Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

θελω τη γνώμη σας σχετικα με τα προϊοντα της TURBO-X .

Επειδη κάνω μια ερευνα σχετικα με  αγορά νέου κινητου, πηγα σε ενα καταστημα πλαίσιο και οι πωλητές μου πρότειναν ενα νέο μοντελό κινητου turbo-x O . Ναι καταλαβαινω οτι δουλεια τους είναι ως πωλητές να θέλουν να πουλήσουν τα προϊοντα turbo-x παρα κάποιο άλλο κινητο αλλα τσέκαρα τα τεχνικά χαρακτηριστικα του κινητού και μου φάνηκαν παρα πολύ καλά και η τιμή του super οικονομική σχετικά με αυτά που έχει επάνω του. 

Το ερώτημα μου είναι αξίζει το κοπο να τα δώσω η με λίγα παραπάνω χρήματα να πάρω καποιο samsung η γενικότερα κινητο ευρωπαικων προδιαγραφων γιατι πολύ λένε οτι τα turbo-x μηχανήματα είναι ελαττωματικα θα βγάλουν πρόβλημα. Εσείς τι γνώμη έχετε ;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εννοείται ότι δίνεις λίγα παραπάνω και δεν ασχολείσαι με τις κινεζιές του πλαισιου... και γενικά με κινέζους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους

Δημοσ.

Τι ακριβώς έχουν τα κινητά Turbo-X που τα κάνει φτηνιάρικα?

Τι δεν έχουν θες να πεις...είναι ότι πιο σάπιο υπάρχει.

Εσείς τι γνώμη έχετε ;

Ευχαριστω!

Απλά όχι, για κανένα λόγο...

Δημοσ.

Ακόμα και τα κινέζικα, παρότι σε κάποιους δεν τους αρέσουν, είναι πολύ καλύτερα από τα Turbo-X. Εάν θέλεις κάτι καλό και οικονομικό, πες μας τι ψάχνεις και πόσο δίνεις να σου προτείνουμε.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

θελω τη γνώμη σας σχετικα με τα προϊοντα της TURBO-X .

Επειδη κάνω μια ερευνα σχετικα με  αγορά νέου κινητου, πηγα σε ενα καταστημα πλαίσιο και οι πωλητές μου πρότειναν ενα νέο μοντελό κινητου turbo-x O . Ναι καταλαβαινω οτι δουλεια τους είναι ως πωλητές να θέλουν να πουλήσουν τα προϊοντα turbo-x παρα κάποιο άλλο κινητο αλλα τσέκαρα τα τεχνικά χαρακτηριστικα του κινητού και μου φάνηκαν παρα πολύ καλά και η τιμή του super οικονομική σχετικά με αυτά που έχει επάνω του. 

Το ερώτημα μου είναι αξίζει το κοπο να τα δώσω η με λίγα παραπάνω χρήματα να πάρω καποιο samsung η γενικότερα κινητο ευρωπαικων προδιαγραφων γιατι πολύ λένε οτι τα turbo-x μηχανήματα είναι ελαττωματικα θα βγάλουν πρόβλημα. Εσείς τι γνώμη έχετε ;

Ευχαριστω!

Μείνε. Μακριά. Απο οτιδήποτε. Που γράφει. Turbo X. Αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι γνωστόί μου ειχαν πάρει κινητά Turbox πριν 1,5-2 χρόνια στα 60€ περίπου.. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέχουν συνέχεια για θέματα εγγύησης..

Όπως είπε κάποιος πιο πάνω δεν μπλέκεις με κινέζους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.

Δημοσ.

Ενημερωτικά τα turbo-x ( ξέρω για τα λάπτοπ συγκεκριμένα) είναι της μάρκας CLEVO.Δηλαδή κινέζικα παντελώς άγνωστα.Συνεπώς μην μπλέξεις για να μην έχεις κακά ξεμπερδέματα.

Προς όλους : ρε παιδιά κρίμα είναι να εξαπατεί το πλαίσιο με τα ''άριστα' και απροβλημάτιστα προιόντα του, δεν νομίζετε.

Εδώ αγόρασα ένα keyboard turbo -x και μου χάλασε 3 φορές σε 1 μήνα και το επέστρεφα συνεζώς και μου έδιναν άλλο έτσι απλά.ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.....ΕΛΕΟΣ...

γιαυτό αν μπορείτε και ενδιαφέρεστε και για τους υπόλοιπους διαδώστε όσο περισσότερο μπορείτε τα μαντάτα του πλαισίου για να ξέρει ο κόσμος και να μην αγοράζει από εκεί.

Δεν είναι μόνο το δικό μου περιστατικό, κάντε ένα google search και θα καταλάβετε.

Δημοσ.

Μακάρι!! Είναι κρίμα να του φάνε τα φράγκα το πλαίσιο παρέα με τους κινέζους

Δημοσ.

Ενημερωτικά τα turbo-x ( ξέρω για τα λάπτοπ συγκεκριμένα) είναι της μάρκας CLEVO.Δηλαδή κινέζικα παντελώς άγνωστα.Συνεπώς μην μπλέξεις για να μην έχεις κακά ξεμπερδέματα.

Το ότι δε γνωρίζεις εσύ ποια είναι η Clevo δε σημαίνει ότι είναι ούτε κινέζικη, ούτε άγνωστη εταιρεία. H Clevo είναι τεράστιος κατασκευαστής και πολλά "επώνυμα" laptops παράγονται από αυτή και πωλούνται rebranded. Για παράδειγμα τα Alienware (πριν την εξαγορά του brand name απ την Dell) τα κατασκεύαζε η Clevo. 

Το ότι τα φτιάχνει λοιπόν η Clevo είναι ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα laptop, φυσικά όμως όταν πεις στον κατασκευαστή φτιάξε μου ένα λαπτοπ με 50€ για να το μεταπωλήσω ως τουρβοξ, θα πάρεις ποιοτικά αυτό που πλήρωσες. 

Δημοσ.

οκ boys , ευχαριστω πολυ για όλα.

turbo -x μακρια λοιπόν!!

καμια πρόταση για dual -sim κινητό smartphone μέχρι 150 ευρω το πολύ μπορώ να διαθεσω 

αναφέρομαι πάντα για καινουργιο κινητο στο κουτί του οχι για μεταχειρισμενο

υπάρχει τίποτα που να αξίζει πραγματικα?

αν ναι πειτε μου ποιο και σε πιο μαγαζι

ευχαριστω!

Δημοσ.

Το ότι δε γνωρίζεις εσύ ποια είναι η Clevo δε σημαίνει ότι είναι ούτε κινέζικη, ούτε άγνωστη εταιρεία. H Clevo είναι τεράστιος κατασκευαστής και πολλά "επώνυμα" laptops παράγονται από αυτή και πωλούνται rebranded. Για παράδειγμα τα Alienware (πριν την εξαγορά του brand name απ την Dell) τα κατασκεύαζε η Clevo. 

Το ότι τα φτιάχνει λοιπόν η Clevo είναι ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα laptop, φυσικά όμως όταν πεις στον κατασκευαστή φτιάξε μου ένα λαπτοπ με 50€ για να το μεταπωλήσω ως τουρβοξ, θα πάρεις ποιοτικά αυτό που πλήρωσες.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε angmar, δικό μου λάθος.Όσον αφορά συγκεκριμένα τα clevo - turbo-χ - πλαισιο καλύτερα μακριά και αγαπημένα.

Εκεί ήθελα να καταλήξω

turbo -x μακρια λοιπόν!!

καμια πρόταση για dual -sim κινητό smartphone μέχρι 150 ευρω το πολύ μπορώ να διαθεσω 

ευχαριστω!

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει αλλά είδα το Cubot Note S με 100 ευρώ από σκρουτζ. Μετά από ψάξιμο κατέληξα στο ότι η μπαταρία είναι αρκετά καλή σύμφωνα με τα τελευταία updates του λαγισμικού και πως δεν έχει led notification.Επίσης οι κάμερες δεν ήταν εκληκτικές , απλά καλές, Εάν δε σε ενοχλούν τα παραπάνω, θα σου το πρότεινα.Και έχει και ελληνική υποστήριξη serivce- εγγύηση.

Δημοσ.

turbo -x μακρια λοιπόν!!

ευχαριστω!

http://www.skroutz.gr/s/8488545/ZTE-Blade-A570-16GB.html

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω για την προταση σου για το κινητό

αλλα θα ηθελα να ρωτησω το εξής:

η ΖΤΕ σαν μάρκα είναι καλή η θα έχω θεματακια ρωτάω επειδη δεν εχω ξαναγορασει κινητο της ιδιας εταιρειας

??

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε angmar, δικό μου λάθος.Όσον αφορά συγκεκριμένα τα clevo - turbo-χ - πλαισιο καλύτερα μακριά και αγαπημένα.

Εκεί ήθελα να καταλήξω

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει αλλά είδα το Cubot Note S με 100 ευρώ από σκρουτζ. Μετά από ψάξιμο κατέληξα στο ότι η μπαταρία είναι αρκετά καλή σύμφωνα με τα τελευταία updates του λαγισμικού και πως δεν έχει led notification.Επίσης οι κάμερες δεν ήταν εκληκτικές , απλά καλές, Εάν δε σε ενοχλούν τα παραπάνω, θα σου το πρότεινα.Και έχει και ελληνική υποστήριξη serivce- εγγύηση.

οκ φίλος σε ευχαριστω και εσενα για τη προταση σου

ωστόσο βεβαια αν υπάρχει και κατι αλλο στην αντιληψη σου με μικρή διαφορα προς τα επάνω 10-20 ευρώ 

να τα διαθεσω αλλα οχι παραπάνω 

θελω ενα κινητο που θα μου κρατησει για τα επομενα 2 χρόνια.

εχω ενα κατα νου ειναι το huawei P8 lite dual sim

τι γνωμη εχεις γι αυτο καλο ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...