ambageo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω ακουσει διαφορες περιπτωσεις πελατων κινητης (Vodafone ή wind) οι οποιοι καταφεραν να πετυχουν σημαντικες εκπτωσεις στα παγια τους ή πολυ καλυτερες επιδοτησεις συσκευων οταν κινησαν διαδικασιες για να αλλαξουν εταιρεια.Το αποκορυφωμα ηταν σημερα,οταν φιλη μου μου ειπε οτι ο αδερφος της καταφερε να του δωσουν δωρεαν το iPhone 6,χωρις μαλιστα να πληρωνει πολυ μεγαλο παγιο. Κοινος τοπος οσων περιπτωσεων εχω ακουσει ηταν οτι ειχαν ειτε Vodafone ειτε wind και κινησαν τις διαδικασιες για να αλλαξουν εταιρεια. Εχει τυχει σε κανεναν σας ή σε γνωστο σας να ειναι στην κοσμοτε και να πετυχει ευνοικοτερους ορους με αυτο τον τροπο; εχει ληξει το συμβολαιο της γυναικας μου και σκεφτομαστε τι μας συμφερει και ποια ειναι η καλυτερη λυση.
dramsak Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 είχα 1500΄προς κοσμοτε , 30 προς άλλους , μην. και 200 mb, λογαριασμός 21 ευρώ. Η σύζυγος το student με 1500΄προς κοσμοτε, 500΄προς άλλους, μην. και 2 gb, λογαριασμός 20 ευρώ. Σύνολο οικογενειακού πακέτου 41 ευρώ. Αίτηση ον λινε στη wind free2go. Επιβεβαίωση στις 19/5/2016 με wind για παραδοση κάρτας και 10 ευρω για την δευτερα 23/5/2016. Τηλέφωνο από κοσμοτε στις 20/5/2016. Προσφορά 10,08ευρώ σε εμένα με αύξηση σε 60΄ προς άλλους και στη συζυγο στο ίδιο πρόγραμμα student στα 15,8 ευρώ. Την αποδέχτηκα , αλλά ταυτόχρονα πριν μια εβδομάδα πήγα στον οτε από forthnet στην σταθερή.
nikko_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πριν μερικές μέρες έκανα αίτηση φορητότητας cosmoκάρτας σε vodafone. Εκεί που δεν περίμενα καν αντιπρόταση, με πήραν 3 φορές από cosmote (τις 2 πρώτες δεν το σήκωσα) για να μου προτείνουν να μου βάζουν 200' προς όλους/μήνα για 1 χρόνο αν έμενα cosmote. Θεωρητικά καλή πρόταση, αλλά δεν την δέχτηκα γιατί το νούμερο θα γινόταν εταιρικό χωρίς καμία χρέωση για μένα.
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 τα δωρα εχουν τελειωσει προ καιρου...ειδικα σε ακριβες συσκευες !!! εχω επαγγελματικο σε voda + cosmote. περιπου 100€ το πρωτο + 120€ το δευτερο...τα iphone τα παιρναμε δυο δυο καποτε...πλεον ουτε μισο !!! (στη voda ειναι κ 2 γραμμες σταθερου)
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 τα δωρα εχουν τελειωσει προ καιρου...ειδικα σε ακριβες συσκευες !!! εχω επαγγελματικο σε voda + cosmote. περιπου 100€ το πρωτο + 120€ το δευτερο...τα iphone τα παιρναμε δυο δυο καποτε...πλεον ουτε μισο !!! (στη voda ειναι κ 2 γραμμες σταθερου) Ανάλογα την περίπτωση. Υπάρχουν φορές που με το μισό (και λιγότερο) πάγιο από αυτό που αναφέρεις, τα δώρα είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά σε συνδυαστικά με σταθερά doubleplay. Κι αν δεν θέλεις δώρα, τα 100ρια για πάγιο είναι εξωφρενικό ποσό πλέον. Ψάξ'το, μιλώντας απευθείας στην εκάστοτε εταιρεία, ειδικά στην πρώτη που ανέφερες. Πρακτικά πακέτο με 100 ευρώ απλά δεν παίζει, γιατί είναι όπως στην Pizzafan. 1
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ανάλογα την περίπτωση. Υπάρχουν φορές που με το μισό (και λιγότερο) πάγιο από αυτό που αναφέρεις, τα δώρα είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά σε συνδυαστικά με σταθερά doubleplay. Κι αν δεν θέλεις δώρα, τα 100ρια για πάγιο είναι εξωφρενικό ποσό πλέον. Ψάξ'το, μιλώντας απευθείας στην εκάστοτε εταιρεία, ειδικά στην πρώτη που ανέφερες. Πρακτικά πακέτο με 100 ευρώ απλά δεν παίζει, γιατί είναι όπως στην Pizzafan. μπες στο σαιτ της βοντα, πληρωνω 113 κ στης κοσμο 120 που θα γινει 80.
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μπες στο σαιτ της βοντα, πληρωνω 113 κ στης κοσμο 120 που θα γινει 80. Από τη στιγμή που μιλάς ειδικά για εταιρικά προγράμματα (δεν ξέρω για την Cosmote), προφανώς και δεν κάνεις συμφωνία από το site, αλλά απευθείας με εξυπηρέτηση πελατών, ειδικά όταν είναι να λήξει το συμβόλαιό σου. Ποιο πρόγραμμα έχεις;
F R A N K Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αν θέλω να φύγω από Cosmote αλλά το συμβόλαιο είναι μέχρι τον Δεκέμβριο τι θα πληρώσω περίπου, ξέρει κανείς? Είχα πάρει επιδότηση συσκευής που κόστιζε 90 ευρώ και είχα πληρώσει 30 για την συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα