Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όχι i3 βρε παιδιά, έλεος... http://www.mgmanager.gr/ 1
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όχι i3 βρε παιδιά, έλεος... Καλως τον. Για πες φωστηρα μου, τι επεξεργαστη βαζει καποιος σε συστημα των 500ευρω? 3
Donalhioy Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θα παω για τον ι3 6300 και την 950 απο ποιο μαγαζι χωρανε και τα 2? γιατι αν ειναι να παρεις κομματι κομματι απο skroutz τοτε εχει και μεταφορικα μεσα...
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 http://www.mgmanager.gr/ pc 500.PNG Φιλε συγγνωμη κι ολας αλλα εχουμε 2016... και σχολιαζω μονο την επιλογη πλατφορμας οχι τα επιμερους εξαρτηματα η τις επιδοσεις αυτου που παραθεσες, γιατι αν τα βαλω και αυτα μεσα τοτε κολλαει το "ελεος" 3
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φιλε συγγνωμη κι ολας αλλα εχουμε 2016... και σχολιαζω μονο την επιλογη πλατφορμας οχι τα επιμερους εξαρτηματα η τις επιδοσεις αυτου που παραθεσες, γιατι αν τα βαλω και αυτα μεσα τοτε κολλαει το "ελεος" Τόσα ξέρεις τόσα λες. Όσοι προτείνετε Dual Core CPU για χρήση εκτός Office απλά κάνετε κακό στον κόσμο και στο Forum. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προτείνετε τέτοια σκουπίδια. Θα μιλήσεις και από πάνω! Θα μου πεις ότι έχουμε 2016. Αν έχουμε 2016 λοιπόν να φτιάξουμε ένα PC με 1500€ ή να φτιάξουμε την βλακεία που πρότεινες εσύ και ο άλλος. Έλεος. 1
MechaCorn Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τόσα ξέρεις τόσα λες. Όσοι προτείνετε Dual Core CPU για χρήση εκτός Office απλά κάνετε κακό στον κόσμο και στο Forum. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προτείνετε τέτοια σκουπίδια. Θα μιλήσεις και από πάνω! Θα μου πεις ότι έχουμε 2016. Αν έχουμε 2016 λοιπόν να φτιάξουμε ένα PC με 1500€ ή να φτιάξουμε την βλακεία που πρότεινες εσύ και ο άλλος. Έλεος. Τα ίδια έλεγα και εγώ φίλος, ακριβώς την ίδια γνώμη είχα. i3 6100 vs fx 6300 benchmarks πατα στο YouTube και δες τον διπυρηνο να ρίχνει 5+ fps το λιγότερο σε κάθε game στον "6πυρηνο". Επίσης είναι αναβαθμισιμος και δεν χρειάζεται aftermarket ψυκτρα (ο 6300 του φίλου μου με την stock κάνει σαν μπουλντόζα). 4 threads έχει και πολύ καλό single core performance και που φτιάχνω ένα pc για φίλο 6100 θα του βάλω. Τι 5 fps λέω, 10-15 σε κάθε game, ούτε που πλησίασε ο 6300 Επίσης τόσα λεφτά για 950 όταν η 370 κάνει 128€ είναι έγκλημα, το ίδιο ισχύει και για το corsair vs τροφοδοτικό το οποίο ούτε σε office pc δεν πρέπει να μπαίνει. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τόσα ξέρεις τόσα λες. Όσοι προτείνετε Dual Core CPU για χρήση εκτός Office απλά κάνετε κακό στον κόσμο και στο Forum. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προτείνετε τέτοια σκουπίδια. Θα μιλήσεις και από πάνω! Θα μου πεις ότι έχουμε 2016. Αν έχουμε 2016 λοιπόν να φτιάξουμε ένα PC με 1500€ ή να φτιάξουμε την βλακεία που πρότεινες εσύ και ο άλλος. Έλεος. Το "τοσα ξερεις τοσα λες" φιλε μου κολλαει παρα πολυ καλα στην περιπτωση σου.
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα ίδια έλεγα και εγώ φίλος, ακριβώς την ίδια γνώμη είχα. i3 6100 vs fx 6300 benchmarks πατα στο YouTube και δες τον διπυρηνο να ρίχνει 5+ fps το λιγότερο σε κάθε game στον "6πυρηνο". Επίσης είναι αναβαθμισιμος και δεν χρειάζεται aftermarket ψυκτρα (ο 6300 του φίλου μου με την stock κάνει σαν μπουλντόζα). 4 threads έχει και πολύ καλό single core performance και που φτιάχνω ένα pc για φίλο 6100 θα του βάλω. Τι 5 fps λέω, 10-15 σε κάθε game, ούτε που πλησίασε ο 6300 Επίσης τόσα λεφτά για 950 όταν η 370 κάνει 128€ είναι έγκλημα, το ίδιο ισχύει και για το corsair vs τροφοδοτικό το οποίο ούτε σε office pc δεν πρέπει να μπαίνει. Το κατάστημα έχει μόνο Corsair και Thermaltake τροφοδοτικά. Πάντα προτείνω ένα κατάστημα για λόγους ευκολίας. Το VS έχει καλή απόδοση και καλό rippling. Οι πυκνωτές του δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά μιλάμε για Low Budget σύστημα. Όσο χρειάζεται aftermarket ψύκτρα ο FX 6300, τόσο χρειάζεται και ο Intel i3 6100. Ποιος είπε ότι είναι δροσεροί οι Intel και έχουν ήσυχη ψύκτρα; Κανένα Review δεν εμπιστεύομαι που λέει για τόση μεγάλη διαφορά στα fps λόγω CPU. Τα έχω δει με τα μάτια μου. Δηλαδή ο 8320 επειδή έχει άλλους 2 πυρήνες είναι τόσο καλύτερος από τον 6300; Άλλα είδα με τον i5 6600k vs FX 8320. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τα ψέματα που μας λένε. Δεν επιμένω τόσο στην 950, αλλά δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα από την 370. Τα 4GB ίσως να είναι πιο Futureproof. http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_r7_370_nitro/8.htm Για να επιστρέψω πάλι στο θέμα με τα CPU, όπως είπα και στο προηγούμενο Post, οι Intel λόγω καλύτερου Single Core Performance μπορεί να παίξουν σε μερικά παιχνίδια λίγο καλύτερα. Σίγουρα όχι 15FPS. Σε All Around χρήση όμως ο 6300 θα είναι καλύτερος. Σχετικά με την αναβάθμιση, ναι, μία Intel πλατφόρμα είναι υποτίθεται πιο αναβαθμίσιμη αυτή τη στιγμή, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι εξαιρετικά σπάνιο κάποιος να αναβαθμίσει μέρος αυτής, όπως CPU. Ταφόπλακα στην όποια αναβάθμιση είναι η χρήση μητρικής με 2 Slot μνήμης που είδα να προτείνεται σε συνδυασμό με i3 6100. Το "τοσα ξερεις τοσα λες" φιλε μου κολλαει παρα πολυ καλα στην περιπτωση σου. Εσύ αρχικά μάθε να συμπεριφέρεσαι. Μετά μαθαίνεις και για τα υπόλοιπα.
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τόσα ξέρεις τόσα λες. Όσοι προτείνετε Dual Core CPU για χρήση εκτός Office απλά κάνετε κακό στον κόσμο και στο Forum. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προτείνετε τέτοια σκουπίδια. Θα μιλήσεις και από πάνω! Θα μου πεις ότι έχουμε 2016. Αν έχουμε 2016 λοιπόν να φτιάξουμε ένα PC με 1500€ ή να φτιάξουμε την βλακεία που πρότεινες εσύ και ο άλλος. Έλεος. Εσύ αρχικά μάθε να συμπεριφέρεσαι. Μετά μαθαίνεις και για τα υπόλοιπα. Ενταξει, ο'τι πεις, ξαναδιαβασε πρωτα τι εγραψες πιο πανω και μετα ελα να μιλησεις για συμπεριφορα.
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλως τον. Για πες φωστηρα μου, τι επεξεργαστη βαζει καποιος σε συστημα των 500ευρω? Ενταξει, ο'τι πεις, ξαναδιαβασε πρωτα τι εγραψες πιο πανω και μετα ελα να μιλησεις για συμπεριφορα. Εντάξει τώρα;
MechaCorn Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το κατάστημα έχει μόνο Corsair και Thermaltake τροφοδοτικά. Πάντα προτείνω ένα κατάστημα για λόγους ευκολίας. Το VS έχει καλή απόδοση και καλό rippling. Οι πυκνωτές του δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά μιλάμε για Low Budget σύστημα. Όσο χρειάζεται aftermarket ψύκτρα ο FX 6300, τόσο χρειάζεται και ο Intel i3 6100. Ποιος είπε ότι είναι δροσεροί οι Intel και έχουν ήσυχη ψύκτρα; Κανένα Review δεν εμπιστεύομαι που λέει για τόση μεγάλη διαφορά στα fps λόγω CPU. Τα έχω δει με τα μάτια μου. Δηλαδή ο 8320 επειδή έχει άλλους 2 πυρήνες είναι τόσο καλύτερος από τον 6300; Άλλα είδα με τον i5 6600k vs FX 8320. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τα ψέματα που μας λένε. Δεν επιμένω τόσο στην 950, αλλά δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα από την 370. Τα 4GB ίσως να είναι πιο Futureproof. http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_r7_370_nitro/8.htm Για να επιστρέψω πάλι στο θέμα με τα CPU, όπως είπα και στο προηγούμενο Post, οι Intel λόγω καλύτερου Single Core Performance μπορεί να παίξουν σε μερικά παιχνίδια λίγο καλύτερα. Σίγουρα όχι 15FPS. Σε All Around χρήση όμως ο 6300 θα είναι καλύτερος. Σχετικά με την αναβάθμιση, ναι, μία Intel πλατφόρμα είναι υποτίθεται πιο αναβαθμίσιμη αυτή τη στιγμή, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι εξαιρετικά σπάνιο κάποιος να αναβαθμίσει μέρος αυτής, όπως CPU. Ταφόπλακα στην όποια αναβάθμιση είναι η χρήση μητρικής με 2 Slot μνήμης που είδα να προτείνεται σε συνδυασμό με i3 6100. Εσύ αρχικά μάθε να συμπεριφέρεσαι. Μετά μαθαίνεις και για τα υπόλοιπα. Αυτο δεν ειναι "ενα" review, ειναι ΟΛΑ τα review και benchmarks, ουτε ενα δεν εβγαλε τον fx 6300 καλυτερο. Τωρα αν ειναι 5-10 ή 10-15 fps η διαφορα δεν ξερω αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει. Επισης δεν ειπα πως η ψυκτρα ειναι must, ειπα πως αν θελει να κανει oc ωστε να φτασει τις single core επιδοσεις του 6100 θελει ψυκτρα, σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως η intel stock ειναι καλη. Μια φθηνιαρικη παπαρια ειναι, το λεω απο προσωπικη εμπειρεια. Οι νεες wraith amd ψυκτρες φαινονται 100 φορες καλυτερες. Τωρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το all around χρηση, αν δεν κανω λαθος ο 6100 βγηκε καλυτερος σχεδον σε καθε benchmark/χρηση, πως γινεται ο 6300 να ειναι καλυτερος; Επισης το θεμα δεν ειναι αν θα κανει αναβαθμιση σε cpu ή οχι, αυτο το επιλεγει ο ιδιος, το θεμα ειναι οτι με τον 6300 και να θελει δεν θα μπορει. Επισης δεν προτεινω χρηση dual stick ram, δεν ξερω τι προτειναν οι προηγουμενοι ουτε και το υποστηριξα, παντως πιστευω πως σε cpu bound καταστασεις θα ειναι καλυτερη επιλογη λογω μεγαλυτερου bandwidth και τα benchmarks συμφωνουν μαζι μου (δες διαφορες i3 6100 με 2133mhz ram με 2666mhz<...) Η 4gb εκδοση κοστιζει αρκετα περισσοτερο χωρις να προσφερει πολλα, καλυτερα μια 370 2gb που ειναι πολυ φθηνη αυτην την στιγμη και αναβαθμιση στο μελλον, αλλιως ας παρει την 950 ή ας περιμενει για την νεα γενια. Αυτα απο εμενα, δεν χρειαζεται να παιζουμε φαπες για τον i3 6100 και τον 6300, βλεπουμε benchmarks, ελεγχουμε τα υπερ και τα κατα και κανουμε την επιλογη μας. Δεν υπαρχει λογος για καβγα 2
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όχι i3 βρε παιδιά, έλεος... http://www.mgmanager.gr/ pc 500.PNG Εντάξει τώρα; Οχι, τωρα ειναι ενταξει. Πεταγεσαι και λες "ελεος" με υφος 100 καρδηναλιων. Τι περιμενες? να μεινει ασχολιαστο? και μαλιστα απο τη στιγμη που το "ελεος" ταιριαζε γαντι σε αυτο που παραθεσες εσυ? Αν νομιζεις οτι δεν ηταν προσβλητικο αυτο που εγραψες σε διαψευδουν τα επομενα μηνυματα που απλα επιβεβαιωσαν το υφος του πρωτου ποστ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα