Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετιζω το forum.

εχω προβλημα στο υπολογιστη και δεν μπορω να γραψω dvd-cd. μου βγαζει στο nero το μυνημα

could not perform end of disc-at-once. δοκιμασα και αλλα προγραματα , αλλαξα και recorder αλλα τιποτα.

εψαξα σε αλλα φορουμ αλλα τιποτα δεν βοηθησε. (DMA enable , firmware update).

εαν ξερει κανεις τιποτα ας πει την γνωμη του να γλυσουμε το φορματ.

Δημοσ.

Μήπως φταίνε τα cd σου? Δοκίμασε με άλλα cd.

Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο ή και θύρα sata.

τα εχω δοκιμασει φιλε μου και αυτα. τιποτα δυστηχως. θα κανω φορματ τελικα. 

Δημοσ.

Το disk at once ειναι οτι παιρνει τα δεδομενα απο εναν δισκο και την ιδια ωρα τα γραφει σε εναν αλλο. Εχεις 2 burners? Αν οχι καποια ρυθμιση στο προγραμμα ειναι. Δοκιμασε με ashampoo burning studio 16, που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο και εχει και ρυθμισεις για disk at once.

Δημοσ.

Το disk at once ειναι οτι παιρνει τα δεδομενα απο εναν δισκο και την ιδια ωρα τα γραφει σε εναν αλλο. Εχεις 2 burners? Αν οχι καποια ρυθμιση στο προγραμμα ειναι. Δοκιμασε με ashampoo burning studio 16, που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο και εχει και ρυθμισεις για disk at once.

καλησπερα. ενα burner χρησιμοποιω , και εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα. εχω χρησιμοποιησει 3 προγραματα εγγραφης και τιποτα.

Δημοσ.

Μηπως εχεις τιποτα poweriso και κανα mounted δισκο και το βλεπει σαν burner? Αν οχι η μονη λυση φορματ και αν γινει!

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατι δε το κανεις iso στο δισκο  και μετα το γραφεις..?

Δημοσ.

Μηπως εχεις τιποτα poweriso και κανα mounted δισκο και το βλεπει σαν burner? Αν οχι η μονη λυση φορματ και αν γινει!

περιμενω να παρω ενα καινουργιο burner να δοκιμασω και αν δεν , format.

γιατι δε το κανεις iso στο δισκο  και μετα το γραφεις..?

αυτα που εκανα οταν δεν υπηρχε το προσταευτικο στα cd writer για να μην καιγονται τα cd?  δεν θελω να ξαναγυρισω σε αυτες τις εποχες...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...