Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 στο τσάι μου (πράσινο με μέντα) ρίχνω κονιάκ ή ουίσκι (ανάλογα το απόθεμα) και τζίντερ. Λέτε να με πειράξει; να αλλάξω την αναλογία; να μετράω με μεζούρες κτλ; Καμιά φορά το συνδυάζω και με φυτική πόσιμη βαλεριάνα....
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 στο τσάι μου (πράσινο με μέντα) ρίχνω κονιάκ ή ουίσκι (ανάλογα το απόθεμα) και τζίντερ. Λέτε να με πειράξει; να αλλάξω την αναλογία; να μετράω με μεζούρες κτλ; Καμιά φορά το συνδυάζω και με φυτική πόσιμη βαλεριάνα.... ..... Ναι. Παρε οσες μεζουρες τσαι περιεχει το ηδυποτο, αφαιρεσε τις και αντικατεστησε τις με κονιακ. Perfection. Η θερμοκρασια μπορει να διατηρηθει ως εχει, βαραει καλυτερα. 1
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πάγο στην βότκα; ΠΑΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΤΚΑ; Μη με πείς ότι βάζεις πάγο και στο τσίπουρο; Ποτέ πάγο στη vodka, αλλά και ποτέ vodka σε οποιαδήποτε άλλη θερμοκρασία, εκτός τής «το μπουκάλι μόλις βγήκε απ' την κατάψυξη μετά από τόσες ώρες ώστε να είναι αδύνατον να το πιάσεις με γυμνό χέρι χωρίς να χρειαστείς ακρωτηριασμό μετά». 2
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ναι. Παρε οσες μεζουρες τσαι περιεχει το ηδυποτο, αφαιρεσε τις και αντικατεστησε τις με κονιακ. Perfection. Η θερμοκρασια μπορει να διατηρηθει ως εχει, βαραει καλυτερα. να ζεστάνω το κονιακ; λες να τρολιάσω καλύτερα;
defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Eνα μοχιτο που πνεει τα λοισθια σου ευχεται cheers thumb_IMG_0335_1024.jpg Feature, not bug: pic stretching We are not fucking around, are we να 'χαμε λίγο ουζάκι τώρα θες να σου υποστηρίξω τη διατριβή μου; να δεις τι κύκλους χαμένους θα σου χω ... #not Είμαι γνωστός patron των επιστημών και της ποίησης, θα κάνω και γω ό,τι μπορώ για να στηρίξω και να έχουμε θετικό αποτέλεσμα χωρίς χαμένους κύκλους και χαμένο χρόνο. #datassmademedoit ΥΓ gi0 you ninja'd me. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ποτέ πάγο στη vodka, αλλά και ποτέ vodka σε οποιαδήποτε άλλη θερμοκρασία, εκτός τής «το μπουκάλι μόλις βγήκε απ' την κατάψυξη μετά από τόσες ώρες ώστε να είναι αδύνατον να το πιάσεις με γυμνό χέρι χωρίς να χρειαστείς ακρωτηριασμό μετά». Eιναι στην Γεωργια, trust him, ξερει τι λεει. Αυτο που δεν ξερει ειναι ποσο οινοπνευμα κυκλοφορει στις φλεβες του. 1
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αυτο που δεν ξερει ειναι ποσο οινοπνευμα κυκλοφορει στις φλεβες του. Εδώ και κάμποσο καιρό είμαι στο άλλο άκρο φίλε: Ούτε σταγόνα από οτιδήποτε. Δεν ξέρω πώς μού έκατσε έτσι, αλλά δε μπορώ ούτε να μυρίσω αλκοόλ. Έχω πιει για καμιά εικοσαριά ζωές βέβαια, οπότε... 1
defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ποτέ πάγο στη vodka, αλλά και ποτέ vodka σε οποιαδήποτε άλλη θερμοκρασία, εκτός τής «το μπουκάλι μόλις βγήκε απ' την κατάψυξη μετά από τόσες ώρες ώστε να είναι αδύνατον να το πιάσεις με γυμνό χέρι χωρίς να χρειαστείς ακρωτηριασμό μετά». Την απέσπασα από το κουφάρι του Kel'Thuzad αλλά άξιζε τον κόπο 2
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πρέπει να συγκαταλέγομαι μεταξύ των ελάχιστων βλαμμένων που μπορούν να συσχετίσουν το περιεχόμενο τού δικού σου spoiler μ' εκείνο αυτού που ακολουθεί, αλλά ...συγκινήθηκα με την υπέροχη ...μαυρούλα, θυμήθηκα παλιές (αλλά και όχι τόσο παλιές...) δοξασμένες καταναλώσεις, οπότε...: https://www.youtube.com/watch?v=zAWNKneJUDQ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλά σας έχω καταλάβει όλους! Νεροφίδες A.A.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα