Προς το περιεχόμενο

MantisTek™ Mbox USB 3.0 SATA HDD and SSD External 2.5" Case €6.34 @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχω πάρει το συγκεκριμένο κουτάκι, η προσφορά έγκειται στην τιμή σε συνδυασμό με το ότι είναι USB 3 και όχι από τις εντελώς φτηνές κινεζιές του ebay. Πλαστικό όχι γυαλιστερό, σχεδίαση tool-less, όχι εκνευριστικά κοντό καλώδιο, ούτε υπερβολικά χοντρό. Δεν μου έχει προξενήσει κάποιο πρόβλημα, έχει καταλήξει σε τηλεόραση. Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο, εδώ είμαστε.

Έχω και αυτό, επίσης σε προσφορά για λίγες μέρες. Σαν αίσθηση είναι λιιιίγο καλύτερο, εκτίμησα το πολύ λεπτό και επαρκούς μήκους καλώδιο, επίσης απροβλημάτιστο.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ τον TS... και μόλις έψαχνα μία θηκούλα, τώρα και ps4 σε προσφορά και τέλος οι αγορές :P 

• Moderators
Δημοσ.
tomar26, on 23 May 2016 - 1:42 PM, said:tomar26, on 23 May 2016 - 1:42 PM, said:tomar26, on 23 May 2016 - 1:42 PM, said:

Επειδή έχω πάρει το συγκεκριμένο κουτάκι, η προσφορά έγκειται στην τιμή σε συνδυασμό με το ότι είναι USB 3 και όχι από τις εντελώς φτηνές κινεζιές του ebay. Πλαστικό όχι γυαλιστερό, σχεδίαση tool-less, όχι εκνευριστικά κοντό καλώδιο, ούτε υπερβολικά χοντρό. Δεν μου έχει προξενήσει κάποιο πρόβλημα, έχει καταλήξει σε τηλεόραση. Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο, εδώ είμαστε.

Έχω και αυτό, επίσης σε προσφορά για λίγες μέρες. Σαν αίσθηση είναι λιιιίγο καλύτερο, εκτίμησα το πολύ λεπτό και επαρκούς μήκους καλώδιο, επίσης απροβλημάτιστο.

Μιας και εχεις και τα δυο, θα βοηθουσε να γραψεις τις ταχύτητες που πιανει σε usb3.0.

Με έναν ssd μεσα θα εβλεπε κανεις το πραγματικο οριο της θηκης.

100-200-300-400-550ΜΒ/s , ποσο;

Από εκει και περα, πραγματι προσφορα μπορουμε να πουμε ότι υπαρχει, αν και οριακη, 10% από τον ανταγωνισμο.

Από την δευτερη που δινει ο tomar26, είναι ουτε 10% φτηνοτερη, αρα αν είναι και καλυτερη η orico όπως λεει, παυει να "ψηνει" η του θεματος. :P

• Like 5
Δημοσ.

Orico έχω πάρει διάφορα προϊόνται και είμαι πολύ ευχαριστημένος... είναι λίγο ακριβά αλλά η ποιότητά τους είναι κορυφαία. Εγώ θα προτιμούσα την Orico με κλειστά μάτια ακόμα και αν ήταν λίγο πιο αργή (που δεν νομίζω να είναι).

• Like 3
Δημοσ.

Τσιμπησα και εγω ενα ( εχω εναν εσωτερικο δισκο 1tb οποτε ωρα να γινει εξωτερικος ) επελεξα αυτο του banggood γιατι φαινεται ευκολο το βγαλε βαλε. Ευχαριστουμε TS.

Δημοσ.

Δεν έχω SSD να δοκιμάσω...

Με έναν hitachi 230άρη SATA III βγαλμένο από macbook (HTS54502) o orico πιάνει 92 read/90 write.

To mantistec με θεωρητικά πιο καταφερτζή δίσκο (SATA III, hitachi, 7K1000-1000, χιλιάρη στις 7200 στροφές) πιάνει 89/85. 

Στα συν ότι δίνει και όλες τις πληροφορίες του δίσκου ο orico.

• Like 3
Δημοσ.

Τημ έχω πάρει και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Δεν έχω SSD να δοκιμάσω...

Με έναν hitachi 230άρη SATA III βγαλμένο από macbook (HTS54502) o orico πιάνει 92 read/90 write.

Μπορείς να δεις και με την θήκη της προσφοράς γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ. Εσύ τον Orico θα πρότεινες από ότι κατάλαβα ε;  Σαν ποιότητα κατασκευής ποιος σου φαίνεται καλύτερος;

Δημοσ.

Θα έλεγα orico για 3 λόγους:

- Καλύτερο καλώδιο (λίγο λεπτότερο) αν και δεν είναι κακό και της mantistec

- Φαίνεται να είναι οριακά πιο γρήγορη, μακάρι να είχα τρόπο να μετρήσω με ακρίβεια

- Αν και είναι και οι 2 tool-less και πλαστικές, φαίνεται λίγο πιο στιβαρή η orico, η mantistec ανοίγει όταν την κρατάς στο χέρι, δεν είναι για πολλά πήγαινε-έλα.

Ξαναλέω, με διάφορες 'φτηνές' κινεζιές από ebay (και μία από eshop) δεν έχουν καμία σχέση, είναι σαφώς καλύτερες θήκες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...