dolph Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Νέος κάτοχος iPhone 6s plus και έχω το εξής θέμα: το Home button κάνει έναν δυνατό θόρυβο "κλικ", εκτός απ' όταν το πατάω από την κάτω πλευρά του (δηλαδή να υποστεί την πίεση κάτω και όχι πάνω). Στο iPad Air2 δεν μου κάνει κανέναν θόρυβο, απ' όπου κι αν το πατήσω. Σημειωτέον ότι δεν κάνει πάντα αυτόν τον θόρυβο, και όχι πάντα στην ίδια ένταση. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και μια ερώτηση bonus: επειδή είμαι νέος χρήστης Apple (εδώ και λίγο καιρό έχω το iPad, κυρίως για διάβασμα βιβλίων/κόμικς), στο iPhone δεν έχει back button; Το home button εξυπηρετεί την λειτουργία "επιστροφής"; Ευχαριστώ,
dimips Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αν θες να επιστρέψεις σε προηγούμενη σελίδα κάπου απλά σύρε το δάχτυλο σου από τα την αριστερή άκρη της οθόνης προς τα δεξιά σαν να πηγαίνεις σε προηγούμενη σελίδα σε βιβλίο πάνω κάτω. Αλλιώς πατάς το home button για να πας αρχική. Το home button έτσι κάνει δυνατό κλικ κι εγώ που το δοκίμασα σε φίλου. Το ότι όταν το πατάς στη κάτω μεριά κάνει λιγότερο μάλλον θα φταίει το πως είναι σχεδιασμένο εσωτερικά.
dolph Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σε ολα τα 6s κανει ετσι μην φοβασαι Πάντως, δεν θα έλεγα ότι είναι καλό να κάνει αυτό το "κλικ". Σαφώς και είναι πιο σωστό το αθόρυβο του iPad (πάντα, με βάσει την προσωπική εμπειρία μιλάω). Σας ευχαριστώ!
mao Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ειχα το ιδιο προβλημα στο 6s το πηγα και μου αλαξανε την οθονη και ολα καλα ,(εντοσ εγγυησης)
Fotis2210 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε όλους όσους ξέρω τι κάνει αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
Dev1l Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τα iPhone / iPad από το 5s και μετά έχουν clicky keys, κάπου το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο του εξωτερικού (δεν θυμάμαι ποιο) αλλά και το δικό μου iPhone SE όπως και το iPad Mini 4 το ίδιο clicky έχουν και τα έχω ούτε εβδομάδα από iStorm (οπότε είναι από το κουτί και πρώτο χέρι αποκλείοντας λανθασμένη χρήση από προηγούμενο ιδιοκτήτη η λόγο φθοράς χρόνου). Αν το ψάξεις λίγο στο google θα δεις ότι το 99% έχουν clicky home button!
George tech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τι εννοείτε βρε παιδιά; ότι είναι φυσιολογικό αυτο; Αν κατάλαβα καλά, αυτο που λέει ο φίλος το εχω παθει κι εγω σε 6S plus, και τι εννοώ; Ότι όσα iPhone είχα πιο πριν δεν έκαναν ποτέ έτσι! Αλλά και όσα έχουν πιάσει στα χέρια μου απο φίλους.. Εχω κι εγω το 6S plus το έχω 3-4 μήνες στην αρχη ήταν όλα καλά, ξαφνικά τον τελευταίο μηνα μου το κάνει κι εμενα αυτό και πιστέψτε με είναι πολυ εκνευριστικό. Κάποιες φορές για μία δυο μέρες ψιλοεξαφανίζεται ησυχάζει το έντονο αλλά για τις περισσότερες μέρες επιστρέφει και είναι πάλι εκει αυτός ο θόρυβος, ειναι σαν ενα μικρό κενό τελοςπάντων στο home button κ ειναι αρκετά έντονο τελευταία νιώθεις ότι όσο περνάει καιρός θα χαλάει όλο και πιο πολύ.. Έλεγα να σταματήσω να είμαι ψείρας και να μην ασχοληθώ, μα βλέπω ότι έχετε ανοίξει το ιδιο θέμα... Για να καταλάβετε ακριβώς τι λεω, όταν το πατάω το νιώθεις στο δάχτυλο πρώτα μπαίνει μέχρι ενα σημείο που κάνει και τον θόρυβο και αφού σταθεροποιηθεί γιατι ταυτόχρονα ψιλό κουνιέται κι ολας, ε από κει και πέρα σταματάει πατιέται κανονικά μέχρι να τερματίσει κάτω και να δώσει την εντολή. Αξίζει να το κυνηγήσω με εγγυήσεις κλπ οπως τον φίλο παραπάνω; Ή θα το πάρω μετά και θα μου βγάζει άλλα θέματα που θα εχει ανοιχτεί; (γιατι εχει συμβεί κ αυτο σε γνωστό μου) Είμαι της άποψης ότι δεν θέλω να ανοίγονται οι συσκευές!
gRim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εάν είναι αυτό που καταλαβαίνω δηλαδή να εμφανίζεται ένα "δεύτερο" κλικ τότε μάλλον αυτό οφείλεται στην συσσώρευση σκόνης γύρω από το home button. Δοκίμασε με ένα καθαρό πανί να πιέσεις το home button και ταυτόχρονα να περιστρέψεις το πανί σκουπίζοντας το τοίχωμα γύρω από το home button. Εμένα αυτό εμφανίζεται και φεύγει συνέχεια αλλά είναι ανεπαίσθητο. Εάν δεν μου το είχαν πει δεν θα το είχα προσέξει. Στο κινητό ενός φίλου που το είχε εμφανίσει πιο έντονα καθάρισε το home button όπως περιέγραψα ενώ είχε βάλει και λίγο καθαριστικό οθόνης στο πανί (δεν το συνιστώ) και το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα