magas6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θέλω να ξεκινήσω την δημιουργία για ένα νέο παιχνίδι (στρατηγικής) το οποίο θα βασίζεται σε μια ιστοσελίδα, ξέρω ότι χρειάζεται να μάθω HTML και άλλα, αλλά αυτά δεν νομίζω να με δυσκολέψουν γιατί γνωρίζω κάποιους προγραμματιστές οι οποίοι δέχτηκαν να με βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να μάθω εγώ αν ξέρει κάποιος είναι πως γίνετε να ξεκινήσω το game δηλαδή προγράμματα και τέτοια. Επίσης, αυτό πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως στο site που θέλω να παίζεται ή το φτιάχνω πρώτα και μετά το ανεβάζω? Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει άμεσα!!
googlebro Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θέλω να ξεκινήσω την δημιουργία για ένα νέο παιχνίδι (στρατηγικής) το οποίο θα βασίζεται σε μια ιστοσελίδα, ξέρω ότι χρειάζεται να μάθω HTML και άλλα, αλλά αυτά δεν νομίζω να με δυσκολέψουν γιατί γνωρίζω κάποιους προγραμματιστές οι οποίοι δέχτηκαν να με βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να μάθω εγώ αν ξέρει κάποιος είναι πως γίνετε να ξεκινήσω το game δηλαδή προγράμματα και τέτοια. Επίσης, αυτό πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως στο site που θέλω να παίζεται ή το φτιάχνω πρώτα και μετά το ανεβάζω? Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει άμεσα!! Και γιατί δε ρωτάς τους προγραμματιστές που θα σε βοηθήσουν ρε μάγκα6 ? Η ερώτηση που κάνεις είναι τόσο αόριστη, όσο η εξής: "Να ζει κανείς ή να μη ζει?" Πως περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σε αυτό ? 1
sundance_kid Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 1. Πληρώνεις τους προγραμματιστές που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, ώστε να στο φτιάξουν. (αν και αμφιβάλλω και για τα δύο) 2. Βγάζεις λεφτά και δόξα. Μην αναλώνεσαι άδικα σε αυτό. Ξέρω οτι σου ακούγεται υπέροχο το να κάνεις ένα δευτερο grepolis αλλά, απο την ερώτησή σου και μόνο, φαίνεται πως δεν υπάρχουν κάν οι στοιχειώδης γνώσεις.Ασχολήσου με κάτι άλλο που να σου αρέσει και να είναι πίο βατο, το να προγραμματίσεις ένα τέτοιο πράγμα, πίστεψε με, δέν αρκεί το <<ξέρω ότι χρειάζεται να μάθω HTML και άλλα, αλλά αυτά δεν νομίζω να με δυσκολέψουν>> Έχει κόσμο εδώ μέσα που αυτά τα άλλα, έφαγαν τόσο χρόνο και χρήμα για να τα μάθουν, όσο δε φαντάζεσαι. Πάντα φιλικά.
kax Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αναλόγως τι παιχνίδι θες να φτιάξεις. Από ότι κατάλαβα θες browser game. Θα χρειαστεί Html-php-sql-js και καλή γνώση δημιουργείας γραφικών. Δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση γιατί για να το κάνεις πιο άμεσο και πιο γρήγορο εμπλέκονται και άλλες γλώσσες (πέραν της javascript η οποία έτσι και αλλιώς είναι απαραίτητη) ,JQuery ,AJAX κτλπ. Προτείνω για αρχή να μάθεις HTML-PHP-SQL και να παίξεις με μια localhost βάση δεδομένων.
paparovic Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θέλω να ξεκινήσω την δημιουργία για ένα νέο παιχνίδι (στρατηγικής) το οποίο θα βασίζεται σε μια ιστοσελίδα, ξέρω ότι χρειάζεται να μάθω HTML και άλλα, αλλά αυτά δεν νομίζω να με δυσκολέψουν γιατί γνωρίζω κάποιους προγραμματιστές οι οποίοι δέχτηκαν να με βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να μάθω εγώ αν ξέρει κάποιος είναι πως γίνετε να ξεκινήσω το game δηλαδή προγράμματα και τέτοια. Επίσης, αυτό πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως στο site που θέλω να παίζεται ή το φτιάχνω πρώτα και μετά το ανεβάζω? Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει άμεσα!! Άνοιξε καφετέρια καλύτερα. 1
Alithinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θέλω να ξεκινήσω την δημιουργία για ένα νέο παιχνίδι (στρατηγικής) το οποίο θα βασίζεται σε μια ιστοσελίδα, ξέρω ότι χρειάζεται να μάθω HTML και άλλα, αλλά αυτά δεν νομίζω να με δυσκολέψουν γιατί γνωρίζω κάποιους προγραμματιστές οι οποίοι δέχτηκαν να με βοηθήσουν. Αυτό που θέλω να μάθω εγώ αν ξέρει κάποιος είναι πως γίνετε να ξεκινήσω το game δηλαδή προγράμματα και τέτοια. Επίσης, αυτό πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως στο site που θέλω να παίζεται ή το φτιάχνω πρώτα και μετά το ανεβάζω? Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει άμεσα!! Αν με το "θα σε βοηθήσουν" εννοείς ότι θα κάτσουν να το φτιάξουν από το 0 όπως τους πεις, δεν υπάρχει λόγος να κουράζεις το δικό σου μυαλό με τέτοια. Αν όμως με το "θα σε βοηθήσουν" εννοείς ότι θα είναι εκεί άμα έχεις καμιά απορία να στη λύσουν και περιμένουν από εσένα να κάνεις το κύριο μέρος της δουλειάς και να χτίσεις κάτι, τότε χρειάζεται να μάθεις πολλά ακόμα και είναι δυσκολότερο από ότι τώρα φαντάζεσαι. Μαθαίνω προγραμματισμό μελετώντας καθημερινά εδώ και 8 περίπου μήνες, και ακόμα δεν έχω όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να φτιάξω αυτό που ζητάς. Ωστόσο είμαι στη θέση να γνωρίζω τι είναι αυτό που δεν ξέρω. Και όχι, για να φτιάξεις ένα παιχνίδι δεν αρκεί η html. Η html απλά και μόνο καθορίζει τη δομή των πραγμάτων που θα βάλεις στη σελίδα, το layout, που θα είναι ο τάδε τίτλος, μια φωτογραφία, ένα link, το μέγεθος και τη τοποθεσία στη σελίδα που θα κατέχει πλαίσιο του παιχνιδιού κτλπ. Την εμφάνιση όμως όλων αυτών αισθητικά (χρώματα πχ) την κάνει η css. Και άμα θες να φτιάξεις κάτι παραπέρα από απλές στατικές σελίδες, όπως το να έχεις ένα παιχνίδι που λες στη σελίδα, θα πρέπει να ξέρεις και μια γλώσσα προγραμματισμού όπως πχ Javascript, ή C# αν σκοπεύεις να φτιάξεις ASP.NET website, ή και άλλες γλώσσες με άλλα frameworks. Κατέβασε αυτό το αρχείο html και άνοιξέ το με το web browser σου: σαμπλεΣαητ.html
paparovic Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αν με το "θα σε βοηθήσουν" εννοείς ότι θα κάτσουν να το φτιάξουν από το 0 όπως τους πεις, δεν υπάρχει λόγος να κουράζεις το δικό σου μυαλό με τέτοια. Νταξ, θα δώσει και το κατι τις, 50-100 Ευρώ το κεφάλι για ένα καλό κλώνο του grepolis είναι καλά τέτοιες εποχές και θα πουν κι ευχαριστώ. Άντε και 2-3 κατοστάρικα ο γραφίστας (είναι πιο ακριβοί οι @@ες ) και καθάρισε. Άσε που θα στήσει και την σελίδα μόνος του, που είναι και το μεγαλύτερο ζήτημα. /s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα