Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή αερόψυκτρας σε υδρόψυξη ή οχι ?

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα ο 6700κ με την nepton 240 σε battlefield 4 για 3 ωρες εχω Max 53 βαθμους. παιζει στα 4.4 με 1.220 ρευμα. η h115 ειναι ακομη μεγαλυτερη. οποτε λογικα θα εχει λιγο καλυτερες θερμοκρασιες.

spank Με τι ρευμα παιζεις στα 4.5?

Παίζω με 1.264 v

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα θα εισαι στα ιδια επιπεδα με εμενα. παλια που ειχα την H110 (που ηταν 280αρι ψυγειο) σε amd ειχα 3 βαθμους διαφοραμε την 240. βαλε και το παραπανω ρευμα οποτε κανενα 55αρι.

μετα απο prime95 ειναι 65 οι θερμοκρασιες σου? αν ειναι να βαλω και εγω για να σου πω ακριβως.

για ομορφια την εχω και εγω  γιατι πηρα την sabertooth και ηθελα να φαινεται λιγο. στο αλλο Pc του μικρου που δεν τον νοιαζει εβαλα το γομαρι την Phanteks και ειναι αριστη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω να πω;  :P Battlefield 4 λιώσιμο με Noctua NH-D14 χρησιμοποιώντας ultra low noise adapters(12db) και i7 3820(130W DTP) max 54 βαθμούς Κελσίου. Τι να την κάνω την υδρόψυξη αφού έχω το τέρας

Υ.γ: Stock ρεύμα(1.280V) στα 3.8Ghz Turbo..απλά δουλεύει μόνιμα στα 3.8 λόγω power management που είναι στο 100%. Σας ξενέρωσα ε;  :unsure:

Επεξ/σία από Physiciant
  • Like 3

Καλημέρα,

για να μην ανοίξω νέο θέμα, ήθελα μια γνώμη για το αν αξίζει να πάω στην Arctic Freezer 120 ή την 240 από την Thermalright Macho 120 που έχω τώρα στο σύστημα της υπογραφής μου. Είμαι ευχαριστημένος από την Macho, τόσο από θόρυβο όσο και από θερμοκρασίες άλλα σκέφτομαι να δοκιμάσω για oc στα 4.6-4.8 ενώ είναι και το αισθητικό του θέματος που θα μου άρεσε να αδειάσει λίγο το case. Αξίζει μια τέτοια αλλαγή; Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει κι από θέμα θορύβου με την συγκεκριμένη θα με βοηθούσε πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...