Belisarius Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αυτές οι κινεζιές με bezels από το πανέρι δίπλα στο (άσχημο) Nexus 4 τί είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 "Αρνητικά: Τιμή, Αυτονομία..." ...Τιμή: ΠΟΤΕ, μα... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, θα καταλάβετε πως τα Apple devices είναι οι Μαζεράτι/Φερράρι των gadgets; Πιο πολύ θα τα προσομοιαζα με aston martin cygnet Αν δεν τον ξέρεις, γκουγκλαρε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) και όμως το Nexus μπροστά τα iPhone είναι κακάσχημο, τέτοιες καμπύλες είχαν κάτι παλιά Symbian κινητά, όντως πολύ μπροστά είναι. Και τώρα ξεκίνα τα Replies για 10 σελίδες για να μου αποδείξεις ότι έχω άδικο, όπως και με το Dell σου δίπλα στο Macbook Air. Δεν εξετασα το ποιο ειναι πιο ομορφο/ασχημο, αλλα φαινεται αδυνατεις να καταλαβεις απλα πραγματα για αυτο μπερδευεσαι κ αναφερεις laptop(dell, macbook air??) ενω μιλαμε για το smartphones. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manisha Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πριν μια εβδομαδα το plaisio το ειχε Με 400 € έχεις ότι κάνει το 6S !!,οσο για τα 16 g Είναι υπεραρκετά για μένα, δεν Παίζω παιχνίδια , Τις φωτογραφίες μου της παίρνω στο Mac Mini , Γιατί να πληρώσω περισσότερα χρήματα..εχω και ipad air 2 . Και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γυρίσω κόντρα σε ολους απο 6s σε 5se ! 4' το πιο βολικό . λόγω μεγέθους και μόνο το πηρα. Συμφωνώ με τη λογική σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos.C Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παρα τη αύξηση της μπαταρίας (5s 1560mAh vs SE 1624mAh) η αναμονή ειναι 250 ωρες στο 5s και 240 ωρες στο SE Απο χρόνους ομιλίας (5s 10 ωρες, SE 14 ωρες) κ μουσική (5s 40 ωρες, SE 50 ωρες) Μειωμένο χρονο στη αναμονή και αυξημένο χρονο στην ομιλία & μουσική;; Τι λάθος έχει;; Νομιζω υπαρχουν 3-4 νεες προσθηκες τεχνολογιας που ενσωματωθηκαν στο SE και δεν εχει σε κανενα απο τις ναυαρχιδες 6s/6s Plus, η μια απο αυτες ειναι το κυκλωμα διαχειρησης ενεργειας (αν το ειπα σωστα), αυτο δεν υποτιθεται οτι κανει τη συσκευη λιγοτερο ενεργοβορο;; Επισης στο gsmarena αναφερει "So, the total rating of the iPhone SE is 73 hours - 11 hours better than the iPhone 6s and 19 hours on top of the iPhone 5s" Υ.Γ. Θα μπορουσε να ειχε το desgin του iPhonακι 6s AliExpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Louxer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλό και χρυσό το 5SE αλλά δεν την παλεύω με οτιδήποτε λιγότερο από 5 ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλό και χρυσό το 5SE αλλά δεν την παλεύω με οτιδήποτε λιγότερο από 5 ίντσες. ποιό ειναι το 5SE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktech Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εχω 2 γνωστους που στο τελος του 2012, εψαχναν και οι 2 κινητο. Ο ενας πηρε το iphone 4s(ακριβοτερο) και ο αλλος πηρε το nexus 4(φθηνοτερο) . Αυτος με το nexus 4 συνεχιζει κ εχει ενα κινητο που δεν λαγκαρει, δεν πεταει ολη την ωρα τις εφαρμογες/tabs εκτος μνημης, μπορει να κανει ανετο-παραγωγικο browsing σε αντιθεση με την μικροσκοπικη οθονη του iphone 4s, εχει νοημα να παιζει παιχνιδια στην ανετη οθονη κ εχει κινητο που μοιαζει/ειναι συγχρονο κινητο. Αυτος με το iphone 4s εχει ουσιαστικα ενα κινητο για το πολυ βασικα πράγματα, η χρήση του ως smartphone ειναι ελαχιστη . Μια εικονα, χιλιες λεξεις: Φαίνεται το iphone 4s σαν κινητο αλλης εποχής, διπλα στο nexus 4(που ηταν φθηνοτερο) που ειναι συγχρονο smartphone οπως και το iphone 6s. εχω δυο γνωστούς που μένουν στην Αφρική και για να μιλήσουν μεταξύ τους θέλουν 5 μέρες ταξίδι με τις καμήλες τους. Είπες το δικό σου άκυρο λέω και το δικό μου! Βγάζετε απο 2 ατομα και στατιστική να πουμε .. Και να ασχοληθώ με αυτο το 2012 που είπες ή όχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οι Ferrari έχουν κάποιον λόγο που κοστίζουν τόσο... Τα Apple, για εμένα είναι όπως το Smart που είχε βγάλει η Aston Martin που ήταν ένα κανονικό Smart με διαφορετική μάσκα και εσωτερικό και πουλιόταν 50000... iQ ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2156 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν ξερω παιδια αλλα ποιος θα δωσει 450 ευρω για 4 οθονη εγω βλεπω lg g4 που εχω με 1440p κι το se δεν εχει ουτε 720p μεγα faill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 δεν ξερω παιδια αλλα ποιος θα δωσει 450 ευρω για 4 οθονη εγω βλεπω lg g4 που εχω με 1440p κι το se δεν εχει ουτε 720p μεγα faill Γιατί, με το κιλό πάνε οι οθόνες; Άλλοι γουστάρουν μεγάλες, άλλοι μικρές. Οθόνες. Δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 δεν ξερω παιδια αλλα ποιος θα δωσει 450 ευρω για 4 οθονη εγω βλεπω lg g4 που εχω με 1440p κι το se δεν εχει ουτε 720p μεγα faill Ο κοντός με την γραβάτα. Όλοι εσείς που σκίζεστε για τις 4 ίντσες πείτε ειλικρινά είναι κάποιος ψηλότερος από 1,74 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Είναι καθαρά θέμα συνήθειας.Κάποιος που δεν είχε κινητό πάνω απο 4" τον ικανοποιεί.Αν κάποια στιγμή χρησιμοποιούσε 5" δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στις 4".Το αντίθετο όμως απο 4" στις 5" θα το έκανε. Μετά τις 4,5" με φυσιολογικά bezel σταδιακά η φορητότητα χάνεται. Εγω έχω καθαρή οθόνη 4,3" με τα κουμπιά off screen.Το επόμενο κινητό μου θα είναι απο 4,7" και πάνω,πιθανόν 5". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas.lambri Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 πως ειναι δυνατόν , ενα κινητο που δεν εχει οθονη fullHD ή 4K να γραφει fullHD και 4K βιντεο; πως το αναπαραγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 πως ειναι δυνατόν , ενα κινητο που δεν εχει οθονη fullHD ή 4K να γραφει fullHD και 4K βιντεο; πως το αναπαραγει; Scaled-down προφανώς. Τόσα χρόνια, όλες οι φωτογραφικές μηχανές των δεκάδων megapixels, πως δείχνουν τις φωτογραφίες σε μια μικρή VGA οθόνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα