Hal9000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Στο μαγικό χώρο του Internet, υπάρχει μια εικόνα που δείχνει την εξέλιξη στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου από τη δεκαετία του 90. Έτσι από τα μακρόστενα μεγάλα κινητά με τη μικρή οθόνη, περάσαμε σε μικρού μεγέθους κινητά στις αρχές του 2000, ενώ από το 2005 και ειδικότερα μετά την έλευση του iPhone, τα smartphones πλέον αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη οθόνη, με το μέγεθος τους να μεγαλώνει και πάλι. Ίσως το πιο ενδεικτικό παράδειγμα σε ότι αφορά την αλλαγή στις συνήθειες των κατόχων smartphone, είναι η κυκλοφορία του Galaxy Note από τη Samsung το Σεπτέμβριο του 2011. Με οθόνη 5,3 ιντσών, το Galaxy Note ήταν αρκετά μεγαλύτερο από τα περισσότερα smartphones της εποχής, με τον όρο «phablet» να εγκαινιάζεται και να περιλαμβάνει όλα τα smartphones με οθόνη μεγαλύτερη των 5,2 και 5,3 ιντσών. Τα πρώτα κοροϊδευτικά σχόλια για την κυκλοφορία του Galaxy Note κυρίως από τον ηλεκτρονικό τύπο, ξεχάστηκαν μετά από την εμπορική κυκλοφορία όχι μόνο του συγκεκριμένου μοντέλου αλλά και των διαδόχων του. Η Apple ήταν μία από τις εταιρείες που δεν έκρυψαν την αντίθεση της στην κυκλοφορία smartphones με μεγάλη οθόνη, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αναθεωρήσει πλήρως, κάτι που έγινε σαφές με την κυκλοφορία των iPhone 6 Plus και iPhone 6S Plus με οθόνη 5, 5 ιντσών. Πλέον ο όρος phablet αποτελεί παρελθόν όμως υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό του καταναλωτικού κοινού που θεωρεί τα smartphones με οθόνη 5 ιντσών αρκετά μεγάλα και δύσχρηστα. Σύμφωνα με την Apple, το 2015, η εταιρεία διέθεσε στην αγορά 30 εκατομμύρια iPhone με οθόνη 4’ ιντσών, ένας αριθμός καθόλου αμελητέος. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η εταιρεία προχωρά στην κυκλοφορία ενός νέου iPhone μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, που δεν είναι άλλο από το iPhone SE, η αλλιώς «το πιο δυνατό smartphone με οθόνη 4’ ιντσών». Site: iPhone SE Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avada Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ήρθε για να μείνει.ΝΟΤ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πώς είναι recommended όταν έχει τόσο σημαντικά αρνητικά όπως τιμή,αυτονομία.? Δηλαδή για να μην είναι recommended τι θα πρέπει να έχει αρνητικό.? Δεν θα έπρεπε το recommended να μπένει ανάλογα το πόσο vfm είναι ένα προιόν.? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πώς είναι recommended όταν έχει τόσο σημαντικά αρνητικά όπως τιμή,αυτονομία.? Δηλαδή για να μην είναι recommended τι θα πρέπει να έχει αρνητικό.? Δεν θα έπρεπε το recommended να μπένει ανάλογα το πόσο vfm είναι ένα προιόν.? Χμμ μπερδεύει οπότε θα το βγάλω. Είναι "recommended" καθαρά για όσους επιθυμούν ένα μικρό σε διαστάσεις smartphone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι μάγια κάνανε στον Α9 και βγάζει 2555 geekbench o κάθε πυρήνας ένας θεός ξέρει... και η κάμερα του άπαιχτη αλλά προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με το μέγεθος και μπαταρία του Plus και σε 4" δεν γυρνώ που να με πληρώνουν.Edit: By the way, βάλτε και benchmarks για τον αποθηκευτικό χώρο στα επόμενα reviews μιας και αλλάζουν πολλά τελευταία, ολόκληρο NVMe βάλανε στο 6s (δεν ξέρω για 5se)! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Βλέπω πρόλαβε να σβηστεί το γέλιο μου για το recommended. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα ένα review οφείλει να έχει ώρες ανοιχτής οθόνης από την στιγμή που γίνεται review και όχι ολιγόλεπτο hands on στα πλαίσια έκθεσης ή δεν είναι σχόλιο στο skroutz. Με το ζόρι μία μέρα μπορεί να είναι για άλλους δύο ή μισή. Έχει πχ πάνω από 3 ώρες ανοιχτή οθόνη; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 οσοι προτιμουν ενα μικρο σε διαστασεις smartphone δεν νομιζω να κατσουν να δωσουν 450 και 500ευρω για αυτα που προσφερει το 5se. Αν και απο specs η συσκευη ειναι value for money( δεδομενα apple παντα),εν τελη χανει στο υποτιθεμενο selling point του που δεν ειναι αλλες απο τις 4 ιντσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ασχετο αλλα το App Store γιατι ειναι στα θετικα της συσκευης?? Τα 16gb χωρου και η απουσια(για αλλη μια φορα κλασσικα)card slot πως και δεν ειναι στα αρνητικα οπως ηταν καλη ωρα στο iphone 6? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sepsekasan Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι εγινε ρε παιδια το ios δεν ειναι αυτο που δεν χρειαζοταν πυρηνες ram gpu και ghz για να παιξει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι εγινε ρε παιδια το ios δεν ειναι αυτο που δεν χρειαζοταν πυρηνες ram gpu και ghz για να παιξει; Τι θέλεις να πεις; Στους 2 πυρήνες παραμένει, η RAM απλά σε βοηθά να έχεις ένα σορό apps ανοιχτά, δεν βοηθάει στο να τρέξει Ανέκαθεν ανέβαινε η συχνότητα του επεξεργαστή με κάθε γενιά του A Soc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eragon1996 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πρέπει να είμαι από τους λίγους που πραγματικά δε γουστάρω τις sd κάρτες μονο προβληματικές αργές και βάρος μ φενονται (βάρος όχι γραμμάρια....) xD χερομαι που τα κάνουν και ετσι τα iPhone αν και θα έπρεπε να έχει μια επιλογή των 32 gb αλλά Apple δε περιμένω και πολλα και ας εχω iPhone... από όσο θυμάμαι η sd ούτε τα apps δεν έπαιρναν μονο ένα μικρό μέρος όποτε ανέκαθεν για εμένα άχρηστες ήταν και είναι (hate) (δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό τωρα πια αν και δεν νομίζω) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πρέπει να είμαι από τους λίγους που πραγματικά δε γουστάρω τις sd κάρτες μονο προβληματικές αργές και βάρος μ φενονται Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι λένε "να θα δώσω 20€ και θα βάλω 50GB τσακ μπαμ", μόνο που δεν σκεύτονται ότι βάζουν sd που έχει read/write των 10mbps και κάθονται και αναρωτιούνται γιατί σέρνεται να φορτώσει το κάθε πράγμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πρέπει να είμαι από τους λίγους που πραγματικά δε γουστάρω τις sd κάρτες μονο προβληματικές αργές και βάρος μ φενονται (βάρος όχι γραμμάρια....) xD χερομαι που τα κάνουν και ετσι τα iPhone αν και θα έπρεπε να έχει μια επιλογή των 32 gb αλλά Apple δε περιμένω και πολλα και ας εχω iPhone... από όσο θυμάμαι η sd ούτε τα apps δεν έπαιρναν μονο ένα μικρό μέρος όποτε ανέκαθεν για εμένα άχρηστες ήταν και είναι (hate) (δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό τωρα πια αν και δεν νομίζω) Μα ειχε παλια 32gb εκδοσεις αλλα τις σταματησανε.Επιλογη τα 32gb δεν πρεπει να εχει.Βασικη εκδοση τα 32gb πρεπει να εχει αφου δεν θελουν να βαλουν sd slot.Αλλα βλεπεις μετα δεν θα πουλανε τα 64ρια καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eragon1996 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 αυτόοοοο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εδω εχουμε ένα αρμεγμα του φανατικού κοινου της apple... 450-500 ευρώ γ τέτοιο κινητό..τα δίνεις μόνο κ μόνο γ να λες εχω iphone... Γελαω απλά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα