Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το έχω και ειμαι ευχαριστημενος, η αδεια ειναι ετησια και επι της ουσιας ειναι 3x10€. Εγώ χρειάζομαι μια, για οποιον ενδιαφερεται pm

λινκ

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το νόημα της προσφοράς, θεωρώ ότι με Sophos Home (free Cloud based protection με centralized management console) και Malware Bytes AntiMalware (free version χωρίς να ενεργοποιηθεί το trial για real time scanning), καλύπτεται κάποιος δωρεάν επ'αόριστον.

Αν είμαι κάπου λάθος ας με διαψεύσει κάποιος και ας μου πεί τί παραπάνω μπορεί να έχει επί πληρωμή (σε λογικά πλαίσια) σε σχέση με τον συνδιασμό που αναφέρω.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το νόημα της προσφοράς, θεωρώ ότι με Sophos Home (free Cloud based protection με centralized management console) και Malware Bytes AntiMalware (free version χωρίς να ενεργοποιηθεί το trial για real time scanning), καλύπτεται κάποιος δωρεάν επ'αόριστον.

Αν είμαι κάπου λάθος ας με διαψεύσει κάποιος και ας μου πεί τί παραπάνω μπορεί να έχει επί πληρωμή (σε λογικά πλαίσια) σε σχέση με τον συνδιασμό που αναφέρω.

Kaspersky Total Security 2016 για 2 χρόνια με 5€ (παλιά προσφορά) + Malwarebytes  :P 

Δημοσ.

Kaspersky Total Security 2016 για 2 χρόνια με 5€ (παλιά προσφορά) + Malwarebytes  :P

Επίσης όχι άσχημο ως engine (σκατά στο deployment αν κι εδώ είναι η home version κι όχι κάποια enterprize προφανώς, οπότε δε παίζει central management console) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...