Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το κινητό Microsoft Lumia 532, τα περασμένα το φόρεσα τα 10άρια, δεν μπορούσα να καλέσω τηλέφωνο από τις επαφές μου (ούτε από την προεγκατεστημένη εφαρμογή, αλλά ούτε και από μια που κατέβασα από το store), μόνο πληκτρολογώντας τον αριθμό και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Νωρίτερα είπα να το κάνω, αφού έκανε την επαναφορά, έβαλα το pin, άνοιξαν τα windows με καλωσόρισαν πάλι, μετά μου ζήτησε να συνδεθώ σε λογαριασμό ίντερνετ, επειδή δεν θυμώμουν κωδικούς το παρέλειψα, φτάνω στο "Συγχρονίστε το με την ζωή σας" πατάω είσοδος γιατί είχα λογαριασμό, από τον οποίο είχα όλα τα στοιχεία, έλα όμως που δεν κάνει σύνδεση. Μου λέει " Ο λογαριασμός ή ο κωδικός πρόσβασης σας δεν είναι σωστοί. Αν δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβαση σας συνεχίστε χωρίς λογαριασμό Microsoft". Όμως ούτε αυτό κάνει. Ξανακάνω επανακίνηση μήπως με ξαναπάει στο σημείο σύνδεσης στο ίντερνετ για να βάλω τους κωδικούς(παρεμπιπτόντως δεν έχω ούτε ίντερνετ ΜΒ στο κινητό), αλλά αφού βάλω pin πάει "Συγχρονίστε το με την ζωή σας" και ούτω καθ΄εξής. Τι μπορώ να κάνω; Χρειάζομαι βοήθεια, αύριο περιμένω ένα επείγον τηλεφώνημα και δεν έχω άλλη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...