tala1pwros Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ως απαιτητικός χρήστης που κάνει πολύ βαριά χρήση στο smartphone του (sony xperia m5) ψάχνω τρόπο να επεκτείνω την διάρκεια ζωής της μπαταριάς μου, έχω κάποιες εφαρμογές όπως το DUbattery, clean master και tasker. Υπάρχει τρόπος να επιτύχω καλυτέρα αποτελέσματα χωρίς να rootarw το τηλέφωνο μου ; Έχετε να μου προτείνετε εφαρμογές που βοηθάμε ;
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κατεβασε το greenify και σβησε το clean master kαι θα δεις διαφορα στην μπαταρια. 1
tala1pwros Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κατεβασε το greenify και σβησε το clean master kαι θα δεις διαφορα στην μπαταρια. απλα install ; δεν θελει καποιο setting ;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αυτό που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία μακράν είναι η φωτεινότητα. Χαμήλωσε όσο μπορείς την φωτεινότητα της οθόνης και θα δεις ότι η μπαταρία θα αντέξει εως και διπλάσιο χρόνο. Επίσης, αν μπορείς, προσπάθησε να μην παίζεις πολλά παιχνίδια στο κινητό (αν παίζεις, φυσικά). Τα βίντεο επίσης καταναλώνουν πολλή μπαταρία οπότε αν μπορείς περιόρισε τα και αυτά.Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα.
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 απλα install ; δεν θελει καποιο setting ; Θελει και καποια settings,ψαξτο λιγο και μονος.
tala1pwros Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θελει και καποια settings,ψαξτο λιγο και μονος. τα βρηκα σε ευχαριστω..!! Αυτό που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία μακράν είναι η φωτεινότητα. Χαμήλωσε όσο μπορείς την φωτεινότητα της οθόνης και θα δεις ότι η μπαταρία θα αντέξει εως και διπλάσιο χρόνο. Επίσης, αν μπορείς, προσπάθησε να μην παίζεις πολλά παιχνίδια στο κινητό (αν παίζεις, φυσικά). Τα βίντεο επίσης καταναλώνουν πολλή μπαταρία οπότε αν μπορείς περιόρισε τα και αυτά. Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα. παιζω αρκετα βαρια games
vdeseris Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 τα βρηκα σε ευχαριστω..!! παιζω αρκετα βαρια games Τότε η λύση είναι powerbank
mr.robot Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλησπερα, αφου εχεις ρουταρει το κινητο σου ψαξε να βρεις τροπο να κανεις unlock bootloader και υστερα ρωτα εδω για καποια κερνελ η custom rom η οποια θα σε βοηθησει ή να εχεις καλυτερο performance αλλα η μπαταρια θα πεφτει γρηγορα, ή να αργει η μπαταρια να πεσει αλλα το κινητο θα lagαρει αρκετα.. υπαρχουν πολυ τροποι.. http://forum.xda-developers.com/xperia-m5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα