staraki78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλημερα σας, Το θεμα σιγουρα θα εχει αναφερθει ξανα ποικιλοτροπως αλλα απο οσα εχω διαβασει δεν εχω καταλαβει μαλλον τοσα οσα πρεπει για να λυσω το προβλημα μου. Πριν λιγο καιρο αγορασα δυο καμερες για το σπιτι ,μια Foscam FI9821P και μια Foscam 8918W.Εχω συνδεση στο σπιτι Vodafone(πρωην HOL) και μοντεμ ZXHN H108N V2.3. Τις καμερες αρχικα τις συνδεσε ενας φιλος που κι αυτος ηξερε λιγα πραγματα και το πηγε με πολυ ψαξιμο. Ολα καλα ,τις συνδεσαμε αλλα εχω το εξης θεμα:Οταν στο κινητο ειμαι συνδεδεμενη με το WIFI του σπιτιου μπορω να μπω και στις δυο απο την εφαρμογη της Foscam.Οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου και συνδεομαι στο ιντερνετ με τη συνδεση του κινητου μου , δεν μπορω να μπω και να τις δω. Θα ηθελα την βοηθεια καποιου που ξερει γιατι δεν μπορω να βρω ακρη ,δεν εχω βρει καποιον που να ξερει να βοηθησει κι εγω δεν ειμαι και τοσο σχετικη με το συγκεκριμενο αλλα με την καταλληλη καθοδηγηση κατι θα μπρουσε να γινει.... Σας ευχαριστω πολυ εκ τω προτερων!!!!
hunter.back Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Χρησιμοποιείς την εφαρμογή της Foscam? Έχεις κάνει port forward στο router του σπιτιού σου?
staraki78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σωστα!Την εφαρμογη της Foscam χρησιμοποιω.Το post forward πως γινεται?
hunter.back Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Με το IP camera tool βρίσκεις την ΙΡ που έχουν οι κάμερες σου. Μετά συνδέεσαι στο web interface και τις βαζεις χειροκίνητα (μην το κάνεις μέσω του IP camera tool γιατί κολλάει 1 στις 3 φορές...). Αφού πλέον έχεις σταθερές ΙΡ στις κάμερες, ακολουθείς τις οδηγίες Site: εδω για το port forward του ρουτερ. Για να τσεκάρεις ότι δουλεύει κανονικά δοκίμασε από κάποιο άλλο wifi πρώτα και μετά από την σύνδεση του κινητού. Αυτό γιατί η σύνδεση του κινητού μερικές φορές δεν δουλεύει ενώ όλα έχουν γίνει σωστά.
staraki78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θα με βοηθησεις σε παρακαλω με το πως θα τις βαλω χειροκινητα?
hunter.back Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κάπου στις ρυθμίσεις στο web interface λέει Basic Network setting. Ξετσεκάρεις το DHCP, βάζεις την ΙΡ που εμφανίζει στο IP camera tool, mask 255.255.255.0, gateway την ΙΡ του ρουτερ, DNS το ίδιο, και http port όποιο νούμερο θες μεταξύ του 10000 και 65000 (π.χ. 35555). Επαναλαμβάνεις για την 2η κάμερα. Μετά κάνεις port forward στο ρουτερ τα http port που έβαλες.
staraki78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δυστυχως δεν υπαρχει καπου να βαλω http port
hunter.back Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δες το manual της 9821 τότε από Site: εδώ στην σελίδα 10. Και της 8918 Site: εδώ .
staraki78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ΘΑ ξαναπροσπαθησω και θα σου πω.....Σ ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα