Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone SE Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Galaxy S6 δεν είχε 16MP? Γιατί το γυρίσανε στα 12 που έβαλε και η Apple στο 6s αραγε? :) χαχαχααχχα κλαιω, αυτοακυρώνεσε φίλε μου άστο.

Τέτοιες πατάτες τις σκέφτεσαι πριν τις πετάξεις ή απλά λες ότι σου κατέβει στο μυαλό;

By the way, βλέπω αγνοείς τα μηνύματα μου, τι συμβαίνει φίλτατε;; Κατάλαβες την ανοησία σου βλέπω και δεν βγάζεις άχνα, μάθημα παραδόθει και σήμερα λοιπόν, σπίτια.

Tι με νοιαζει τι κανει το galaxy φιλε μου; Και τι εστι το 12mp εναντι στα 16mp και στα 23mp ξερουμε; 

Κανενα μυαλο παμε και μαζι αμα γουσταρεις να δεις το lag :)

by the way ειπαμε κοψε τα drugs μπες στο προφιλ σου και διαβασε που απανταγες το σαββατο και τι απανταγες.

Και δεν χρειαζεται να εισαι ο δικηγορος της apple ασε να μιλησω και με κανεναν αλλον.

Επεξ/σία από sepsekasan
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε topic της Apple ήταν λογικό να μπουκάρουν και wannabe Apple consumer but I can't....
Τέλος πάντων πίσω στη συζήτηση τώρα, σαν κάτοχος iPhone 6s διάλεξα με την κοπέλα μου ένα iPhone 5se μιας και δεν γούσταρε τα Καινούργια μεγάλα μοντέλα της Apple και ήθελε να αλλάξει το παλιό της 5άρι ( αφού έσπασε την οθόνη της και της την άλλαξα με μια κινεζική aftermarket)
Σε απόδοση κινήται στα επίπεδα του iPhone 6s χωρίς να μπορώ ν διακρίνω κάποια διαφορά στα 3D games και στα apps γενικότερα, η αυτονομία της μπαταρίας κινήται στα επίπεδα του iPhone 6S ίσως με ελάχιστα μεγαλύτερη αυτονομία λόγο μικρότερης οθόνης, αλλά η χρηστικότητα του κινητού είναι πολύ καλύτερη από ότι το iPhone 6s καθαρά λόγο μεγέθους... Είναι ένα κινητό που μπορείς πολύ άνετα να το έχεις στην τσέπη σου και να το χειρίζεσαι και να γράφεις με το ένα χέρι ( ακόμα και γυναικείο)
Στα μειονεκτήματα του θα έβαζα η επιλογή της Apple να διαλέξει το ίδιο σασί με τους προκατόχους του δλδ iPhone 5 & 5s υπό την έννοια ότι ίσος κουράσει κάποιον να έχει ακριβώς το ίδιο κινητό σχεδιαστικά πάντα γιατί εσωτερικά είναι τα πάντα καινούργια... Θα μπορούσε ίσως να δώσει κάποιες πινελιές facelift έστω στο ίδιο υπάρχον σασί... Κατα τα αλλά είναι ένα πολύ αξιόπιστο μικρό όμορφο και παντοδύναμο κινητό, για την ακρίβεια είναι το ισχυρότερο κινητό στην αγορά στα benchmarks ( ένας από τους ισχυρότερους SoC στην αγορά που οδηγεί χαμηλής ανάλυσης οθόνη... Εκρηκτικός συνδυασμός απόδοσης)!

• Like 5

Tι με νοιαζει τι κανει το galaxy φιλε μου; Και τι εστι το 12mp εναντι στα 16mp και στα 23mp ξερουμε; 

Αρχικά δες αυτό το wiki για να μαθεις τι είναι τα MegaPixel, τι ρόλο έχουν στην φωτογραφία και για ποιο λόγο ειναι ο μικρότερος παράγοντας στην ποιότητα της φωτογραφίας, μετά από αισθητήρα, φακό και λογισμικό.

Και τι εστι το 12mp εναντι στα 16mp και στα 23mp ξερουμε; 

Να σου μάθω με μεγάλη μου ευχαρίστηση: Μεγαλύτερος χώρος ανα φωτογραφία, μικρότερα microns και χειρότερη ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κανενα μυαλο παμε και μαζι αμα γουσταρεις να δεις το lag  :)

6+ έχω και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω απο 60FPS οπότε δεν χρειάζεται, αν και βλέπω online πως κατατροπώνει οποιαδήποτε άλλη συσκευή στα απολύτως πάντα. Αγαπάς τόσο πολύ το android που βλέπεις ότι θέλεις και σε ταΐσουν στο διαδίκτυο. 

by the way ειπαμε κοψε τα drugs μπες στο προφιλ σου και διαβασε που απανταγες το σαββατο και τι απανταγες.

Και σου είπα ότι είσαι ανόητος διότι δεν έγραψα απολύτως τίποτα που πάει αντίθετα με αυτά που λεω τώρα, μάλλον χρειάζεσαι και γυαλιά μαζί με το μυαλό που σου λείπει φίλτατε.

Υπάρχει μία παροιμία που λέει: Όσο και να παλέψεις με ένα γουρούνι στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό σε τραβάει στην λάσπη και το ευχαριστιέται, για αυτόν ακριβώς τον λόγο για να μην πέσω στην λάσπη σου παύω να σπαταλάω τον πολύτιμο χρόνο μου προσπαθώντας να σου βάλω λογική σε αυτό το πράγμα που αποκαλείς εγκέφαλο, αν απαντούσες με επιχειρήματα ίσως έμπαινα στον κόπο αλλά κάνεις μπεεεεεεεεεεεεεεε. Αντίο.

Edit: Mods, sorry για το spam αλλά βλέπετε προσπαθώ να λογικέψω τον άνθρωπο αλλα δεν... διαγράφτε χωρίς θέμα, με κούρασε και εμένα τον ίδιο το όλο θέμα.

• Like 2

Η απάντηση αυτή μου φτάνει κύριε "τεχνικέ".

Έχεις κάθε δικαίωμα να υποστηρίζεις μιά επιλογή σου, δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να "θάβεις" κάποιον/κάτι άλλο χωρίς να έχεις ποτέ καμία προσωπική επαφή με αυτόν/αυτό. Πες απλά πως είσαι fanboy. Θα κερδίσεις περισσότερο σεβασμό.

Α, και που' σαι. Η Sony έχει στα τηλέφωνά της εφαρμογή καταγραφής σε βίντεο της οθόνης. Στο νήμα του Gsmarena για το Ζ5 compact υπήρχαν και άλλοι "κάτοχοι" και "πρώην κάτοχοι", όπως και του λόγου σου, που έγραφαν τις ίδιες μπαρούφες. Σε όλους απαντούσα να καταγράψουν το βίντεο με αυτά και να το ανεβάσουν να το δούμε. Αποδεικτικό στοιχείο. Κανένας δεν ανταποκρίθηκε. Ούτε κι εσύ άλλωστε θ' ανταποκρινόσουν...

Η αλήθεια ειναι οτι πέρασε απο τα χέρια μου το τηλεφωνακι

Ναί, πέρασε και δεν ακούμπησε...

Οπως επίσης και εσυ και ο καθένας κανει τις επιλογές του, δεν επιβάλω σε κανέναν τις γνώμες μου απλα νομιζω εχω το δικαίωμα να τις λέω. Η κάθε συσκευή εχει την χρήση της και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό νομιζω θα συμφωνήσεις και εσυ σε αυτο σε αλλους απευθύνεται το iPhone 6 σε άλλες ομάδες ανθρώπων το xiaomi mi note. Όσο για z5 compact https://m.youtube.com/watch?v=6Om8LHKMwjU http://in2mobile.gr/2015/10/22/sony-xperia-z5-compact-touch-issues/ http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z5-compact-overheating-with-sd810-7321/ http://www.insomnia.gr/topic/581725-προβλημα-με-ενταση-ακουστικου-z5-compact/ ολη την ώρα τετοια προβλήματα! Κατα τα αλλα η Sony ειναι απο τις πιο μεγάλες εταιρίες για μενα με τις πιο πρωτοποριακές ιδέες.

Βλέπω πρόλαβε να σβηστεί το γέλιο μου για το recommended. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα ένα review οφείλει να έχει ώρες ανοιχτής οθόνης από την στιγμή που γίνεται review και όχι ολιγόλεπτο hands on στα πλαίσια έκθεσης ή δεν είναι σχόλιο στο skroutz. Με το ζόρι μία μέρα μπορεί να είναι για άλλους δύο ή μισή. Έχει πχ πάνω από 3 ώρες ανοιχτή οθόνη; 

Βάλαμε ή δεν βάλαμε screenshot από την μέτρηση μπαταρίας στο Geekbench; (και στο video, και στο review). Με ανοιχτή οθόνη γίνεται η μέτρηση. 

Σε topic της Apple ήταν λογικό να μπουκάρουν και wannabe Apple consumer but I can't....

Τέλος πάντων πίσω στη συζήτηση τώρα, σαν κάτοχος iPhone 6s διάλεξα με την κοπέλα μου ένα iPhone 5se μιας και δεν γούσταρε τα Καινούργια μεγάλα μοντέλα της Apple και ήθελε να αλλάξει το παλιό της 5άρι ( αφού έσπασε την οθόνη της και της την άλλαξα με μια κινεζική aftermarket)

Σε απόδοση κινήται στα επίπεδα του iPhone 6s χωρίς να μπορώ ν διακρίνω κάποια διαφορά στα 3D games και στα apps γενικότερα, η αυτονομία της μπαταρίας κινήται στα επίπεδα του iPhone 6S ίσως με ελάχιστα μεγαλύτερη αυτονομία λόγο μικρότερης οθόνης, αλλά η χρηστικότητα του κινητού είναι πολύ καλύτερη από ότι το iPhone 6s καθαρά λόγο μεγέθους... Είναι ένα κινητό που μπορείς πολύ άνετα να το έχεις στην τσέπη σου και να το χειρίζεσαι και να γράφεις με το ένα χέρι ( ακόμα και γυναικείο)

Στα μειονεκτήματα του θα έβαζα η επιλογή της Apple να διαλέξει το ίδιο σασί με τους προκατόχους του δλδ iPhone 5 & 5s υπό την έννοια ότι ίσος κουράσει κάποιον να έχει ακριβώς το ίδιο κινητό σχεδιαστικά πάντα γιατί εσωτερικά είναι τα πάντα καινούργια... Θα μπορούσε ίσως να δώσει κάποιες πινελιές facelift έστω στο ίδιο υπάρχον σασί... Κατα τα αλλά είναι ένα πολύ αξιόπιστο μικρό όμορφο και παντοδύναμο κινητό, για την ακρίβεια είναι το ισχυρότερο κινητό στην αγορά στα benchmarks ( ένας από τους ισχυρότερους SoC στην αγορά που οδηγεί χαμηλής ανάλυσης οθόνη... Εκρηκτικός συνδυασμός απόδοσης)!

Αυτό είναι το πιο εξωφρενικό απ όλα και συνεχίζει να δικαιολογεί όλα τα σχόλια που έγιναν και θα γίνουν. 

όλα καλά και όλα ωραία .Αλλά 400 ευρώ για 4 ίντσες , δηλαδή 100 ευρώ η ίντσα δεν είναι λίγο overkill?

Ο καθένας κάνει τα λεφτά του ό,τι θέλει , αλλά νομίζω ο ανταγωνισμός προσφέρει πολύ περισσότερα σε αυτό το επίπεδο τιμής .

Μην αναρωτιούνται μετά γιατί το gap με την sammie μεγαλώνει.

• Like 2

οι περισσότεροι είστε εδώ μέσα οτινάνε, μερικοί αναφέρονται στο κινητό ως iPhone 5SE ενώ και ο τίτλος το γράφει καθαρά iPhone SE, άλλοι μιλάνε για Lag και κάνουν συγκρίσεις με κινέζικα και το τρομερό (Not) Z Compact και τα Bezels, δοκιμάστε να χρησιμοπιήσετε κινητό χωρίς η με ελλάχιστα πλαϊνά Bezel με ένα χέρι (Huawei, Samsung....) και μετά ελάτε να τα πούμε. Το να βγάζετε τα σώθηκα σας σε κάθε ανάρτηση της Apple με τον καθένα να λέει το κοντό του και το μακρύ του βγάζει τίποτα? Αναφερόμενος και στους Haters αλλά και στα Fanboy Wannabe ο καθένας κάνει της επιλογές του και αγοράζει με τα λεφτά του ότι γουστάρει οπότε κρατήστε τη χωλή σας. Το συγκεκριμένο κινητό το αγόρασα γιατί ήθελα να ξαναγυρίσω στο iOS με μικρή οθόνη και Bezels που να μου επιτρέπουν την χρήση με ένα χέρι.Το Design του 4 και του 5 είναι από τα καλύτερα και εικονικά Design της Apple και μάλιστα τα τελευταία της εποχής Jobs είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι και δεν συγκρίνοντε με αυτό του 6. Ερχόμενος λοιπόν από ναυαρχίδα Android μπορώ να πω ότι είναι το γρηγορότερο τηλέφωνο της Apple, Κάθεται πολύ καλά στο χέρι και προσφέρει αυτό που έχουν μόνο τα iPhone, όμορφη εμπειρία iOS με το οικοσύστημα της εταιρίας και τίς καλοφτιαγμένες εφαρμογές που δεν μπορούσα να βρω στο Play Store. μειονεκτήματα? φυσικά! ερχόμενος από αντίπαλη ναυαρχίδα, η μπορστινη κάμερα θα έπρεπε να ήταν αυτή που έχει το 6S και η οθόνη σε σύγκριση με αυτή του παλιού μου τηλεφώνου δεν συγκρίνεται, αφού σαφώς και έχουν καλύτερες οθόνες οι ναυαρχίδες Android. Αυτά τα λίγα λοιπόν, φιλικά και στις δύο μεριές που μαλιοτραβιούντε σαν της γκόμενες.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κινητό για 5+ χρόνια.

Προχτές βγήκε αναβάθμιση για το 4S (κινητό του 2011)

https://support.apple.com/en-us/HT206568

Και πάει τρομερά το 4s.  :devil:  :-(

οι περισσότεροι είστε εδώ μέσα οτινάνε, μερικοί αναφέρονται στο κινητό ως iPhone 5SE ενώ και ο τίτλος το γράφει καθαρά iPhone SE, άλλοι μιλάνε για Lag και κάνουν συγκρίσεις με κινέζικα και το τρομερό (Not) Z Compact και τα Bezels, δοκιμάστε να χρησιμοπιήσετε κινητό χωρίς η με ελλάχιστα πλαϊνά Bezel με ένα χέρι (Huawei, Samsung....) και μετά ελάτε να τα πούμε. Το να βγάζετε τα σώθηκα σας σε κάθε ανάρτηση της Apple με τον καθένα να λέει το κοντό του και το μακρύ του βγάζει τίποτα? Αναφερόμενος και στους Haters αλλά και στα Fanboy Wannabe ο καθένας κάνει της επιλογές του και αγοράζει με τα λεφτά του ότι γουστάρει οπότε κρατήστε τη χωλή σας. Το συγκεκριμένο κινητό το αγόρασα γιατί ήθελα να ξαναγυρίσω στο iOS με μικρή οθόνη και Bezels που να μου επιτρέπουν την χρήση με ένα χέρι.Το Design του 4 και του 5 είναι από τα καλύτερα και εικονικά Design της Apple και μάλιστα τα τελευταία της εποχής Jobs είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι και δεν συγκρίνοντε με αυτό του 6. Ερχόμενος λοιπόν από ναυαρχίδα Android μπορώ να πω ότι είναι το γρηγορότερο τηλέφωνο της Apple, Κάθεται πολύ καλά στο χέρι και προσφέρει αυτό που έχουν μόνο τα iPhone, όμορφη εμπειρία iOS με το οικοσύστημα της εταιρίας και τίς καλοφτιαγμένες εφαρμογές που δεν μπορούσα να βρω στο Play Store. μειονεκτήματα? φυσικά! ερχόμενος από αντίπαλη ναυαρχίδα, η μπορστινη κάμερα θα έπρεπε να ήταν αυτή που έχει το 6S και η οθόνη σε σύγκριση με αυτή του παλιού μου τηλεφώνου δεν συγκρίνεται, αφού σαφώς και έχουν καλύτερες οθόνες οι ναυαρχίδες Android. Αυτά τα λίγα λοιπόν, φιλικά και στις δύο μεριές που μαλιοτραβιούντε σαν της γκόμενες.

Πες από την αρχή ότι το αγόρασες και καθόμουν και διάβαζα τζάμπα. Και για μένα είναι ό,τι να ναι όσοι το αγοράζουν. Και; 
Επεξ/σία από Belisarius

Ρε παιδια κατοχος παλιοτερων iphone 2g,3gs και στη συνεχεια ναυαρχιδες αντροιντ τελευταιο galaxy s6 edge και πλεον κατοχος iphone se 64gb μπορω μα πω οτι ειναι οτι καλυτερο σε αυτη τη τιμη και θα κρατησει πανω απο δυο χρονια με αναβαθμισεις και παιξιμο χωρις κολλημα ενω το γκαλαξι για το πρωτο εξαμηνο ηταν καλο και μετα αρχισε τα κλασσικα κολληματα τον αντροιντ οσο για το ΣΕ τελεια μπαταρια τωρα που γραφω ειμαι στα 81% απο το πρωι με τουλαχιστον. 2 ωρες τηλ και καμποσα βιντεο youtube με 4g οσοι λοιπον το κραζετε για το μεγεθος και τη τιμη και οτι αλλο σας φαινεται χαζο στη συσκευη παρτε το αντροιντ και βαλτε το διπλα διπλα και να μιλισουν τα benchmarks

• Like 3

Ρε παιδια κατοχος παλιοτερων iphone 2g,3gs και στη συνεχεια ναυαρχιδες αντροιντ τελευταιο galaxy s6 edge και πλεον κατοχος iphone se 64gb μπορω μα πω οτι ειναι οτι καλυτερο σε αυτη τη τιμη και θα κρατησει πανω απο δυο χρονια με αναβαθμισεις και παιξιμο χωρις κολλημα ενω το γκαλαξι για το πρωτο εξαμηνο ηταν καλο και μετα αρχισε τα κλασσικα κολληματα τον αντροιντ οσο για το ΣΕ τελεια μπαταρια τωρα που γραφω ειμαι στα 81% απο το πρωι με τουλαχιστον. 2 ωρες τηλ και καμποσα βιντεο youtube με 4g οσοι λοιπον το κραζετε για το μεγεθος και τη τιμη και οτι αλλο σας φαινεται χαζο στη συσκευη παρτε το αντροιντ και βαλτε το διπλα διπλα και να μιλισουν τα benchmarks

Αλλο ενα σχολιο που διαβαζουμε για lag σε android και συγκεκριμενα για galaxy συσκευη λες και αλλες συσκευες δεν υπαρχουν απο android αξιολογες  :-(

Ρε φιλε αυτο ειχα για αυτο εγραψα με ψευτοκινεζιες δεν ασχολουμε ειχα αρκετα αντροιντ ολα μετα απο ενα εξαμηνο ειχαν λαγκ τι να λεμε τωρα

Ρε φιλε αυτο ειχα για αυτο εγραψα με ψευτοκινεζιες δεν ασχολουμε ειχα αρκετα αντροιντ ολα μετα απο ενα εξαμηνο ειχαν λαγκ τι να λεμε τωρα

Ειχες αρκετα android αλλα στοιχημα οτι δεν ειχες nexus,motorola,Htc. Το lag στο εξαμηνο δεν θα το σχολιασω γιατι το γυρναμε σε android vs ios και δεν εχει νοημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...