Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,μπορειτε να μου πειτε αν οι ταχυτητεσ που πιανω ειναι καλεσ?ειμαι σε αποσταση 1.200 μετρα απο την forthnet .Untitled.png

Δημοσ.

οχι,μπορω να κανω κατι εγω για να αυξησω την ταχυτητα η ειναι προβλημα γραμμης?

επισηs μερικεσ φορεσ τα src error αλλαζουν 

πχ.327684/162 στο πρωτο log in και μετα στο δευτερο log in παει 0/1

Δημοσ.

αρχικά να το δηλώσεις ως βλάβη.

με 15.3 Line attn είσαι χοντρικά 1χλμ και κάτι απο αστικό η απο καμπίνα και θα έπρεπε να πιάνεις 20+Mbit.

Πάρε αυριο πρωι τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.

επι΄σης έχε υποψιν σου οτι το ZTΕ που σου έχουν δώσει ειναι για μπάτσες.Ρώτα μηπως μπορεί να γίνει αλλαγή με κανενα technicolor τουλάχιστον.

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο αλλα δν βγαζω ακρη .μου ειπαν οτι οι ταχυτητεσ ειναι φυσιολογικεσ.απο οτι εψαξα ομωσ οι ταχυτητεσ για την αποσταση μου ειναι αρκετα χαμηλεσ οπωσ λετε και εσεισ.μου ειπαν αν θελω να φερω τεχνικο για να δουν αν υπαρχει προβλημα στη γραμμη .τι να κανω?

και κατεβαζω τορρεντ με μεγαλυτερη ταχυτητα εωσ 1.0mbps ενω φιλοσ γειτονασ στη ιδια υπηρεσια το ιδιο τορρεντ με 1.9mbps

Δημοσ.

σύνδεσε μόνο το μόντεμ πάνω χωρις φίλτρα,τηλέφωνο κλπ και δες που κλειδώνει.

Εναλλακτικά δοκίμασε με αλλο μόντεμ

Δημοσ.

άρα δοκιμάζεις με άλλο μόντεμ,αρκεί να έχεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου(δεν ξέρω αν η forthnet το έχει σταματήσει τούτο-παλαιότερα δίνανε username/password για να συνδεθείς)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλαράκι μην τυραννιεσαι άδικα δεν ειναι δικό σου το πρόβλημα απλώς εισαι σε 12αρι προφιλ με 15-17 line attenuation έπρεπε να είσαι τουλαχιστον 16-17 ,αλλα ειπαμε σε έχουν με κόφτη.

* και βλέπω και snr στο 6 ,για πλάκα έπρεπε να έχεις 16000 με 17000 .

αυτά ειναι τα δικά μου με hol,τώρα vodafone

Current Rate(Kbps) 13805- 1022

Max Rate(Kbps) 15012- 1088

Noise Margin(dB) 6.6- 6.5

Attenuation(dB) 27.5- 22

Output Power(dBm) 20.5 -12.5

*στα παραθέτω για να δεις οτι δεν ειναι δικό σου το πρόβλημα.

*όσο αυξάνονται οι χρήστες με vdsl τόσο θα πέφτει η ταχύτητα στο adsl.

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

Μια χαρα είσαι εγω που ειχα 18,5 με 1021 και σημερα μου αλλαξε ο οτε λογω βλαβης το καλωδιο και πήγα 5594 με 124 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ FORTHNET .ΗΡΘΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ .........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...