Προς το περιεχόμενο

Thor: Ragnarok (2017)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το είδα σε 3Δ στο Άη-Μάξ.

Για αυτό που ήταν, ήταν πολύ καλό.

Ταινία δράσης-κωμωδία με πολύ καλά εφέ. 

Δεν είχε σχεδόν καθόλου το δραματικό-σοβαρό, κάτι που είναι καλό διότι οι περισσότερες ταινίες σουπερ-ηρώων τα σκατώνουν όταν είναι "σοβαρές" και βασίστηκε στην κωμωδία σε μεγάλο βαθμό. Κάποιες φορές οι ατάκες και οι διάλογοι είναι οφ, επειδή έρχεται βεβιασμένα η ατάκα και δεν κολλάει καλά στο "σοβαρό".

Πέραν τούτου αξίζει θεωρώ να την δει κάποιος σε μεγάλη οθόνη και με καλό ήχο, Άη-Μαξ εάν το μπορεί.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είχε σχεδόν καθόλου το δραματικό-σοβαρό

δηλαδη οπως σχεδον ολες οι ταινιες της Marvel. ωραια, θα περιμενω να το φερει δωρο ο θειος τοτε.

πεφτω απο τα συννεφα.  :rolleyes:

Δεν είχε σχεδόν καθόλου το δραματικό-σοβαρό

δηλαδη οπως σχεδον ολες οι ταινιες της Marvel. ωραια, θα περιμενω να το φερει δωρο ο θειος τοτε.

Δηλαδη ο λογος που δεν βλεπεις στο cinema ταινιες δρασης(οπως τονιζει και το σχολιο που απαντας) με υπερ ηρωες ειναι γιατι δεν ειναι σοβαρες/δραματικες?

Ταινιες δρασης με υπερ ηρωες????

• Like 1

Δηλαδη ο λογος που δεν βλεπεις στο cinema ταινιες δρασης(οπως τονιζει και το σχολιο που απαντας) με υπερ ηρωες ειναι γιατι δεν ειναι σοβαρες/δραματικες?

Ταινιες δρασης με υπερ ηρωες????

οχι, απλως oι ταινιες της Marvel παραειναι φορμουλαικες για να αξιζει να τις δεις στο σινεμα. ξαναζεσταμενο φαι ειναι.

τα IW/JL θα παω να δω και τελος για μενα οι υπερηρωικες ταινιες.

Και γω σε Imax χτες, να πω την αληθεια δε μαρεσουν και ιδιαιτερα οι ταινιες της marvel οποτε μαλλον δεν ειμαι και ο καλυτερος κριτης αφου πηγα μονο και μονο επειδη ειχα ενα βραδυ να σκοτωσω με την παρεα...

και ναι :P δε μαρεσε ιδιαιτερα ουτε αυτη, ηταν λιγο παραπανω κωμωδια απο το πρωτο guardians -δλδ...κωμωδια period :P - , προβλεψιμη σε ολα, κακο χιουμορ -για τα δικα μου γουστα δλδ-, οτι πιο κοντα εχω δει σε καρτουν 90ς για ΑΝΤ1 κυριακη πρωι...απλα τοτε στα 10-12 ισως να μου φαινοταν γαματο :P , τώρα στα 30+ οχι :P

δε με χαλα το μη σοβαρο της φασης-προφανως-, με χαλα το οτι παραειναι cartoonιστικη για να μπορεσω να διασκεδασω σαν 30αρης + υπερβολικα ιδια με τις άλλες, με ακριβως το ιδιο μοτιβο, την ιδια φορμουλα, σα να βλεπω την ιδια σχεδον ταινια 25 φορες + το πραγματικα κακο αμερικανικο χιουμορ της που πρεπει να σκαει καθε 2 λεπτα περιπου for..reasons

υποθετω ομως οι φιλοι της marvel Overall θα το βρουν δυνατο, ερμηνειες οπως τα υπολοιπα, εφε, ρυθμος non stop, soundtrack αλα guardians κτλ, δεν διαφερει σε πολλα απο την μεση marvel ταινια...

Είδα την ταινία χτες. Θεωρώ οτι ηταν ίσως απο τις καλύτερες marvel ταινίες που έχουν παιχτεί. Δεν βαρεθηκα σε κανένα σημείο. Είχε πλάκα, δραση και γρήγορη εναλλαγή σκηνικών. Πολύ καλη. Δεν περιμενα οτι θα μου αρέσει. 8/10

Και γω σε Imax χτες, να πω την αληθεια δε μαρεσουν και ιδιαιτερα οι ταινιες της marvel οποτε μαλλον δεν ειμαι και ο καλυτερος κριτης αφου πηγα μονο και μονο επειδη ειχα ενα βραδυ να σκοτωσω με την παρεα...

και ναι :P δε μαρεσε ιδιαιτερα ουτε αυτη, ηταν λιγο παραπανω κωμωδια απο το πρωτο guardians -δλδ...κωμωδια period :P - , προβλεψιμη σε ολα, κακο χιουμορ -για τα δικα μου γουστα δλδ-, οτι πιο κοντα εχω δει σε καρτουν 90ς για ΑΝΤ1 κυριακη πρωι...απλα τοτε στα 10-12 ισως να μου φαινοταν γαματο :P , τώρα στα 30+ οχι :P

δε με χαλα το μη σοβαρο της φασης-προφανως-, με χαλα το οτι παραειναι cartoonιστικη για να μπορεσω να διασκεδασω σαν 30αρης + υπερβολικα ιδια με τις άλλες, με ακριβως το ιδιο μοτιβο, την ιδια φορμουλα, σα να βλεπω την ιδια σχεδον ταινια 25 φορες + το πραγματικα κακο αμερικανικο χιουμορ της που πρεπει να σκαει καθε 2 λεπτα περιπου for..reasons

υποθετω ομως οι φιλοι της marvel Overall θα το βρουν δυνατο, ερμηνειες οπως τα υπολοιπα, εφε, ρυθμος non stop, soundtrack αλα guardians κτλ, δεν διαφερει σε πολλα απο την μεση marvel ταινια...

Προσωπικά αυτό με άρεσε, ότι το πήραν σαν αστείο καρτούν και όχι σαν δράμα δράσης.

Διότι στο κάτω κάτω μεταξύ μας αυτό είναι αυτά τα κόμιξ, δεν είναι ούτε βαριά λογοτεχνία, ούτε κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβεις με βαθιά νοήματα και φιλοσοφία(πάντα με εξαιρέσεις φαντάζομαι).

Απλή και λιτή "ποιοτική" διασκέδαση για όλη την φαμίλια,ίσα ίσα για να ξεχαστείς και να περάσεις καλά.

Δίχως πάντοτε να γίνει cheezy ή γελοίο.

Αυτό το κατάφερε θαρρώ.

καλά εγώ προσωπικά δεν περίμενα ούτε δράμα, ούτε φιλοσοφία, ούτε κάτι σκοτεινό, ούτε κάτι υπερβολικά εγκεφαλικό ούτε τπτ, pure μπαμ μπουμ fun περίμενα με χιούμορ, εφέ και ατάκες.

απλά όχι για ηλικίες κάτω των 16 όπως ήταν αυτό που είδα, αλλά και για μεγαλύτερες...

δε ξερω γτ σαν 30αρης χαλαστηκες οπως λες, εγω σαν αλλος 30+ την βρηκα την καλυτερη της marvel και πολυ διασκεδαστικη, ισως ειναι στην κορυφη με το 1ο guardians

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...