shkreliand Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια σας, θέλω την άποψη σας. Όπως λέει και ο τίτλος είμαι ανάμεσα στο Samsung J5 και το Huawei P8 lite. Είμαι χρήστης smartphone αλλα όχι φανατικός και δεν γνωρίζω και πολλές διαφορές. Εσείς τι μου προτείνετε και γιατί. Ευχαριστώ.
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο, ξεκάθαρα το J5. Το Huawei αν και 8πύρηνο κολάει αρκετά μετά απο κανα 2μηνο (2 χρήστες μου το είπανε), η οθόνη είναι λίγο ξεπλυμένη, όχι κάτι τρομερό, και η κάμερα είναι meh. Το J5 έχει οθονάρα, καλή κάμερα, καλή κατασκευή κτλ. Δεν κοιτάς για κανα Α3 ή Α5 2015? 1
aces Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 το j5 θα διαλεγα και εγω λογω καθαροτερων χρωματων-αποκρισης οθονης με διαφορα απο το huawei. Επιπλεον το emui μου φανηκε υπερβολικα βαρυ στη χρηση του με αρκετα (στιγμιαια) κολληματα . Και η καμερα του ομως του j5 ειναι πιο πανω απο το hua σε φωτεινοτητα. Huawei αν και 8πύρηνο κολάει αρκετά μετά απο κανα 2μηνο (2 χρήστες μου το είπανε), καντους 3 εδω κολλαγε μετα απο restart........lag στιγμιαιο βεβαια αλλα κολλαγε.....λογικα ειναι θεμα λογισμικου δηλ. emui 1
shkreliand Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω για την ανταποκριση. Εγω θελω να παρω ενα κινητο να το εχω οσο το σημβολαιο ισως και παραπανω. Δεν ειμαι γκατζετακιας, κανω κανονικη χρηση της συσκευης + το ιντερνετ αλλα δεν ειμαι ολη μερα εκει. Θελω αξιοπιστω. Ωραια ας μεινουμε στο J5 και τωρα μια αλλη ερωτιση για 40ευρω διαφορα θα πηγενατε στο Α5;
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ναι, χαλαρά! Μεταλλική κατασκευή Aλλά είναι υποκειμενικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα