Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο μηνυμα σου λεει  : οι drivers δεν λειτουργουν σωστα, απεγκατεστησε τους και ξαναβαλε τους. ο φιλος απο πανω προτεινει και ποια εκδοση να βαλεις.

Ειναι κλασσικο φαινομενο οι drivers να μην λειτουργουν σωστα μερικες φορες καθως δεν περνανε μαλλον απο τρελο τεσταρισμα

Δημοσ.

Μου ειχε βγαλει το ιδιο μνμ οταν ειχα βαλει καποτε λαθος bios σε μια r9 280.αλλαξες bios μηπως?

Δημοσ.

Τι εννοεις, bios στη μητρική; ναι ειχα κανει update στην τελευταία εκδοση τα bios και απο τοτε πράγματι αρχισαν μερικα προβληματα. Μπορω να γυρισω τα bios στην πρωτη εκδοση;

Δημοσ.

Πριν την αναβαθμιση εκανες back up το bios σου?αν οχι θα το βρεις σε καποια database ή στο σαιτ της καρτας γραφικων σου.ποια καρτα ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Gpu r9 380 4 gb nitro. Οκ θα δοκιμάσω και στελνω

Παιδια εβαλα ολα τα στοιχεία και μπικα εδω. Ποιο απο τα 3 να διαλεξω. Και γτ εχει 3 driver set. http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064

Πριν την αναβαθμιση εκανες back up το bios σου?αν οχι θα το βρεις σε καποια database ή στο σαιτ της καρτας γραφικων σου.ποια καρτα ειναι?

το λεει το παιδι πιο πανω

Δημοσ.

το λεει το παιδι πιο πανω

Για το bios της καρτας γραφικων λεω εγω οχι της μητρικης.ακριβως το ιδιο μνμ το ειχα κ γω σε αντιστοιχη περιπτωση αλλα μετα απο αλλαγη bios σε gpu.οπως κ να χει επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση bios θα λυσει το προβλημα.

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια γιατι αντι να το λύσουμε το πρόβλημα το μπερδεύουμε. Πως κανεις αναβάθμιση σε bios της gpu. Εγω μονο μητρικής ξερω.στην gpu μονο update τα drivers κανω.

Ρε κωστα μηπως εννοεις drivers gpu και οχι bios ?

Λοιπον η καρτα μου ειναι sapphire r9 380 nitro 4 gb gddr5. Αν θες μπες στον κοπο να μου κανεις ενα λινκ με τα gpu bios της καρτας

Δημοσ.

bios εννοει και φυσικα μπορεις να του κανεις αναβαθμιση εαν λεγεται ετσι.αλλα εαν δεν ξερεις καν τι ειναι τοτε μαλλον δεν θα εχεις κανει τιποτα με το bios της καρτας οποτε δοκιμαζεις τους drivers

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για τα ντραιβερς εχω δημοσιεύσει ενα λινκ πιο πανω ποιο απο τα 3 να κατεβάσω;;;;

Κανε uninstall τους drivers της καρτας γραφικων με ddu ( http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) κ κανε install το πρωτο απο τα 3 για αρχη κ βλεπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...