stevedri Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 χαιρετιζω το forum. εχω προβλημα στο υπολογιστη και δεν μπορω να γραψω dvd-cd. μου βγαζει στο nero το μυνημα could not perform end of disc-at-once. δοκιμασα και αλλα προγραματα , αλλαξα και recorder αλλα τιποτα. εψαξα σε αλλα φορουμ αλλα τιποτα δεν βοηθησε. (DMA enable , firmware update). εαν ξερει κανεις τιποτα ας πει την γνωμη του να γλυσουμε το φορματ.
stevedri Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κανένας ρε παιδιά..... Μάλλον το φορματ δεν θα το γλυτώσω
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μήπως φταίνε τα cd σου? Δοκίμασε με άλλα cd. Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο ή και θύρα sata.
stevedri Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μήπως φταίνε τα cd σου? Δοκίμασε με άλλα cd. Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο ή και θύρα sata. τα εχω δοκιμασει φιλε μου και αυτα. τιποτα δυστηχως. θα κανω φορματ τελικα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το disk at once ειναι οτι παιρνει τα δεδομενα απο εναν δισκο και την ιδια ωρα τα γραφει σε εναν αλλο. Εχεις 2 burners? Αν οχι καποια ρυθμιση στο προγραμμα ειναι. Δοκιμασε με ashampoo burning studio 16, που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο και εχει και ρυθμισεις για disk at once.
stevedri Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το disk at once ειναι οτι παιρνει τα δεδομενα απο εναν δισκο και την ιδια ωρα τα γραφει σε εναν αλλο. Εχεις 2 burners? Αν οχι καποια ρυθμιση στο προγραμμα ειναι. Δοκιμασε με ashampoo burning studio 16, που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο και εχει και ρυθμισεις για disk at once. καλησπερα. ενα burner χρησιμοποιω , και εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα. εχω χρησιμοποιησει 3 προγραματα εγγραφης και τιποτα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μηπως εχεις τιποτα poweriso και κανα mounted δισκο και το βλεπει σαν burner? Αν οχι η μονη λυση φορματ και αν γινει!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 γιατι δε το κανεις iso στο δισκο και μετα το γραφεις..?
stevedri Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μηπως εχεις τιποτα poweriso και κανα mounted δισκο και το βλεπει σαν burner? Αν οχι η μονη λυση φορματ και αν γινει! περιμενω να παρω ενα καινουργιο burner να δοκιμασω και αν δεν , format. γιατι δε το κανεις iso στο δισκο και μετα το γραφεις..? αυτα που εκανα οταν δεν υπηρχε το προσταευτικο στα cd writer για να μην καιγονται τα cd? δεν θελω να ξαναγυρισω σε αυτες τις εποχες...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα