Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος μου κανει restart σε ακυρες φασεις συνηθως οχι οταν ειμαι σε παιχνιδι αλλα κυριως οταν κανω browsing ή απλα ειναι σε idle κατασταση οποτε δεν το βλεπω για να ειναι θεμα θερμοκρασιων πχ. Χτες δεν εκλεισε καθολου μετα απο 7 ωρες harcore gaming assasins creed syndicate και σημερα μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ εκανε restart και τιποτα αλλο στις επομενες 5 ωρες.

Προσωπικα υποψιαζομαι τροφοδοτικο κατι το οποιο θα γινει μεχρι το καλοκαιρι αλλα θα ηθελα να ακουσω αλλες ιδέες.

Το τροφοδοτικο ειναι της coolermaster 550W modular αλλα εχει κλεισει αισιως 7ετια. Ττο συστημα ειναι το εξης:

MB: gigabyte Z97X -D3H

GPU :MSI GTX970 4GB OC Edition gaming

CPU: intel i5 5670K OC 4.48GHZ

Ram: 2x4GB Crusial ballistic sport XT 1600mhz ddr3.

SSD Samsung 128GB

HDD 500GB WD

HDD 1 TB WD

Blu ray recorder

+4 case fans.

Για να μην πειτε παλι για θερμοκρασιες στο συστημα υπαρχει και μια Artic cooler freeze evo15.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λεει και ο τιτλος μου κανει restart σε ακυρες φασεις συνηθως οχι οταν ειμαι σε παιχνιδι αλλα κυριως οταν κανω browsing ή απλα ειναι σε idle κατασταση οποτε δεν το βλεπω για να ειναι θεμα θερμοκρασιων πχ. Χτες δεν εκλεισε καθολου μετα απο 7 ωρες harcore gaming assasins creed syndicate και σημερα μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ εκανε restart και τιποτα αλλο στις επομενες 5 ωρες.

Προσωπικα υποψιαζομαι τροφοδοτικο κατι το οποιο θα γινει μεχρι το καλοκαιρι αλλα θα ηθελα να ακουσω αλλες ιδέες.

Το τροφοδοτικο ειναι της coolermaster 550W modular αλλα εχει κλεισει αισιως 7ετια. Ττο συστημα ειναι το εξης:

MB: gigabyte Z97X -D3H

GPU :MSI GTX970 4GB OC Edition gaming

CPU: intel i5 5670K OC 4.48GHZ

Ram: 2x4GB Crusial ballistic sport XT 1600mhz ddr3.

SSD Samsung 128GB

HDD 500GB WD

HDD 1 TB WD

Blu ray recorder

+4 case fans.

Για να μην πειτε παλι για θερμοκρασιες στο συστημα υπαρχει και μια Artic cooler freeze evo15.

+1 για την ψηκτρα.Τωρα τα πραγματα μου φαινονται οπως τα λες.Τροφοδοτικο μοιαζει.Τι μαρκα ειναι?? Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το τροφοδοτικό σου έχει κλείσει 7ετία και έχεις και oc δοκίμασε να τον ξεκλοκάρεις και μείνε έτσι για κάποιες μέρες να δεις αν στο κάνει.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως λέει ο BlueBlood7 πρέπει να γυρίσεις σε στοκ συχνότητες για να εξαιρεθεί

το oc σαν πιθανή αιτία του προβλήματος.

Διαισθητικά μου κάνει για psu, βέβαια και η συχνότητα του cpu είναι ονειρική

για αυτό το τσιπάκι, αλλά αν ήταν oc θα βλεπες και καμία μπλε οθόνη....

Τέσπα γύρνα στοκ και βλέπουμε..

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι της coolermaster 550W modular Πραγματικα απορω γιατι μερ ρωτατε μιας και το εχω ηδη γραψει.

Μετα απο στοκ συχνοτητες το πρβλημα απουσιαζει οποτε το βλεπω να μενω με στοκ μεχρι να χτυπησω ενα 750αρι της XFX που εχω βαλει στο ματι.

ΥΓ: το OC ειναι μον με πολαπλασιαστη στο 60%. Παει παραπανω αμα πειραξω λιγο και το Vcore.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι της coolermaster 550W modular Πραγματικα απορω γιατι μερ ρωτατε μιας και το εχω ηδη γραψει.

Καλά μην νευριαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...