Προς το περιεχόμενο

Projectors led

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Αρχισα να ξαχνω ενα φθηνο led projectors για απλη οικιακη χρηση.Καμια ταινια - μπαλα σπιτι,συνδεση με ps3 και υπολογιστη (αν ειναι εφικτό).Απο οτι βλεπω ολοι η κινεζικη εχουν της απαραίτητες συνδεσης και το σημαντικό για εμενα υποδοχη usb - hdmi.Ειδικα η θηρα usb θα ειναι κατα 99,5% η χρηση που θα κανω.

Εχω ενα τωρα με τρομερα χαρακτιριστικα :-D  ( Native Resolution: 480 x 320  Brightness: 400 Lumens Contrast Ratio: 300:1 ) που παρολου το χαλι του περασαμε με τα παιδια  καλοκαιρια cinema.

Για ποσο που σκεφτομαι να δωσο σιγουρα οχι πανω απο 150 ευρω αφου το ρισκο για κινεζικη συσκευη ειναι μεγαλη.

Εχω δει μερικους projectors στο gearbest σε καλη τιμη για την αναλυση τους

1)Prw310 led 1280 x 800 στα 126 ευρω με αποστολη απο ευρωπαικη αποθηκη. 

εκεινο που με χαλαει (αν δεν κανω λαθος) ειναι το  600:1 contrast ratio που μαλλον θα θελει πληρη σκοταδι για να δειξη.Απο Brightness: 2800LM  πιστευω οτι ειναι καλα για τα λεφτα του.

2) Excelvan clhttp://www.gearbest.com/projector/pp_229418.html?wid=1 στα 102 ευρω με πολυ καλυτερο 

contrast ratio 2000:1 και Brightness: 3000LM. 

Εδω βαζω την σελιδα με ολους τους projectors led  ωστε αν καποιος φιλος δεν βαριεται να ριξει μια ματια για καλυτερη προταση απο αυτες που εδειξα

Ξεχασα να αναφερω οτι πολλες προβολες θα γινονται και σε εξωτερικο χωρο (παραθαλασιο ) με χαμηλο φωτισμο..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εαν ειναι οντως hd και μπορουν να βγαλουν 70-80 ιντσες απο τα 2 μετρα εχουν οντως ενδιαφερον.

Αντε παρε καποιο να του κανεις review να μας λυθει κ η απορια. :-)

Τελος εχω την εντυπωση πως ολα τα specs (contrast/lumens)ειναι θεωρητικα σε αυτους τους κινεζικους, οποτε μην πολυδινεις σημασια.

Υ.γ Αυτος που ειχες καηκε?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δουλεύει μία χαρά,απλως κάτι καλύτερο ψάχνω με χαμηλό κόστος.

Το γνωστό κάτι καλό και φθηνό :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...