{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Guys μιλάμε για PG-13 ταινίες, αυτές που θέλαν να το παίξουν σοβαρές και dark σε PG-13 δεν τα πήγαν και τόσο καλά, BVS, Suicide Squad, previous Thor κτλ. Στο μονο που έχει ταιριάξει το ύφος είναι στις tv σειρές της Marvel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raptorex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το Ragnarok που υποτίθεται είναι το τέλος του κόσμου κάτι σαν τη χριστιανική αποκάλυψη αυτόματα σε παραπέμπει σε σοβαρή και dark ταινία δεν νομίζω να ταιριάζει κωμωδία σε τέτοιο story,εκτός και αν υποβάθμισαν το Ragnarok για να δραματοποιήσουν τη ταινία με το thanos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το Ragnarok που υποτίθεται είναι το τέλος του κόσμου κάτι σαν τη χριστιανική αποκάλυψη αυτόματα σε παραπέμπει σε σοβαρή και dark ταινία δεν νομίζω να ταιριάζει κωμωδία σε τέτοιο story :-D :-D :-D :-D 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 :-D :-D :-D :-D Πραγματικά τρομερή ταινία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις την είδα. Εντάξει το γνώριζα από τις κριτικές ότι παίζει πολύ κωμικό στοιχείο αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ. Είναι πραγματικά μια κωμωδία με υπερήρωες. Αρκετά παραπάνω το κωμικο στοιχειο από τις άλλες ταινίες Μάρβελ. Τουλάχιστον το βρήκα πραγματικά εύστοχο και δεν πήγε επ ουδενί στα όρια του γελοίου. Πολύ καλή η ταινία στη γνωστη Μαρβελικη φόρμουλα που περιέργως προσωπικά ακόμα δεν με έχει κουράσει. Αξίζει να την δείτε απλώς να είστε ψιλιασμενοι . Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από sheik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επιπέδου 1ου GotG imo, μου άρεσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η πιο διασκεδαστική ταινία Marvel που είδα μετά από πολύ (πολύ) καιρό.Οπως γράψανε σε κριτική,σαν το Deadpool χωρίς το μηδενισμό και την καφρίλα. Πέρασα πολύ καλά,δεν παίρνει τον εαυτό της σοβαρά και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα.Τα cgi και οι μαχες αρκετά consistent πάντως. Well done. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το είδα και εγώ. Ωραία ταινία με ανάλαφρα κωμικά στοιχεία χωρίς να γίνεται παιδικό αλλά σίγουρα όχι τόσο κωμωδία όσο το deadpool. Σίγουρα ο batman και η παρέα του θα είναι πολύ ανώτερη ταινία μέσα στο μήνα αλλά και αυτή βλέπεται ευχάριστα. 8/10 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το είδα και εγώ. Ωραία ταινία με ανάλαφρα κωμικά στοιχεία χωρίς να γίνεται παιδικό αλλά σίγουρα όχι τόσο κωμωδία όσο το deadpool. Σίγουρα ο batman και η παρέα του θα είναι πολύ ανώτερη ταινία μέσα στο μήνα αλλά και αυτή βλέπεται ευχάριστα. 8/10 από εμένα. Μετά το μετριότατο,στην καλύτερη, wonder woman και το ότι να-ναι BvS θα έλεγα ότι αυτό που γράφεις είναι μάλλον απίθανο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επίσης Matt Damon ftw! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από ThReSh 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ^Εεεε...σπόιλερς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas26 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Την ταινία την ειδα κ εγώ χθες.Μου άρεσε αρκετά, δεν βαρέθηκα καθόλου και δεν μ ενόχλησε το κωμικό στοιχείο. Σίγουρα το καλύτερο Thor απο τα προηγούμενα. Κ ειδικα απο το δεύτερο που για μένα ήταν λίγο βαρετό. 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο Thor και στο top5 της Disney/Marvel. Ορισμός του entertainment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο Thor (...) Σιγά το δύσκολο.... Tο βαφτιστήρι μου που είναι 6 χρονών, έπαιξε προχθές σε μια παράσταση του σχολείου του, καλύτερη από το Thor 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα