Olorin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδιά, έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα με το Pro Evolution Soccer 3. Κάθε φορά που κάνω quit και επιστρέφει στα Windows κολλάει το σύστημα και αναγκάζομαι να κάνω reset. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Όχι τίποτα άλλο,αλλά πρέπει σήμερα να τελειώσω και το review του κι έχει καταντήσει εκνευριστικό να πατάω συνέχεια το κουμπί του reset... :evil:
LuNaTiC Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 btw pos sou fenete? to fifa to ekanes uninstall i akoma :PPP
adi32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 gia dokimase sto direct x na valeis to sound acceleration sto basic
Olorin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 adi32, Thanks! Πάλι μου παρουσιάζεται το πρόβλημα,αλλά τουλάχιστον όχι πάντα...Άντε να πάρω το δώρο των Χριστουγέννων να κάνω επιτέλους αναβάθμιση... LuNaTiC, Πραγματικά είναι πολύ καλό! Έχει βέβαια κι αυτό τις ελλείψεις και τα bugs του,αλλά μπροστά στα "αίσχη" του FIFA δεν είναι τίποτα... στο κάτω-κάτω,αυτό που μετράει σε τέτοια παιχνίδια είναι το gameplay και σε αυτόν τον τομέα το PES3 παίρνει άριστα!
trv Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 pisteuw na exeis valei to superpatch v2.0 gia na exeis ta kanonika onomata stis omades, tis faneles, ta papoutsia ktl opws einai afti ti season e!
Olorin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 trv, Θα προσπαθήσω να βάλω το SuperPatch 2.0 ή όποιο είναι το πιο πρόσφατο και το πιο έγκυρο μέχρι εκείνη τη στιγμή, στο CD του PC Master του τεύχους Φεβρουαρίου,επειδή ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο για τους περισσότερους να κατεβάσουν αρχείο 50ΜΒ... Ίσως μάλιστα βάλω και αυτό του ελληνικού site,αν τα παιδιά προλάβουν να φτιάξουν μέχρι τότε και έκδοση για PC, αφού ξέρω ότι επικεντρώνονται κυρίως στο PS2... Δυστυχώς,το κακό είναι ότι ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει καθόλου,οπότε δεν ξέρω αν προλαβαίνω να ασχοληθώ κι εγώ με patches για PES3, για να φτιάξω ελληνικό πρωτάθλημα...
LuNaTiC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Olorin krima na mi mporoume na pexoume ena matsaki :PP
Olorin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 LuNaTiC, Δε σου φταίω εγώ...η Konami βαρέθηκε να βάλει network!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.