Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. 
Είμαι τεχνικός Η/Υ και Δικτύων, έχω μάθει να δημιουργό ιστοσελίδες με Wordpress. Μέχρι τώρα το έκανα ερασιτεχνικά με XAMPP για εμένα μόνο. 
Θα ήθελα τώρα να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα για έναν φίλο που έχει βιβλιοπωλείο. 
Μια σελίδα μικρομεσαίας επιχείρησης δλδ.

Θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ που να ανοίξω Domain και σε ποιον Server να την καταχωρίσω.

Που είναι καλυτερα δλδ για μια μικρομεσαία επιχείρηση?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Οι ελληνικές εταιρείες θα σε καλύψουν. Επειδή είναι wordpress θα σου πρότεινα να δεις αυτά τα πακέτα cpanel hosting. Αν δεν ήταν wordpress θα σου έλεγα κάτι και σε papaki αλλά ένας άλλος εδώ στο forum έλεγε ότι τον πήγαν στα 10 ευρώ τον μήνα για το wordpress επειδή έχει απαιτήσεις σε πόρους, οπότε δεν θα στο πρότεινα. Νομίζω και στον dnhost είναι καλά αλλά δεν ξέρω σίγουρα και νομίζω είναι λιγο πιο τσιμπημένα πακέτα.

Όπου και να πας πάρε ένα μικρό πακέτο για λίγους μήνες (δύο - τρεις μήνες) για να τσεκάρεις server, εξυπηρέτηση, τίποτα κρυφές χρεώσεις κλπ.. οπότε να μπορείς σχετικά εύκολα να μετακομίσεις αν χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

"που να ανοίξω Domain και σε ποιον Server να την καταχωρίσω" Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?

Από που να νοικιάσεις ένα Domain Name εννοείς ? Αν ναι, εγώ χρησιμοποιώ το godaddy τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος.

Όσον αφορά τον Server, δεν κατάλαβα καθόλου την έννοια "καταχώρηση". Αν λες για φιλοξενία της ιστοσελίδας σου, εγώ χρησιμοποιώ την ovh. Το godaddy μπορεί να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σου επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...