd "συνηλθε" και δεν χρειαστηκε recover...εβαλα ενα καλωδιο usb 3.0 που ειχα παρει απο e-bay και δουλευει μια χαρα οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι ποιοτητα καλωδιων εστειλαν...Τους ειπα για το προβλημα και μου απαντησαν να τους στειλω video...θα το κανω μεσα στο Σ-Κ και θα ενημερωσω για την εξελιξη...

• Like 1
Δημοσ.

το εβαλα στο destop και του εκανα μονα τους chkdsk τα win και εφτιαξε, σκουπιδια τα MantisTek,

το καλωδιο να φταιει η ο κοντρολερ π εχουν μεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...