Vindex Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (tl;dr version: κατά τη γνώμη σας, ποιά είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά σε smartphone μέχρι 300€; ) Είμαι αυτή τη στιγμή σε budget <300€. Δεν με ενδιαφέρουν προφανώς flagships του 2016, οπότε παίζω σε mid-range 2016 ή και flagships προηγούμενων ετών. Ενδιαφέρομαι κυρίως για display, camera και performance (κοινώς, ένα all around smartphone). Προφανώς, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό είναι LG G4 το οποίο το βρίσκεις με 290Ε στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Εδώ θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι για το bootloop πρόβλημα, ειδικά στις παρτίδες σειράς 600+, και αν έχει αλλάξει κάτι τώρα, ένα χρόνο μετά. Αισθητικά μου φαίνεται άσχημο, αλλά αν είναι ακομη και με τα bootloops η καλύτερη επιλογή δε θα με αποτρέψει η αισθητική. Απλώς αν δεν είναι κλάσεις ανώτερο απο τα παρακάτω μάλλον θα passάρω. Δύο συσκευές οι οποίες με ενδιαφέρουν, ακόμη, είναι το Huawei P8 και το LG Nexus 5X, το τελευταίο δυσεύρετο στην 32άρα version (περιέργως). Είναι απαγορευτικό στην 16αρα version λόγω της έλλειψης sd, μιας και δεν βρίσκω το 32άρι (πόσο χώρο καταναλώνει το stock marshmallow π.χ.); Άποψη περι του EmotionUI της Huawei; Ο kirin 930 βγάζει μέτρια benchmarks, αλλά πώς είναι η real life performance; Τέλος, θέλω άποψη για Oneplus X, Asus Zenfone 2(και ποιά version), Huawei Honor 7, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, και για το αν είναι καλύτερο να προτημήσει κανείς flagship παλιότερης τεχνολογίας ή mid-range προηγμένης (π.χ. Huawei P8 vs P9lite, Sony Xperia Z3+ vs M5 κλπ). Οποιοδήποτε άλλο suggestion συσκευής που δεν έχω αναφέρει θα βοηθούσε.
Belisarius Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αν εξαιρέσουμε τα bootloops προφανώς και το G4 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος ειδικά στον τομέα της κάμερας που είναι η καλύτερη του 2015 από android. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συσκευής είναι η αυτονομία της. (εξαιρώντας το θέμα του bootloop όπως προείπα)
ziaba Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Υπάρχει θέμα ΚΑΙ με την οθόνη στο g4 Ή γνώμη μου μέχρι 300 ευρώ αξίζει το z3 ή z3+ το τελευταίο βέβαια αν και πιο δυνατό έχει θέματα με την εγγύηση εδω
Nakligan Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Έχεις δει καθόλου meizu? Για παράδειγμα, m3 note, και mx4 pro, που αν και παλιό έχει antutu πάνω από το 95% των κινητών. Και xiaomi είναι καλά, και nexus λόγω αναβαθμίσεων... Γενικά με 300€ μπορείς να βρεις ότι θες, και εκεί είναι που βάζεις στο παιχνίδι και άλλες παραμέτρους εκτός τιμής καιspecs, και εκεί παίρνεις το nexus λόγω αναβαθμίσεων και υποστήριξης με εγγύηση. Το g4 δεν θα το σύστηνα λόγω του γνωστού θέματος Ωπ συγγνώμη, τώρα το είδα, βάζεις στο παιχνίδι και oneplus. Well, δεν έχω δουλέψει κανένα, αλλά με βάση αυτά που ακούω oneplus με κλειστά μάτια, αν και παίρνεις ρίσκο (αν βγει ελλατωματικό δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα) 1
Vindex Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχεις δει καθόλου meizu? Για παράδειγμα, m3 note, και mx4 pro, που αν και παλιό έχει antutu πάνω από το 95% των κινητών. Και xiaomi είναι καλά, και nexus λόγω αναβαθμίσεων... Γενικά με 300€ μπορείς να βρεις ότι θες, και εκεί είναι που βάζεις στο παιχνίδι και άλλες παραμέτρους εκτός τιμής καιspecs, και εκεί παίρνεις το nexus λόγω αναβαθμίσεων και υποστήριξης με εγγύηση. Το g4 δεν θα το σύστηνα λόγω του γνωστού θέματος Ωπ συγγνώμη, τώρα το είδα, βάζεις στο παιχνίδι και oneplus. Well, δεν έχω δουλέψει κανένα, αλλά με βάση αυτά που ακούω oneplus με κλειστά μάτια, αν και παίρνεις ρίσκο (αν βγει ελλατωματικό δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα) Απο meizu mx4 pro και mx5 μετράνε πολύ. Χρειάζομαι όμως καποιον που να τα έχει δουλέψει να μου πει άποψη. Γενικά τα specs δεν παίζουν ρόλο αν η real life experience έχει θέματα... Oneplus πάντα με ενδιέφεραν μετά τον πάταγο του Οneplus Οne. Το Χ όμως φαίνεται σα να πληρώνεις κυρίως το design, κάτι το οποίο δε με απασχολεί ιδιαίτερα πολυ.. Επίσης, τώρα που αναμένουμε το 1+3, πολλά θα αλλάξουν αρα θα ήταν καλό να το περιμένει κανείς πριν αγοράσει 1+.
newsformobiles Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Στα 300€ θα μπορούσα να σου προτείνω και το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro. Έχει στα 300€ στο banggood. 2k οθόνη, 4k λήψη βίντεο, 4G+, snap 810 με 4/64 μνήμη, πολύ ωραίο στην όψη και αίσθηση. 1
Billator Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Βασικά τσέκαρε το Letv x800 η περσινή ναυαρχίδα της εταιρίας παίζει στα 165-175 ευρώ. Προφανώς killer η τιμή για αυτά που διαθέτει (Snapdragon 810, 4Gb ram ,64Gb μνήμη, 2k οθόνη) Το αγόρασα για μένα και περιμένω να παραλάβω.
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Απο meizu mx4 pro και mx5 μετράνε πολύ. Χρειάζομαι όμως καποιον που να τα έχει δουλέψει να μου πει άποψη. Γενικά τα specs δεν παίζουν ρόλο αν η real life experience έχει θέματα... Oneplus πάντα με ενδιέφεραν μετά τον πάταγο του Οneplus Οne. Το Χ όμως φαίνεται σα να πληρώνεις κυρίως το design, κάτι το οποίο δε με απασχολεί ιδιαίτερα πολυ.. Επίσης, τώρα που αναμένουμε το 1+3, πολλά θα αλλάξουν αρα θα ήταν καλό να το περιμένει κανείς πριν αγοράσει 1+. Είχα και το mx4 pro και το mx5 η εμπειρία χρήσης δεν συγκρίνεται με Sony, lg, moto σε καμία περίπτωση ο κινέζος πάντα κάτι θα βγάλει μία το πληκτρολόγιο, μία στην μετάφραση, μία με Google services ή με android services ή με ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα