Demon Lord Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλημέρα παιδιά. Είμαι σε δίλημμα σχετικά με το ποιο από τα δύο smartphone να επιλέξω Motorola Moto G 4g (2nd gen) ή Huawei P8 Lite. Η χρήση που τα θέλω είναι για σερφάρισμα αλλά όχι όλη μέρα, μουσική, διάβασμα pdf όταν χρειάζεται, fb, άντε και 1-2 ωρίτσες σύνολο τη μέρα gaming. Νομίζω πως και τα δύο μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που θέλω, δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Το πρόβλημα όμως είναι πως η αγορά θα γίνει απαραίτητα από Κωτσόβολο και με δόσεις μιας και εκεί έχουμε ήδη λογαριασμό και γιατί φυσικά δεν υπάρχουν τα χρήματα μετρητοίς. Ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ziaba Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 moto g έχει στέρεο ηχεία και είναι όλα τα λ7 στο gaming και ακούγετε ότι θα πάρει ΟΤΑ android n ενώ το Ρ8 δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμισή έστω και ανεπίσημα
Demon Lord Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 moto g έχει στέρεο ηχεία και είναι όλα τα λ7 στο gaming και ακούγετε ότι θα πάρει ΟΤΑ android n ενώ το Ρ8 δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμισή έστω και ανεπίσημα Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα μου με το moto g είναι πως πολλοί έχουν προβλήματα με υπερθέρμανση καθώς και με battery drain μετά την τελευταία αναβάθμιση. Κατά τα άλλα και εγώ motorola προτιμώ λόγω και "καθαρότερου" android (αν ισχύει ακόμα) αλλά αυτά τα προβλήματα με κάνουν λίγο επιφυλακτικό.
aces Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 moto g για πολλους λογους που εχουν ηδη αναφερθει σε παρομοια τοπικς ανα καιρους αλλα κ γιατι και εσυ εκει καταληγεις 1
Demon Lord Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 moto g για πολλους λογους που εχουν ηδη αναφερθει σε παρομοια τοπικς ανα καιρους αλλα κ γιατι και εσυ εκει καταληγεις Ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικά εκεί θα καταλήξω 1
ziaba Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα μου με το moto g είναι πως πολλοί έχουν προβλήματα με υπερθέρμανση καθώς και με battery drain μετά την τελευταία αναβάθμιση. Κατά τα άλλα και εγώ motorola προτιμώ λόγω και "καθαρότερου" android (αν ισχύει ακόμα) αλλά αυτά τα προβλήματα με κάνουν λίγο επιφυλακτικό. Όλα τα smartphones ζεστενονται πλεον αλλα από την στιγμή που ζεστενετε και δεν ρίχνει τις επιδόσεις το μότο τζι τι σ νοιάζει... Όσες συσκευές είχα με αυτό το SoC snap 400/410 ήταν άριστες από μπαταρία εκτός από το g7 αλλά ήταν και 5,5" με άθλιο λογισμικό της huawei Και στο κάτω κάτω αποκλείεται το g2 θα χει χειρότερη μπαταρία από το lite
Demon Lord Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ε τότε λογικά θα επιλέξω motorola, απλά διάβασα γι αυτά τα προβλήματα σε άλλα φόρουμ σε σχετική αναζήτηση που έκανα (ειδικά στο gsm arena). ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, με καλύψατε νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα