Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s ή Samsung S7 Edge?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Όπως λέει και ο τίτλος, είμαι σε ένα τεράστιο δίλημμα εδώ και καιρό, δεν ξέρω πιο από τα 2 κινητά να πάρω/κρατήσω.
Έχω προς το παρών το S7 Edge αλλά κάτι με τραβάει να πάω πίσω σε Iphone.

Σας παρακαλώ σώστε έναν συνάδελφο
από την λάθος επιλογή.

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση και θα μπορούσε να προκαλέσει πόλεμο σχολίων. Προσωπικά θα έμενα με το s7 λόγω κυρτής οθόνης, αδιαβροχοποίησης και πιο ανοιχτού λειτουργικού

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Όπως λέει και ο τίτλος, είμαι σε ένα τεράστιο δίλημμα εδώ και καιρό, δεν ξέρω πιο από τα 2 κινητά να πάρω/κρατήσω.

Έχω προς το παρών το S7 Edge αλλά κάτι με τραβάει να πάω πίσω σε Iphone.

Σας παρακαλώ σώστε έναν συνάδελφο από την λάθος επιλογή.

Υπομονή για το iPhone 7

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή για το iPhone 7

Και τι θα γίνει το iPhone 7 θα αποκτήσει όλα αυτά ή περισσότερα απ το s7 ?

• Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο διλημμα εχω και εγω ,κάτοχος 6s iPhone και λέω να πάω στο 7s,δύσκολη απόφαση ομως αλλα μου λείπουν μερικά απλα πραγματάκια στο iPhone όπως caller id ,κρυφός φάκελος ,κτλ ,μετά απο τόσα χρόνια μου φαινεται λίγο μονότονο το ιος,τώρα αν το μετανοιωσω δεν ξερω ,ξερω πολλούς που γυρίσανε στο iPhone παλι αλλα πλέον πέφτει πολυ κοροϊδία απο την αππλε

Δημοσ.

Κάτοχος iPhone 6 ετοιμάζομαι για s7e ή s6e+ οποτε στο δίλλημα σου θα απαντάγα να μέινεις εκει που εισαι. (Σκέψου την τραγική μπαταρία και μικρή οθόνη του 6s)

Δημοσ.

εχω 6s plus 16gb κανα 3μηνο κ σε λιγο θα παρω s7 edge , οποτε κατσε εκει που εισαι!!

Δημοσ.

Υπομονή για το iPhone 7

το οποιο κατι μου λεει οτι για 1080p ιδια καμερα μικρη μπαταρια και 2 gb ραμ παει... γενικα η apple ειναι μερικα χρονια πισω σε σχεση με τις αλλες

π.χ για να αντιγραψει τον σχεδιασμο της HTC της πηρε 2χρονια

και αν βγει και compact 4" που λενε τοτε θα πεσει γελιο

• Like 1
Δημοσ.

το οποιο κατι μου λεει οτι για 1080p ιδια καμερα μικρη μπαταρια και 2 gb ραμ παει... γενικα η apple ειναι μερικα χρονια πισω σε σχεση με τις αλλες

π.χ για να αντιγραψει τον σχεδιασμο της HTC της πηρε 2χρονια

και αν βγει και compact 4" που λενε τοτε θα πεσει γελιο

Θεωρω την μπαταρία και την οθόνη (lcd) ως τα μόνα αρνητικά για το 6s και το bezel για το plus. Τα 2 gb ram ειναι υπεραρκετά για το iOS .. Εδω με 1 gb ram το iPhone 6 μου δεν εχει κολλήσει ποτε σε σύγκριση με το s5 που ειχα και ήθελε restart ανα 3 ημερες. Παρολα αυτα το s7e και το s6e+ αποτελούν τεχνολογικά στολίδια ...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...