zxcv Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλησπερα. Ειμαι forthnet και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με την ταχυτητα του ιντερνετ αλλα και με stream ταινιων απο υπολογιστη σε media player ασυρματα. Μετα απο αρκετες φορες επικοινωνιας με την υποστηριξη της εταιρας βρεθηκε ενας τεχνικος που μου αποδηξε οτι το προβλημα ειναι οσο αναφορα την ασυρματη εκπομπη (WI-FI), αφου με ethernet δουλυει μια χαρα το ινετερνετ και αφου αλλαξα καναλι για να μην πεφτει μαζι αλλο της πολυκατοικιας δουλεωε και το wifi μια χαρα αλλα ειναι πιθανο να ξανασυμβει. επειδη δεν εχω τη διαθεση να ασχολουμε συνεχεια με αυτα τα πραγματα ρωτησα αν μπορω να κανω κατι και μου ειπε να παρω ενα modem rooter πιο δυνατο. Στο σπιτι εχω αρκετες συσκευες με 801.11ac που υποστηριζουν συχνοτητα και 2,4ghz και 5ghz.. Αν παρω modem/rooter ac, συσκευες με 801.11n θα δουλευουν? και γενικα θα ηθελα να μου ξεκαθαρισει καποιος αν εχω να χασω κατι και γενικα αν θα δουλευουν και ολες μου οι συσκευες που ειναι n και καποιες ειναι μονο 2,4ghz. Καθε πληροφορια και προταση ειναι ευπροσδεκτη οπως και modem/rooter που εχετε να προτινεται. επειδη εχω δει αρκετες φορες που ζητατε στοιχεια απο την υπαρχουσα συνεδεση ανεβαζω και καποια και πειτε μου αν χρειαζεται και κατι αλλο
dbconan Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 H γραμμη μια χαρα ειναι...Παρε καποιο μοντεμ που να εχει σοβαρο wifi και ασε αυτο στην ακρη ,να βρεις την ηρεμια σου...Απο μοντεμ εχει καργα στο εμποριο,αναλογα την τσεπη σου...Παντως να ξερεις οτι θες πανω απο 100 ευρω για ενα καλο... Αν ρωταγες εμενα θα επερνα asus,που θα μπορουσες να ζορισεις και λιγο ακομα την συνδεση σου,οριακα βεβαια μιας και εχεις ηδη 6αρι snr....
zxcv Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Και κάτι ακόμα σε παρακαλώ. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι συσκευές που έχω και δεν είναι AC θα λειτουργούν? Πχ το ps4 και ενα παλιό λαπτοπ.
panos- Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Και κάτι ακόμα σε παρακαλώ. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι συσκευές που έχω και δεν είναι AC θα λειτουργούν? Πχ το ps4 και ενα παλιό λαπτοπ. Λογικά θα λειτουργουν κανονικά.
zxcv Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα πηρα ενα της tp-link και προς το παρον λειτουργουν ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα