Δωράκι Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι γνωμη εχετε για τα hom tom? Και συγκεκριμμενα για το hom tom ht7?
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κλασσικη Κινεζια κατω των 100ευρω.https://www.skroutz.gr/s/8305340/HomTom-HT7-8GB.html Αν θες επωνυμο κινητο στα χρηματα αυτα παιζει μπαλα(σαν επωνυμο)το Moto E(2015) το οποιο ομως υστερει σε καμερα(η selfie απλα ΔΕΝ)και δεν εχει flash. Αλλιως σε Windows phone μερια στα ιδια χρηματα κανενα 550,640 κλπ.
so93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλησπέρα από εμένα, Το ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ7 είναι ένα καλό οικονομικό κινητό στις 5.5 ίντσες αλλά πολύ κακιά υλοποίηση κατά την άποψή μου.. Έτυχε να είχα στην κατοχή μου για μερικές μέρες και έχω δώσει και μερικά σε φίλους μου. Καταρχήν εμφανίστηκε σε εμένα εμφανίστηκε και σε κάποιους γνωστούς μου το εξής πρόβλημα. Το power button κολλούσε (ήταν ελαττωματικά τα κουμπιά δηλαδή) με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πατάς με πολύ προσοχή προκειμένου να μην κολλήσει το κουμπάκι. Εφόσον αυτό γινότανε το κινητό έκανε reboot.. Ακόμα πρέπει να ξερεις οτι το highjack είναι και αυτό ελαττωματικό εκ γεννησιμιού με αποτέλεσμα και η ίδια η ΗΟΜΤΟΜ να το συνειδητοποίησε και μέσα στη συσκευασία να έχει βάλει ένα έξτρα καλωδιάκι προκειμένου να συνδέσεις τα ακουστικά σου!!!Επίσης ένα άλλο πλην είναι ότι γλιστρούσε αρκετά από το χέρι. Για όλους τους παραπάνω λόγους σου προτείνω το ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ3 που είναι ακριβώς η ίδια υλοποίηση σε hardware αλλά και software χωρίς όμως τα παραπάνω προβλήματα. Στα θετικά κατά την άποψή μου για το παραπάνω κινητό είναι και το γεγονός ότι είναι ομορφότερο του ΗΤ7. Οθόνη άψογη όπως και η αυτονομία και για τόσο φθηνό κινητό έχει πολύ καλό αισθητήρα στην κάμερα! Αν δεν θέλεις 5.5 ίντσες το ΗΤ3 για μένα είναι το πιο vfm κινητό στην αγορά.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το πιο value for money κινητο της αγορας ειναι το Moto E(2015) στα χρηματα αυτα(με σημαντικη την απουσια του flash και την κακη selfie camera).Σε ολα τα αλλα το κινητο ειναι αξιοπρεπεστατο και φυσικα με εγχωρια εγγυηση και αρκετα καταστηματα(κοινως καλη διαθεσιμοτητα). Το Hom Tom HT3 ειναι μια οκ αγορα για αυτα που προσφερει σαν πακετο αλλα αν σου παθει κατι,πανε τα λεφτα. Κοινως κακη διαθεσιμοτητα,κακο service και ανυπαρκτη ποικιλια σε αξεσουαρ οπως θηκες κλπ.
so93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το πιο value for money κινητο της αγορας ειναι το Moto E(2015) στα χρηματα αυτα(με σημαντικη την απουσια του flash και την κακη selfie camera).Σε ολα τα αλλα το κινητο ειναι αξιοπρεπεστατο και φυσικα με εγχωρια εγγυηση και αρκετα καταστηματα(κοινως καλη διαθεσιμοτητα). Το Hom Tom HT3 ειναι μια οκ αγορα για αυτα που προσφερει σαν πακετο αλλα αν σου παθει κατι,πανε τα λεφτα. Κοινως κακη διαθεσιμοτητα,κακο service και ανυπαρκτη ποικιλια σε αξεσουαρ οπως θηκες κλπ. Θεωρώ πως αν πάθει κάτι το κινητό είτε είναι το ΗΤ3 είτε είναι το ΜΟΤΟ Ε θα πάει στα σκουπίδια... Τώρα αν στα 70€ το ζήτημα είναι η εγγύηση απλά ΟΚ. Επειδή το ΗΤ3 το έχω πιάσει, έχει μηδενικούς τριγμούς, απίθανη φωτεινότητα και σήμα σε WIFI καθώς και αρκετά καλή κάμερα για κινητό των 60€. Για το ΜΟΤΟ Ε δεν έχω άποψη γιατί δεν το χω δεί από κοντά. Επίσης η ΗΟΜΤΟΜ ως θυγατρική της DOOGEE δίνει συχνά πυκνά αναβαθμίσεις επομένως δεν κρεμιέται κάποιος από την εταιρία. Και για όποιον έχει Doogee ξέρει τί πάει να πει αυτή η εταιρία όσον αφορά τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό. Τέλος να επισημάνω ότι το ΗΤ3 δεν έχει το παραμικρό bloatware..
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θεωρώ πως αν πάθει κάτι το κινητό είτε είναι το ΗΤ3 είτε είναι το ΜΟΤΟ Ε θα πάει στα σκουπίδια... Τώρα αν στα 70€ το ζήτημα είναι η εγγύηση απλά ΟΚ. Επειδή το ΗΤ3 το έχω πιάσει, έχει μηδενικούς τριγμούς, απίθανη φωτεινότητα και σήμα σε WIFI καθώς και αρκετά καλή κάμερα για κινητό των 60€. Για το ΜΟΤΟ Ε δεν έχω άποψη γιατί δεν το χω δεί από κοντά. Επίσης η ΗΟΜΤΟΜ ως θυγατρική της DOOGEE δίνει συχνά πυκνά αναβαθμίσεις επομένως δεν κρεμιέται κάποιος από την εταιρία. Και για όποιον έχει Doogee ξέρει τί πάει να πει αυτή η εταιρία όσον αφορά τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό. Τέλος να επισημάνω ότι το ΗΤ3 δεν έχει το παραμικρό bloatware.. Οσον αφορα την εγγυηση κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο που λες.Καινουργια συσκευη αγοραζεις τι παει να πει θα παει στα σκουπιδια. Δηλαδη αν παρεις το εν λογω κινητο και σου εχει στην οθονη καμμενα Pixel πχ με το καλημερα ή σου βγαλει προβλημα στο WiFi για ποιο λογο να παει στα σκουπιδια??? Ναι θα μου πεις ειναι 70ευρω αυτα αλλα και παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο. Μιας και εχει περασει απο τα χερια σου το εν λογω κινητο και μιλαμε για αναβαθμισεις με τι εκδοση Android ειναι το εν λογω κινητο???Πολυ θετικα να εχει συχνες αναβαθμισεις αλλα αν ειναι να μου μεινει μια ζωη σε Lollipop τι να το κανεις...
so93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Οσον αφορα την εγγυηση κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο που λες.Καινουργια συσκευη αγοραζεις τι παει να πει θα παει στα σκουπιδια. Δηλαδη αν παρεις το εν λογω κινητο και σου εχει στην οθονη καμμενα Pixel πχ με το καλημερα ή σου βγαλει προβλημα στο WiFi για ποιο λογο να παει στα σκουπιδια??? Ναι θα μου πεις ειναι 70ευρω αυτα αλλα και παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο. Μιας και εχει περασει απο τα χερια σου το εν λογω κινητο και μιλαμε για αναβαθμισεις με τι εκδοση Android ειναι το εν λογω κινητο???Πολυ θετικα να εχει συχνες αναβαθμισεις αλλα αν ειναι να μου μεινει μια ζωη σε Lollipop τι να το κανεις... Δίκιο έχεις και σ αυτό. Αν πάθει κάτι το κινητό υπάρχει το λεγόμενο DOA. Οι κινέζοι πολλές φορές προκειμένου να γλιτώσουνε και αυτό το κόστος προτιμούν να σου στείλουν τα λεφτά πίσω. Ακριβώς αυτό μου συνέβη στο ΗΤ7. Κατά τ άλλα εγγύηση έχει το μεν (ΗΤ7 είτε το αγοράσεις από Κίνα είτε από ΕΛλάδα). Το θέμα είναι τί ακριβώς ισχύει με την εγγύηση του ΗΤ7 στην Ελλάδα!!!! Αν είναι να τρέχεις κανα μήνα για εγγύηση καλύτερα καφτο!!! Υπάρχει βέβαια η ΟΕΒΕ στην Θεσσαλονίκη και η Doogee στην Κρητη ως επίσημες αντιπροσωπίες επομένως και απο άποψη εγγύησης δεν νομίζω κάποιος να έχει προβλημα. Και το συγκεκριμένο κινητο ΗΤ7 και ΗΤ3 πιστεύω ότι έχουνε πουλήσει αρκετά για αυτό και υπάρχουνε τόσο στο σκρουτζ Επομένως ανταλλακτικά και θήκες βρίσκεις έχουν και πολλά σκρουτζομάγαζα όπως το γιουχου. Στο Lollipop είναι ακόμα αλλά κάπου διάβασα ότι θα πάει στο 6.0 . Αυτό βέβαια δεν είναι απλά πρόβλημα της ΗΟΜΤΟΜ αλλά πρόβλημα κινεζικο μιας και ακόμα βλέπεις κινεζικα κινητα να βγαίνουν τον τελευταίο μήνα και να έχουν ακόμα lolipop. Το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα.. Όσον αφορά την εγγύηση της ΜΟΤΟ δε γνωρίζω επίσης τίποτα.
DimAslan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει microSD 128GB στο HOMTOM HT17 Pro? Είδα στο site του λέει 64 γίγα αλλά κάπου αλλού είχα δει και 128 γίγα. Ευχαριστώ.
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει microSD 128GB στο HOMTOM HT17 Pro? Είδα στο site του λέει 64 γίγα αλλά κάπου αλλού είχα δει και 128 γίγα. Ευχαριστώ. 128gb τι να την κάνεις τόσο μεγάλη?
AggelosTz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 128gb τι να την κάνεις τόσο μεγάλη? θέλει να βάλει τσόντες σε 4Κ ανάλυση 2
DimAslan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν κατεβάζω γιατί δεν έχω πού να τις δω Απλά θέλω να έχω αρκετό χώρο μαζί μου για μουσική, επεισόδια σειρών, κλπ.
afairesths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παντως εγω του εχω βαλει μια 64gb και δεν εχει κανενα θεμα
ziaba Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν κατεβάζω γιατί δεν έχω πού να τις δω Απλά θέλω να έχω αρκετό χώρο μαζί μου για μουσική, επεισόδια σειρών, κλπ. για 15 giga τραγούδια και 40 giga ταινίες με μία 64αρα κάρτα μαζί με τον χώρο της συσκευής είναι μία χαρα + θα την πάρεις πιο φτηνά δεν υπάρχει λόγος για 128αρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα