Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αυτο δεν ειναι "ενα" review, ειναι ΟΛΑ τα review και benchmarks, ουτε ενα δεν εβγαλε τον fx 6300 καλυτερο. Τωρα αν ειναι 5-10 ή 10-15 fps η διαφορα δεν ξερω αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει. Επισης δεν ειπα πως η ψυκτρα ειναι must, ειπα πως αν θελει να κανει oc ωστε να φτασει τις single core επιδοσεις του 6100 θελει ψυκτρα, σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως η intel stock ειναι καλη. Μια φθηνιαρικη παπαρια ειναι, το λεω απο προσωπικη εμπειρεια. Οι νεες wraith amd ψυκτρες φαινονται 100 φορες καλυτερες. Τωρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το all around χρηση, αν δεν κανω λαθος ο 6100 βγηκε καλυτερος σχεδον σε καθε benchmark/χρηση, πως γινεται ο 6300 να ειναι καλυτερος; Επισης το θεμα δεν ειναι αν θα κανει αναβαθμιση σε cpu ή οχι, αυτο το επιλεγει ο ιδιος, το θεμα ειναι οτι με τον 6300 και να θελει δεν θα μπορει. Επισης δεν προτεινω χρηση dual stick ram, δεν ξερω τι προτειναν οι προηγουμενοι ουτε και το υποστηριξα, παντως πιστευω πως σε cpu bound καταστασεις θα ειναι καλυτερη επιλογη λογω μεγαλυτερου bandwidth και τα benchmarks συμφωνουν μαζι μου (δες διαφορες i3 6100 με 2133mhz ram με 2666mhz<...) Η 4gb εκδοση κοστιζει αρκετα περισσοτερο χωρις να προσφερει πολλα, καλυτερα μια 370 2gb που ειναι πολυ φθηνη αυτην την στιγμη και αναβαθμιση στο μελλον, αλλιως ας παρει την 950 ή ας περιμενει για την νεα γενια. Αυτα απο εμενα, δεν χρειαζεται να παιζουμε φαπες για τον i3 6100 και τον 6300, βλεπουμε benchmarks, ελεγχουμε τα υπερ και τα κατα και κανουμε την επιλογη μας. Δεν υπαρχει λογος για καβγα Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτές οι αποκλίσεις. Όχι μόνο μεταξύ i3 και FX, αλλά ούτε μεταξύ i3 και γρήγορων RAM. Για παράδειγμα εδώ: Έχω μεγάλες αμφιβολίες γι' αυτά. http://www.trustedreviews.com/intel-core-i3-6100-review Με i3 βγαίνει λίγο πιο ακριβό το PC. Αξίζει όμως; http://www.mgmanager.gr/ Τελικά ο i3 μπορεί να παίξει Games που χρειάζονται 4 πυρήνες ή θέλει dll mod;
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτές οι αποκλίσεις. Όχι μόνο μεταξύ i3 και FX, αλλά ούτε μεταξύ i3 και γρήγορων RAM. Για παράδειγμα εδώ: Έχω μεγάλες αμφιβολίες γι' αυτά. cpu.PNG http://www.trustedreviews.com/intel-core-i3-6100-review Με i3 βγαίνει λίγο πιο ακριβό το PC. Αξίζει όμως; pc 500 intel.PNG http://www.mgmanager.gr/ Τελικά ο i3 μπορεί να παίξει Games που χρειάζονται 4 πυρήνες ή θέλει dll mod; Βρε συ φιλε συμφορουμιτη συγγνωμη κι ολας γιατι δεν μου αρεσει να παραφερομαι αλλα βγαινεις και λες ελεος που προτεινουμε i3 και δεν ξερεις ουτε τα βασικα περι αυτου? Εχω αδικο που γινομαι εξω φρενων? Και σαν επιχειρημα λες οτι δεν πιστευεις αυτα που βλεπεις (σε ολα τα reviews & youtube Videos στον πλανητη παρεμπιπτοντως)? Και δεν μιλαω για τις γρηγορες RAM που ετσι κι αλλιως προυποθετουν μητρικη Z170 και μαλιστα καλη και ακριβη. Ειναι το ιδιο σαν αυτους που εκθειαζουν τους AMD επειδη κλοκαρονται και αυτο ειναι υποτιθεται "τσαμπα" ενω χρειαζεσαι μητρικη ψυξη και τροφοδοσια που ανεβαζουν το κοστος στο ιδιο επιπεδο αν οχι υψηλοτερα απο ο'τι να παρεις εναν εξ ισου ισχυρο Intel που θα δουλευει μαλιστα στοκ και με οποιαδηποτε σχεδον μητρικη που μπορει να τον δεχτει. Ετσι απλα. Και χωρις να χρειαζεται να ξερεις απο overclock. Βαλε διπλα διπλα συστηματα ιδιας κατηγοριας τιμης και δεν χρειαζεται να προσπαθησεις πολυ για να διαπιστωσεις οτι αυτην την στιγμη δεν μπορεις να φτιαξεις φτηνοτερο και καλυτερο συστημα με AMD οπως γινοταν παλαιοτερα ισως. Και δεν βγαινει ακριβοτερα το 1151 συστημα. Ακριβοτερα βγαινει αυτο που εφτιαξες εσυ. Μια χαρα βγαινει το συστημα με 500ευρω και i3 που ναι, ειναι πιο δυνατο απο FX6300 και δεν θελει dll mod καθως εχει hyperthreading και τα παιχνιδια (και οχι μονο) τον βλεπουν ως τεραπυρηνο.
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 βγαινεις και λες ελεος που προτεινουμε i3 και δεν ξερεις ουτε τα βασικα περι αυτου?Θα με μάθεις; Εχω αδικο που γινομαι εξω φρενων? Και σαν επιχειρημα λες οτι δεν πιστευεις αυτα που βλεπεις (σε ολα τα reviews & youtube Videos στον πλανητη παρεμπιπτοντως)? Πολύ δύσκολα εμπιστεύομαι Reviews πλέον. Μία γεύση παίρνω και τα συγκρίνω με αυτά που βλέπω εγώ. Με λίγα λόγια δεν στηρίζομαι σε αυτά. Και δεν μιλαω για τις γρηγορες RAM που ετσι κι αλλιως προυποθετουν μητρικη Z170 και μαλιστα καλη και ακριβη. Ειναι το ιδιο σαν αυτους που εκθειαζουν τους AMD επειδη κλοκαρονται και αυτο ειναι υποτιθεται "τσαμπα" ενω χρειαζεσαι μητρικη ψυξη και τροφοδοσια που ανεβαζουν το κοστος στο ιδιο επιπεδο αν οχι υψηλοτερα Δεν μίλησα πουθενά για Overclocking. Είπα για γρήγορες μνήμες με βάση το Review και επειδή ο φίλος είπε για γρήγορες μνήμες. απο ο'τι να παρεις εναν εξ ισου ισχυρο Intel που θα δουλευει μαλιστα στοκ και με οποιαδηποτε σχεδον μητρικη που μπορει να τον δεχτει. Ετσι απλα. Και χωρις να χρειαζεται να ξερεις απο overclock. Βαλε διπλα διπλα συστηματα ιδιας κατηγοριας τιμης και δεν χρειαζεται να προσπαθησεις πολυ για να διαπιστωσεις οτι αυτην την στιγμη δεν μπορεις να φτιαξεις φτηνοτερο και καλυτερο συστημα με AMD οπως γινοταν παλαιοτερα ισως. Και δεν βγαινει ακριβοτερα το 1151 συστημα. Ακριβοτερα βγαινει αυτο που εφτιαξες εσυ. Μια χαρα βγαινει το συστημα με 500ευρω και i3 που ναι, ειναι πιο δυνατο απο FX6300 και δεν θελει dll mod καθως εχει hyperthreading και τα παιχνιδια (και οχι μονο) τον βλεπουν ως τεραπυρηνο. Από το ίδιο μαγαζί το έφτιαξα και βγαίνει λίγο ακριβότερο το Intel. Μα γι' αυτό δεν εμπιστεύομαι τα Reviews. Επειδή τα έχω δει δίπλα δίπλα.
MechaCorn Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτές οι αποκλίσεις. Όχι μόνο μεταξύ i3 και FX, αλλά ούτε μεταξύ i3 και γρήγορων RAM. Για παράδειγμα εδώ: Έχω μεγάλες αμφιβολίες γι' αυτά. cpu.PNG http://www.trustedreviews.com/intel-core-i3-6100-review Με i3 βγαίνει λίγο πιο ακριβό το PC. Αξίζει όμως; pc 500 intel.PNG http://www.mgmanager.gr/ Τελικά ο i3 μπορεί να παίξει Games που χρειάζονται 4 πυρήνες ή θέλει dll mod; αυτο ισχυει μονο για τους pentium, εχει hyperthreading οποτε 4 threads και για αυτο το συστημα τον βλεπει σαν 4πυρηνο
MechaCorn Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ρε SpirosΖ68, έχεις δει ποτέ σου pc από κοντά; Κρίνοντας από την βοήθεια που έχει προσφέρει στο φόρουμ πιστεύω πως ναι
Formation Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κρίνοντας από την βοήθεια που έχει προσφέρει στο φόρουμ πιστεύω πως ναι Kρίνοντας από αυτά που λέει, είχα τις αμφιβολίες μου. Να 'σαι καλά που μου έλυσες την απορία.
MechaCorn Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Kρίνοντας από αυτά που λέει, είχα τις αμφιβολίες μου. Να 'σαι καλά που μου έλυσες την απορία. Τι ακριβως λέει; Με ποιο σημείο διαφωνεις εάν θες να το συζητησουμε και να δούμε ποιος έχει δίκιο (δεν το λέω ειρωνικά ούτε προσβλητικά).
Formation Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τι ακριβως λέει; Με ποιο σημείο διαφωνεις εάν θες να το συζητησουμε και να δούμε ποιος έχει δίκιο (δεν το λέω ειρωνικά ούτε προσβλητικά). Δεν υπάρχει λόγος. Και θα βγούμε και off-topic.
MechaCorn Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει λόγος. Και θα βγούμε και off-topic. Γιατί τόση ώρα τι είμαστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα